- 25 Ağustos 2012
- 1.647
- 2.109
- 133
- Konu Sahibi hippotalamus
-
en azından değişmeye çalışıyorsa bu iyi bir şey. insanların alışkanlıkları kolay değişmiyor. bazen dengesiz birine denk gelip iyi bir dayak yeseler küfre tövbe eder diye düşünüyorum böyle insanlar için.Böyle biriyle yaşamak gerçekten zor ama gelişim kaydettiği için uğraşıyorum. Evlendiğimiz zamanki halinde kalsaydı inanın çoktan ayrılmıştık. Ama şu an için boşanmak en kolay yol.. gerçi neresi kolaysa :)
muhtemelen ailesi kızın arkasında degil ne dicek baba kocam küfür ediyo ben bosanıcam eee bunun icin bosanılırmı der ben konusurum der cekilir eski nesil böyle heelki bide kızın 2 cocugu var bunlara kim bakıcak der hatta bu picleri istemem diyen babalar bile duydum ben ne yazıkkı anan baba olmadımı zor bu islerKundaklara sarmayın şimdi düzeldi müzeldi diye ALLAH aşkına.
Bariz ana avrat küfür ediyor ve muhtelemen ana avrat edilen küfürlerin içerigi o... ç.... ve türevleri
Yani siz ananıza bu küfürü edebilen bir adamdan neyi bekliyorsunuz ?
Anlayamıyorum.
Bu kadar sorun varken insanın içini nasıl dogmamış evlat sevgisi kapsıyor
oturun konuşun size ana baci kufreden birinin size ne saygisi vardir ne sevgisi. olan çocuğunuzun psikolojisine olur ve basit olmaz bu cocugun tum hayatini etkilerSelam arkadaşlar. . Sorun eşim. . Aramızda şimdiye kadar çok sıkıntılar oldu çok defa boşanmaktan döndük ama şimdi idare ederiz. Yalnız şimdide eşimle tartışamamaktan şikayetçiyim. Eşim çok küfürbaz en ufak bir şey için bile hemen küfür ediyor. Hemde öyle ufak tefek değil ana avrat.. sonra sorsan ne dedim ki diyor noldu şimdi.. ben o küfre başlayınca bağırmaya başlıyorum sinirden.. bu sefer ben bağırıyorum diye daha beter küfür ediyor. Sonra ettiği küfürü de unutuyor. Kavga dövüş biraz hafifledi ettiği küfürler ama nasıl başa çıkabilir im bilmiyorum. Oğlum 7 yaşında bu şekilde yetişmesini istemiyorum. Ne yapabilirim?
Onun adına sevişmek demeyelim biz bence. Yakışmıyor. Olsa olsa kocasını razı etmek, evliliğini düzeltmek yada görev.Genelde tüm korunmalara rağmen olduğu söylüyor konu sahipleri
Yani sürekli tartıştığın kavga ettiğin küfür ettiğin kocayla tedbirsiz niye sevişiliyor bilmiyorum.
Burda dayak yiyip sevişen bile gördüm yani anlamıyorum anlamıycam da.
Hayır istedimKazayla oldu dimi 2. çocuk ?
değiştireceğini sanmıyorum ama sen hiç bir zaman normalmiş gibi davranma evde küfür yasağı getir dışarda arkadaşlarıyla istediği gibi küfredebilirSelam arkadaşlar. . Sorun eşim. . Aramızda şimdiye kadar çok sıkıntılar oldu çok defa boşanmaktan döndük ama şimdi idare ederiz. Yalnız şimdide eşimle tartışamamaktan şikayetçiyim. Eşim çok küfürbaz en ufak bir şey için bile hemen küfür ediyor. Hemde öyle ufak tefek değil ana avrat.. sonra sorsan ne dedim ki diyor noldu şimdi.. ben o küfre başlayınca bağırmaya başlıyorum sinirden.. bu sefer ben bağırıyorum diye daha beter küfür ediyor. Sonra ettiği küfürü de unutuyor. Kavga dövüş biraz hafifledi ettiği küfürler ama nasıl başa çıkabilir im bilmiyorum. Oğlum 7 yaşında bu şekilde yetişmesini istemiyorum. Ne yapabilirim?
Birlikte olarak razı ederk evlilik düzeltilmez ki ben öyle düşünmüyorum şahsen.Onun adına sevişmek demeyelim biz bence. Yakışmıyor. Olsa olsa kocasını razı etmek, evliliğini düzeltmek yada görev.
Evlat hasreti kapladı ne ya, çocuğu olan kadının yüreğini nası evlat hasreti kaplıyo? Küçük bebek sevmek istedi canım demiyo kimse tabi yazık o çocuklara kimbilir büyüyünce onlar nası küfredicek eşlerineÇok şükür oğlum hiç küfür etmez duymadım ettiğini. . Sürekli yanlış bir şey olduğunu söylüyorum o da babasını uyarıyor. 8 yıllık evliyim evlenir evlenmez hamile kalmıştım 7 yıldır ikinci çocuğu hiç düşünmedim ama baktım iyi kötü idare ediyoruz boşanma gibi bir durumda yok. İçimi acaip evlat hasreti kapladı. Oğlumun da bi kardeşi olsun istedim artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?