küfürbaz koca

uygun şartlara sahip olmayanların çocuk sahibi olmamasından yanayım. aksi son derece bencilce bir yaklaşım oluyor. çocuk bireyin kendisi için yapılan bir varlık değildir. sağlıklı koşullar sağlanırsa çoğalmaktır aslolan. o çocukların büyüdüğünde topluma vereceği zarardan anne baba sorumludur.

Benim anneme küfür eden adamın anasına bin beter söverim bakalım bi daha edebilirmi

çok zor ama değişmek isteyen değişir.
dayım küfretmeyi normal gördüğü için huyu değişmedi. ölüm döşeğinde bile azraile ana avrat küfrederek öldü.
ne kadar kötü bir yaşam ve ölüm şekli.

Böyle biriyle yaşamak gerçekten zor ama gelişim kaydettiği için uğraşıyorum. Evlendiğimiz zamanki halinde kalsaydı inanın çoktan ayrılmıştık. Ama şu an için boşanmak en kolay yol.. gerçi neresi kolaysa :)

en azından değişmeye çalışıyorsa bu iyi bir şey. insanların alışkanlıkları kolay değişmiyor. bazen dengesiz birine denk gelip iyi bir dayak yeseler küfre tövbe eder diye düşünüyorum böyle insanlar için.

muhtemelen ailesi kızın arkasında degil ne dicek baba kocam küfür ediyo ben bosanıcam eee bunun icin bosanılırmı der ben konusurum der cekilir eski nesil böyle heelki bide kızın 2 cocugu var bunlara kim bakıcak der hatta bu picleri istemem diyen babalar bile duydum ben ne yazıkkı anan baba olmadımı zor bu isler

Madem farkında değilim diyor sende her küfüre belirli bir miktar para cezası uygula bak nasıl 3 küfür den sonra vazgeçiyor ben çocuklarıma böyle yapıyorum

oturun konuşun size ana baci kufreden birinin size ne saygisi vardir ne sevgisi. olan çocuğunuzun psikolojisine olur ve basit olmaz bu cocugun tum hayatini etkiler

Açıklama yapıyorum bu sefer kocanı savunma deniyor ama savunma gibi bir niyetim olsaydı zaten buraya konu açmazdım. Ben ana bacı küfürleri için çok kavga ettim o zaman ya lafın gelişi yoksa annene laf eder miyim diyordu. Şimdi gerçekten düzelme gösterdi. Bende ondan emin olmadan 7 yıldır ikinci çocuğu düşünmüyordum.

Aynisindan bende de var 7 yıl oldu değişmedi çocuklarım için katlaniyorum benimkinde sinirli lik de var oğlumun pskilojisi bozuldu ama anlatamıyorum ki

Onun adına sevişmek demeyelim biz bence. Yakışmıyor. Olsa olsa kocasını razı etmek, evliliğini düzeltmek yada görev.

Eşime güvenemediğim için 7 yıldır çok dikkat ediyordum ama artık 2. çocuğu gerçekten çok istedin

değiştireceğini sanmıyorum ama sen hiç bir zaman normalmiş gibi davranma evde küfür yasağı getir dışarda arkadaşlarıyla istediği gibi küfredebilir

Evlat hasreti kapladı ne ya, çocuğu olan kadının yüreğini nası evlat hasreti kaplıyo? Küçük bebek sevmek istedi canım demiyo kimse tabi yazık o çocuklara kimbilir büyüyünce onlar nası küfredicek eşlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…