küfürler asagılanmaktan biktim :(

umutsuzvakam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
292
54
38
36
Yni uye oldum sirf derdimi anlatmak icin okadar yoruldum ki kendim mucadele etmekten.. ben 3 yildir nisanliyim bu yaz dugunumuz var naspse ama okdr kirgnmki anlatcaklarim biraz uzun kbakmayin
hic arkdsim yok anlatamıyorum icimde yasiyorum sizinle paylasmak.istedim
her kavga edisimizde nisanlimda kufurler yiyorum agiza alinmicak derece agladim yalvardim bak soguyorum dedim ama nafile her sinirinde bana sarf ettgi a.m... k... hayvani a.. s.. yav.. sen ne s... a..m. k... öküzu kisatlarak yazdim kapanirsa sayfa die bana kufurleri edio sebebde ben onun geceleri 12lere disarda olmadedim die tek istegm her gun disari cikma banada vakit ayir istedim tamam guvensizlik yapiyorum inanmiyorum oda inanmiyorum die sinirlernio ama ben o..r..p edlcek kufuelrkufurleri hak etmiyorum ailesylede sorunlarım vardi onlari atlattim cok yoruldum kufur yemekten her kavgada küfür asagalanmaktan yoruldum bide ustune ustluk hatasi yojmus gibi hak etmsm gibi devam edio buaralar arldslariyla inat hep disarda bende artik arayinca acmiyorum yoruldum ya kendimi degersiz hsetmekten yoruldum ne yapicam ben geceleri uyku grmio gözüme yaridm edin kizlar ben hak etmiorum

Canm seni anliyorum tavizler sonucu boyle olmuş nişanlin ve 3yil olmuş alismis artik bence rest çekme zamanin gelmiş cesaret edip rest cekiceksin bir daha yapmasına karşın başka bir çözümü yok gibi gözüküyor, evlenince de diyecek eğer kabullenerek devam edersen..

Yol yakınken kaçın kurtulun.Adam demiyorlar bizim burda böylelerine. 3 yıl mış,anılarmış,emekmiş. Boşverin. Babanız nişanı atsın gidip evlerine bitsin.

Evlendiğinizde daha kötü olacak.Nasılsa iyice avcumda diyecek.Şimdi böyleyseç

Ayrilamk icin bi neden deilmi kufir ben buyutmuyorum yanimda iui ama.uaga gidince her ona karstgmda kufur yiyorum bu kufutler onurumu kirdi kendi guvenim gitti busaat oldu uyuyamadim cok seviyorum her lafina kaniyorim gelio kufur etmicem die yemin edio sonra bi kavga oluo hemen kufur yiyorum dovse daha ii

Çözümü yok deilmi tek sorunumuz kufur ama oda benim canima tak edio korkum evkennce bu sözlü sideetin fiile dönmesi kimse blmio kufir ettgni soylesem zaten kimse istemez onu

Yazdıktan sonra okudunmu bunları? baskası yazsaydı ona ne cevap verirdin sen? Nişanlının gercekten psikiyatri ye gıtmesi lazım. bu kadar kucuk gormesi seni zaman ayırmaması kiii en guzel donemleriniz olması gerekirken hele o kufurler. Yani ne diyeyim boyle bir ortamda nasıl yuva kurup bereketini yasayacaksın bu adamla.. hele hele o cırkın o... kelimesini kullandıgı bırıyle aynı yataga nasıl gırecek o nısanlın. Ayrıl kesinlikle ucunda olum yok omur boyu aglayacagına 3 gun agla..

Rest cektim kapattim teli aradi surekli ama.piskin yani sanki kufur etmemis gibi alismis kufur edip hemen barismamiza kufurden baska bi sorun yasamadim cok sukur ama ayrilsammi yoksa kufir isi cozulmezmi

Niye dovuyor yaa hangi cesaretle kendini bu kadar kucuk gorme !!!!

