- 15 Eylül 2014
- 951
- 1.064
- 133
- Konu Sahibi hippotalamus
-
Ben de sizin gibi düşünüyorum.Birlikte olarak razı ederk evlilik düzeltilmez ki ben öyle düşünmüyorum şahsen.
Değişmez net... benm babamda böyle annem hep tartisirdi küfür ettiğinde ama değişmezdi ki degismedide banada çok ederdi en ufacık birşeye dediğiniz gibi ağır küfürler ve ben gerçekten küfürden nefret ettim allahtan esim hiç etmiyor şükürler olsun.. çocuğunuz için zor bir durum ama iyi tarafından bakarsanız bende küfürün içinde büyüdüm ve nefret ettim ağzımdan hiç küfür çıkmamıştır bu zamana kdr ama psikolojik olarak atamıyosn çocukken yasadgn hersey bu yaşlarda patlak veriyorms onu anladm zor çok zor denecek çk şey varda neyseSelam arkadaşlar. . Sorun eşim. . Aramızda şimdiye kadar çok sıkıntılar oldu çok defa boşanmaktan döndük ama şimdi idare ederiz. Yalnız şimdide eşimle tartışamamaktan şikayetçiyim. Eşim çok küfürbaz en ufak bir şey için bile hemen küfür ediyor. Hemde öyle ufak tefek değil ana avrat.. sonra sorsan ne dedim ki diyor noldu şimdi.. ben o küfre başlayınca bağırmaya başlıyorum sinirden.. bu sefer ben bağırıyorum diye daha beter küfür ediyor. Sonra ettiği küfürü de unutuyor. Kavga dövüş biraz hafifledi ettiği küfürler ama nasıl başa çıkabilir im bilmiyorum. Oğlum 7 yaşında bu şekilde yetişmesini istemiyorum. Ne yapabilirim?
aman cnm sende 3 de olur 4 de çocuk evliliği kurtarır diye kadinlar doğurur da doğurur sonra birsuru ruh hastası cocuk katılır aramıza....İletişim sorununuz bu kadar ağırken 2. çocuk niye?
Böyle küfürbaz kocaya 2. çocuk.
anneme küfreden bir erkeği koca olarak yanımda tutmazdımSelam arkadaşlar. . Sorun eşim. . Aramızda şimdiye kadar çok sıkıntılar oldu çok defa boşanmaktan döndük ama şimdi idare ederiz. Yalnız şimdide eşimle tartışamamaktan şikayetçiyim. Eşim çok küfürbaz en ufak bir şey için bile hemen küfür ediyor. Hemde öyle ufak tefek değil ana avrat.. sonra sorsan ne dedim ki diyor noldu şimdi.. ben o küfre başlayınca bağırmaya başlıyorum sinirden.. bu sefer ben bağırıyorum diye daha beter küfür ediyor. Sonra ettiği küfürü de unutuyor. Kavga dövüş biraz hafifledi ettiği küfürler ama nasıl başa çıkabilir im bilmiyorum. Oğlum 7 yaşında bu şekilde yetişmesini istemiyorum. Ne yapabilirim?
Canım haklısın ama şimdi savunmak için söylemiyorum ama anneme küfür etme amaçlı değil ağzı öyle alışmış. Söyleye söyleye analı avratlı küfür etmeyi kesti. Şu an için her söylediğinde uyarıyorum tavır yapıyorum küsüyorum biraz düzelme var. O da yaptığı yanlışın farkında ve düzeltmek istediğini söyledi. Inşallah düzelecek..anneme küfreden bir erkeği koca olarak yanımda tutmazdım
Canım kesinlikle katılıyorum. Burada neler okuyoruz ben eşim küfürlü konuşuyor diye boşanacağım desem inanın eşimden çok beni kınarlar. Boşanmak kolay değil ve boşanınca tek başıma yaşamam mümkün değil döneceğim baba evi şimdiki evimden huzurlu değil. Onun için elimden geldikçe idare ediyorum.Bekara karı boşanmak kolay derler çok doğru başına gelmeyen bilemez boş konuşuyorsunuz. Kadın ne yapsın küfür ediyor diye boşansın sonra ikinci evliliğini yapsın oda çocuğunu hor görsün aile destek olmasın sonra al sana kadın cinayeti yada intihar. Size bir çözüm bulmak için yazmış herkes eleştiri yağmuruna tutmuş herkes profesör mübarek. Neymiş ikinci çocuğu niye yapmış sizemi soracak yaparken. Suan hamile ve hamilelikte duygular tamamen değişiyor.
Kardeşim olay şu değişmiyor değil elbet değişiyor bu adamlar. Ama şunu da kabul edelim yetistirilme tarzlari böyle olduğu için bunlar böyle. Ve bu tiplerden çevrede o kadar cokki 1 2 degil yani. Kadınlarda da çok gördüm ana avrat sövenleri. Netten araştır küfür eden eşler için dualar var suya okuyup iciriyorsun Allahin isimleri birde onu dene. İnşallah tamamen bırakır yanlışından döner.
Canım oğlumu elimden geldikçe uyarıyorum eşimden onun yanında ağzını açıcak olsa hemen dürtüyorum. Küfürün nasıl yanlış bir şey olduğunu sürekli anlatıyorum. 2. Çocuk için 7 sene bekledim. Üst üste 3-4 çocuk doğurmuşum muamelesi yapıyor herkes..En düşünerek yapmanız gereken şey çocuk.
Ve siz büyük çocuğunuzun yanında küfür eden, ona berbat bir model olan adamdan harika bir babaymış gibi bir tane daha çocuk yapmışsınız.
İnşallah sağ salim kucağınıza alırsınız ve layığıyla büyütürsünüz ikinci çocuğunuzu.
Öfkesini kontrol edemeyen bir terbiyesizi ehlileştirmeye çalışıyorsunuz, farkındasınız sanırım.
Kolay gelsin.
ağız alışkanlığı diyosun. sen onun annesine babasına iyi bir söv bakalım tepkisi ne oluyoCanım haklısın ama şimdi savunmak için söylemiyorum ama anneme küfür etme amaçlı değil ağzı öyle alışmış. Söyleye söyleye analı avratlı küfür etmeyi kesti. Şu an için her söylediğinde uyarıyorum tavır yapıyorum küsüyorum biraz düzelme var. O da yaptığı yanlışın farkında ve düzeltmek istediğini söyledi. Inşallah düzelecek..
ağız alışkanlığı diyosun. sen onun annesine babasına iyi bir söv bakalım tepkisi ne oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?