Küfür...

eşin pek düzelecek gibi durmuyor.
bu şekilde çekebilecekmisin?

kart ekstresine bakabiliyormusun ? nereye ne kadr harcamış diye

1 yıllık evlisin, çocuk yok, saygı-sevgi dersen anlattıklarına bakılırsa o da kalmamış. Madden kendine yetiyorsun çekme bence de. Çekmek için hiç bahanen yok çünkü. Gençliğine yazık valla bu dünyaya bir kere geliyoruz.

hep diyorum,pişman olmayan,kendisini hatalı görmeyen adam düzelmez,bunun için de çaba göstermez..
siz ancak kendi kendinize evliliği kurtarmaya çabalarsınız..

Ekstereleri bir kontrol edin bence, altından benim konu gb birşeyler çıkacak diye endişelendim.

Ben haddimi bilerek en fazla sitemli laflar küfür edince utanmaz falan diyorum. Ama o her seferinde dozu arttırıyor
canım belli ki yavuz hırsız ev sahibini bastırmaya çalışıyor. yani kusura bakma da bi b.klar yemiş borçların altından da kalkamıo gerginlik yaşıyor. sen sorunca da sana bulaşıyor. bence durum bu..

canım belli ki yavuz hırsız ev sahibini bastırmaya çalışıyor. yani kusura bakma da bi b.klar yemiş borçların altından da kalkamıo gerginlik yaşıyor. sen sorunca da sana bulaşıyor. bence durum bu..
Ben neden kredi kartı soruyormuşum neden maddi konulara karışıyormuşum kadın dediğin susması gereken yeri bilecekmiş bilmediğim konularda yorum yapmıcakmışım(ki ona göre hiç
Bişey bilmiyorum) böyle uzar gider

Saygı bitmiş
Nasıl düzelecek ki?
ALLAH islah etsin...
Zaten düzelme isteği olan adam beni whatsapp, facebook, instagram, Twitter gibi her yerden engellemez. Bir de bunlarla uğraşıyorum. Herşeyimi engellemiş

bu adamla gözünüzü kapatıp mı evlendiniz ya? yoksa çok iyi saklamış kendini. hay maşallah.

Zaten düzelme isteği olan adam beni whatsapp, facebook, instagram, Twitter gibi her yerden engellemez. Bir de bunlarla uğraşıyorum. Herşeyimi engellemiş

nasıl yani sırf bu yüzden sizi heryerden engelledimi yani
Nasıl bir özgüven var kendinde resmen tavan yapmış

nasıl yani sırf bu yüzden sizi heryerden engelledimi yani
Nasıl bir özgüven var kendinde resmen tavan yapmış
Evet sabah tüm borcu öğren kapatıcam sevgili kartlarının borçlarını bi daha da salça olmam dedi bende şuan bankayı arayamam müsait değilim olunca bakarız uğraşamam seninle dedim
Sana bu laflarını yediricem deyip her yerden engellemiş. Şirket hattım kayıtlıydı onda onu bile engellemiş düşünün yani

valla kocanın elle tutulur yanı yok.
psikolojik şiddet, ileriye yönelik fiziksel şiddet planları, üstelik hadsiz ve terbiyesiz.
tam boşamalık bir adam. bi aldatması kalmış, belki o da vardır bilemicem.

Yok gözüm kapalıydı demeyelim de saklamış diyelim canı isteyince çok iyi oluyor kötülüğüne de aynen böyle yapıyor

çalışan kendi ayakları üzerinde duran bi kadınsınız. kocanızın sen kadınsın sus tavrına katlanmayın ya. huy bu huy. değişmez. çocuklarınız olsa kızınızı da mı böyle yetiştirecek mesela. sorun da sorun....

seni bastırmak için yapıyor hepsini haksız olduğunu biliyor
aynen böyle söyleyebilirsin
sakince eşine kartları kullanırken dikkat etsek olur mu diyebilirsin
bu durumumuza üzülüyorum dersin
düşünmesine fırsat vermiş olursun

Hmmm onun kastettiği kadın çalışmayan kadın yalnız. Hem çalış paranı alsın hem de hesaba kitaba karışma? Vardır yediği bi b.k, çıkar kokusu.

Ayrıca seni heryerden engellemesi falan, olmamış bu adam, ham meyvayı koparmışlar dalından!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…