küfürbaz koca

tabi canım geçen gün dayaktan korneası yırtılmış biri vardı hala geceliğimi seksi şeylerimi giyip gidiyorum işini bitirip gidio die bi de dertleniyordu.
artık ağzım açık okuyorum konuları.. kadınlar kendilerine değer vermedikçe kimse değer vermez, vermesin de zaten.. kendine acımayanı başkası ne yapsın allah aşkına..

Bazıları çocuk yapmayı yemek yapmakla karıştırıyor sanırım "arada oldu anlayamadık" diyorlar.
O çocuğun büyüme alanı sağlıklı mı? Annesini babasını örnek alacak öyle yetişecek sonuçta.
Baba küfür ediyor diye anne de koyverip küfürle karşılık veriyorsa yeni nesil hayırlı olsun diyebiliyorum sadece.

Hadi kendine acımıyor doğacak yavrunun ne günahı var?
Kocası düzelir diye çocuk yapan bile var.
Konu sahibinin avuntusu da kocası küfür etme tarzını değiştirmiş artık ana bacıya sövmüyormuş daha farklı ediyormuş.

Konu sahibin oglu babasina diyormus söyledigi laflarin yalnis oldugunu. Bu bir 7 yasindaki cocugun isi degil! O tartismalara tanik olmasi bile aci, kalmis ortak olmak. Simdilik konu sahibine tatli gelebilir bir 7 yasindaki cocugun onu korumasi ve babasina karsi cikismasi fakat o cocuk su an bir travma yasiyor.

Ergenliktede bunun acisi cikar. Tabi o zamana kadardabide 3üncü cocuk olur ve konu sahibin bahanesi hazir olur.

Ve evet hickimse cocugu düsünmüyor. Sirf evleniliyor diye sanki paket fiyati gibi cocuk yapiyorlar. Hickimsede o cocugun psikolojisini, maddi ve manevi ihtiyaclarini düsünmüyor. Bdv'deki konular Türkiyenin gencligin göstergesiyse, vah Türkiyenin hali.

Arkadaşlar bütün gün çocuğun yanında küfür ederek tartışmıyoruz. Yorumların haksız olduğunu söylemiyorum ama eşim ilk evlendiğimiz yıllara göre çok düzelme gösterdi tabi bende değiştim. Yıllarca çok büyük tartışmalarımız oldu. Boşanmak kolay değil aman çocuğum babasız kalmasın diye de her şeyi çekecek bir insan değilim. Şimdi bu küfür konusunu aşmaya çalışıyoruz sadece bana karşı olan bişey değil malesef böyle alışmış. Düzeltmek için fikir almak istedim.

Bu arada ikinci çocuğu da istedim. Boşanmak gibi bir durumum söz konusu olmadığı için.

Çocuk nasil ortamda yetisiyorsa o model olur çıkar,ileride gelinin böyle bir konu acar kocam küfrediyo diye böyle uzar gider

Ve konu sahibi ,görüyorum ki 2.bebegin gelmek üzere,biri icin endiselenirken yakinda bu endisen x2 olacak ,bosanmaktan döndügün esten 2.cocuk gercekten cesaretine hayran kaldim

Kusura bakmada cok cahilce düsünüp uygulamissin

Boşanmanın eşiğinden 6 sene önce döndük. Her zaman kötü yönlerinin üstüne gidip geçmişe takılıp kalmak istemiyorum. İkimizde çaba sarfediyoruz şimdilik mutlu sayılırız. Bide eşimi babamla kıyaslayınca..

Kundaklara sarmayın şimdi düzeldi müzeldi diye ALLAH aşkına.
Bariz ana avrat küfür ediyor ve muhtelemen ana avrat edilen küfürlerin içerigi o... ç.... ve türevleri
Yani siz ananıza bu küfürü edebilen bir adamdan neyi bekliyorsunuz ?
Anlayamıyorum.
Bu kadar sorun varken insanın içini nasıl dogmamış evlat sevgisi kapsıyor

araba sürerken ettiğim küfür eminim senin kocan etmiyordur takılma bu kadar

sadece cocugun yanında yapmamaya özen göstersin.

Ya haksızsınız diyemem ama zaten eşimden emin olamadığım için 7 sene ara verdim ikinci çocuğa. . Ama aramızda boşanma gibi bir durum söz konusu değil. Bu kadar sene çabalayıp evliliğimizi bir düzene oturtmuşken bazı şeylere görmezden gelmeye yada düzeltmeye çalışıyorum. Yoksa her şey çok mükemmel diye bir durum söz konusu değil.

insan boşanmayacagına dair nasıl böyle emin bir şekilde konuşabilir ki ?
Ben bu garantiyi hayatta veremem mesela.
İnsanın basına ne gelecegi belli mi yahu ?

insan boşanmayacagına dair nasıl böyle emin bir şekilde konuşabilir ki ?
Ben bu garantiyi hayatta veremem mesela.
İnsanın basına ne gelecegi belli mi yahu ?
Hayır tabiki garantisi yok ama neden ikinci çocuğu yaptın diyenler için yazdım. Şu anda çok şükür öyle bir durum yok ama ya boşanırsak diye hayatımı sürdüremem demek istedim.

araba sürerken ettiğim küfür eminim senin kocan etmiyordur takılma bu kadar

sadece cocugun yanında yapmamaya özen göstersin.
Bizde ettık önce eşim etti sinirden siniri gecınce aldım karşıma aynısını soylıcem sana dedım bende sıraladım küfürleri ne soyledıyse . Tamam dıyor ıyı oyleyım dıyor vs . Tabı dedım sinirin gectı ondan rahatsın sinir anında bende karşılık versem daha kötu olurdu ama . Küfür oldu dıye boşanmak ta zor . Ne bilim artık düşünemıyorkm .

boyle erkek evlat yetistirme basarisi gosteren aileye ne denir bilemedim.
nasil bir ortamda yetismiste bu kadar kufurbaz olmus.
benim esimde eskiden mac izleyip sinirlenince kufur ediyodu. ailesi holigan gibi mac izleyen tipler, tuttklari takimda sampiyon olsa bisey demiycem, cok acayip kavgalar ettim, asla pes etmedim, cekilirmi boyle insan.
simdi macida birakti kufurude, arada sinirlenince ediyor ama aslaaa bana yada bir yakinima degil.
sizinki almis yurumus terbiyesizlikte artik, gerekirse diger arkadaslarin dedigi gibi ayniyla cvp vermcem de ve verde belkide.
gerekliyse psikologa gidebilir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…