Küfür...

Evli olmadığım için yorum yapmak istemiyorum böyle konulara Ama sizin ne kadar kırılıp incindiginizi anlamak için kadın olmak yeter.. Bu yaştan sonra degişir mi ki eşiniz sanmam.. Allah ıslah etsin bunları...

Umarım degildir ama nedense bana ilgisinin kaydığını baska biri varmış gibi geldi. Tabi yine en iyi siz taniyorsunuz siz gözlemliyorsunuz

belli ki problemleri var bu dönemlerde erkeklerin üstüne gitmek iyi sonuçlar vermez en iyisi bir süre para konusu açmayın her şey düzelir zamanla inşallah
Bakın bende çalışıyorum ve evle ilgili ödediğim tonla gider var. Hayat müşterek olarak bakıyorum. Ona da harcamalar ve kazançlarım konusunda açıklayamacağım bir şey yok. Ama herşeyi ortak yapıyorken ben ek iş çıktığında koşa koşa giderken o bana bu tarz davranırsa kusura bakmayın altında iyi niyet aramam

İnciniyorum tabii değersiz hissediyorum emeklerimin boşa gittiğini hissediyorum yanlış karar mı verdim diye içim içimi yiyor ama adamın umru değil

Umarım degildir ama nedense bana ilgisinin kaydığını baska biri varmış gibi geldi. Tabi yine en iyi siz taniyorsunuz siz gözlemliyorsunuz
Sanmıyorum hayattan bu tarz heveslerini almış biri. En azından ben öyle düşünüyorum. Bilemem tabi

bana da öyle geldi anlattıklarınızdan..
kadına saygıyı bilmeyen adama bu saatten sonra öğretebileceğinizi sanmam..
bir maaşınıza saygısı var sanırım..
Neye saygısı var bende bilmiyorum. Ama kararlıyım bana hayat arkadaşı gibi eşi gibi davranmazsa benden de hizmet güleryüz hoşgörü beklemesin

Nyks hayatımda olsa iyi olur ama olmazsa da olur tarzı düşünüyor. Bu davranışlarından vardım bu kanıya. Bir karar vermem gerek farkındayım ama ben dişlerimi sıkıyorum sanırım

seni bu kadar önemseyen varlığınla yokluğun arasında
fark yoksa

neyi düşünüyorsun

kusura bakma da eşin edepsiz
sevgili ölüm sertligi

nedemek lazım ozaman ayrılın gitsinmi diyelim

İşte o dile geliyor da gönüle gelmiyor bir yanımda niye kendini heba edesin diyor bir yanım savaş diyor bilemiyorum

kendinize bir süre verin eşinizle oturup konuşun sorunu nedir çocuğunuz var mı bilmem ama içinizde bir takım şeyler eksikse zaten yürütmek anlamsız özellikle çocuklu çiftler bitmiş olan evliliklerini sadece çocuk için yürütüyorlar bu çok kötü bir durum kendim yaşıyorum çünkü

Çocuk yok eşimin tutumundan dolayı da kesinlikle düşünmüyorum. Size de bol bol refah dilerim. Çocuk olunca daha zor oluyor tabii

Çocuk yok eşimin tutumundan dolayı da kesinlikle düşünmüyorum. Size de bol bol refah dilerim. Çocuk olunca daha zor oluyor tabii

aynen öle maalesef bekarken çok tuhafıma giderdi bu ilişkiler ama artık yaşıyorum aynısını inanın zor işler allah kimseyi evladıyla sınamasın

aynen öle maalesef bekarken çok tuhafıma giderdi bu ilişkiler ama artık yaşıyorum aynısını inanın zor işler allah kimseyi evladıyla sınamasın
Amin inşallah. Çocuğunuzun hatırına herşey yoluna girer umarım

En son "ben senin kadın gibi nazlarından çok sıkıldım küfürlerini çekemem ya düşünür adam gibi davranırsın yada ben sen yokmuş gibi davranırım saate iyi bak bu saatten sonra umrumda değilsin yazdım.

Valla ben eşime böyle bir mesaj yazsam evliliğimiz bitmiş demektir.Ya ben evde olmam ya O gelmez.
Bunu yazdıktan sonra normale nasıl dönülür bilemedim.
Eşin küfür ediyor,tehditvari konuşuyor ama sen hiç takmıyorsun.Kapıyı çekip çıkıyorsun,hakaret ediyorsun filan,korknuyorsun yani. Anladığım kadarıyla küfürleri tehditleri aslında önemsemiyorsun.
Belki önemli olduğunu belli edip kırgınlık göstersen eşin bundan vazgeçer.

Çalışıyormuşsun. Paranı eşine veriyorsan verme. Madem öyle tek maaşla geçindirsin evi

1 yıllık evliyiz daha önce hiç duymadım. Son bir kaç tartışmadır söylüyor bunları.

Allah akil fikir versin tam bir ahlaksizmis kocan, o adamdan hersey beklenir su laflara bak, ben sana diyim bu adam degismez boyle gider, bu adam seni doverde cocugunuda dover ve hatta cocugunada kufur eder. Boyle tiplerden hersey beklenir, zaten senin ailende de dayak varmis anladigim kadariyla, adamin korkusuda olmaz , bunu babasida dovmus bende dovsem ne olur der. Kisaca isin zor Allah yardimcin olsun.

Her yolu denedim. Kırıldım sessiz kaldım. Kırıldım açıkça düzgün cümlelerle ifade ettim. Kırıldım ama kapıda bekledim. Yemeğini kıyafetini sofrasını eksik etmedim. Kırıldım hıçkıra hıçkıra ağladım. Şimdi de böyle. Kusura bakmıcak. O küfürleri hakedecek birşey yapmadım. Bana sinirlendiğinde gözü dönmüş gibi davranıp beni küfürle sindirip dayakla tehdit etmeyecek. Üzgünüm

Evet vakti zamanında eşek sudan gelinceye kadar dayak yiyip yine de dik durdum. Ne babama ne anneme bir eyvallahım oldu çünkü o dayakta da bir suçum yoktu. Eğer bunu sözel olarak diline düşürdüyse uygularda eminim bunu ona da söyledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…