O
O.. kufurunu demio sanki oleymisim gibi kufurler edio a..m k.. gibi kufurler agir agzia alinmicak kufurler kendimi bende degersiz hdeiom sabji o... gibi

O

O.. kufurunu demio sanki oleymisim gibi kufurler edio a..m k.. gibi kufurler agir agzia alinmicak kufurler kendimi bende degersiz hdeiom sabji o... gibi
Boylemi teselli edıyorsun kendini her kufru edıyor ama o.. demiyor olur bu adamdan mı dıyorsun? Bak canım seviyorsun anlıyorum ama yuva kuracaksın ıleride bu adam cok eziyet eder cok yıpratır seni. Sevebilirsin onu ama kendinden daha fazla sevme lutfen olmaz ondan uzgunum

6 yildir sevglyz 3 yldr nisanliyz tam 9 yil oldu 4 5 yildir kufur yiyorum ama bunsin 2 yildr cok fazla her kavgada agrima gttginicn dovmekten beter oluom onunkasteddim
Dovsun daha iyi dedin gulum Kıyamam ya ac muzık soyle hareketi olsun ıkı gobek at enerji yerine gelsin kimse senden kıymetli degil :)

Bu kadar agır küfürler eden bir adam evlendiginizde en ufak hatanız da şiddet gösterir.... Öfke kontrolü yok sanırım... Nişanlılık bir deneme evresidir ,eşlerin birbirini tanıma,ailelerini tanıma dönemidir.... Nişanlanan herkes evlenecek diye bir kaidede yok... Ben ne ayrıl ne evlen diyemem ama iyi düşün iyi karar ver... Eksileri ile artılarını tart... Sana küfür etme gerçeğini unutma lütfen ne haddine sana küfür etmesi... Bu gün küfürlerine tepkisiz kalırsın yarın daha çok şeylerine tepkisiz kalmak zorunda kalırsın....

Rest cektim kapattim teli aradi surekli ama.piskin yani sanki kufur etmemis gibi alismis kufur edip hemen barismamiza kufurden baska bi sorun yasamadim cok sukur ama ayrilsammi yoksa kufir isi cozulmezmi
Cozulucegini hic zannetmiyorum cunku alismis bak senin dediğin gibi, sana birşey diyimmi benim de bir buçuk yillik ilişkim var bir ay oldu olmadi bana bir konuda çok sinirlendi suçsuz olduğumu sonradan anladi tabi ama bana küfür etti. Ben sok oldum . dondum kaldim telefon elimde. Öyle sinirlendim ki bitiricektm kafaya koydum. Telefonumu kapattm hemen. Tabi ben japattktan sonra hemen aramis ozurdilemek için neye yarar?. Hafta sonuydu iki gün gorusmedik. Pazartesi oldu gorustuk
Dedim ki yasadigimiz onca şey var hayallerimiz var bunlar için çabala ve beni geri dondur yoksa benden bir şey bekleme. Beni kendine karsi soğutma.bir erkek ilişkiyi bitirirse kkadin cabalar devam ettirir ama bi kadin ilişkiyi bitirirse erkek istediği kadar cabalasin devam etmez ddedim. Aramizdaki şeyin bitmemesi icin çabala yoksa ben yokum dedim. Bu bir iki hafta cabaladi bir daha olmiycak ozurler yeminler tabiki taviz verdgmi biliyorum ama ilk defa bana bu derece yalvardgni gördüm. Tek sartim bir daha olursa Birak yuzumu görmek sesimi duyamazsin dedim ve yaparim da bende o kararliligi gördü çünkü. Çok şükür öyle bir şey yapniyor o ggünden beri cünku biticegni biliyor.

Nasıl büyük bir neden değil kfür.Seni hiçe sayıyor.Kİ küfürlü konuşan insan bir cahil insandır.Evlenince herşey daha zor.Düşünsene her kavgada sana küfür eden sonrasında koyununa nasıl gireceksin bu kadar gurursuz mu olacaksın.Nişanlılık döneminde sana saygısı yok evlenince saygının olmadığı bir evlikte sevgide olmaz.Sen zaten soğumuşsun ailene bahset ve ayrıl hayatını mahvetme.Huylu huyundan asla vavgeçmez.

Haklsn bi o.. dmeedigi kaldi kendimi avutuotrum evet cok seviyorum hatta bence ben kendimi unuttum o.kufurlerden sonra onu öpmek bile icmden gelmio 4 saat uzakta yasiyoz memleket ayri uzaktayken kufur baz vurdumduymaz yanima gelio melek anlamiyorum arkdslaryla kavvede oturur ama gec gelsn iistemiom kiskaniom oda bende insanm is ciksi biraz oturuom dolaniom dio ama benm hic arkdsm yok ya kendimi sanki oma adadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…