- 29 Kasım 2014
- 292
- 54
- 38
- 36
- Konu Sahibi umutsuzvakam
-
Canm seni anliyorum tavizler sonucu boyle olmuş nişanlin ve 3yil olmuş alismis artik bence rest çekme zamanin gelmiş cesaret edip rest cekiceksin bir daha yapmasına karşın başka bir çözümü yok gibi gözüküyor, evlenince de diyecek eğer kabullenerek devam edersen..
Niye dovuyor yaa hangi cesaretle kendini bu kadar kucuk gorme !!!!Ayrilamk icin bi neden deilmi kufir ben buyutmuyorumyanimda iui ama.uaga gidince her ona karstgmda kufur yiyorum bu kufutler onurumu kirdi kendi guvenim gitti busaat oldu uyuyamadim cok seviyorum her lafina kaniyorim gelio kufur etmicem die yemin edio sonra bi kavga oluo hemen kufur yiyorum dovse daha ii
O.. kufurunu demio sanki oleymisim gibi kufurler edio a..m k.. gibi kufurler agir agzia alinmicak kufurler kendimi bende degersiz hdeiom sabji o... gibiYazdıktan sonra okudunmu bunları? baskası yazsaydı ona ne cevap verirdin sen? Nişanlının gercekten psikiyatri ye gıtmesi lazım. bu kadar kucuk gormesi seni zaman ayırmaması kiii en guzel donemleriniz olması gerekirken hele o kufurler. Yani ne diyeyim boyle bir ortamda nasıl yuva kurup bereketini yasayacaksın bu adamla.. hele hele o cırkın o... kelimesini kullandıgı bırıyle aynı yataga nasıl gırecek o nısanlın. Ayrıl kesinlikle ucunda olum yok omur boyu aglayacagına 3 gun agla..
Niye dovuyor yaa hangi cesaretle kendini bu kadar kucuk gorme !!!!
Boylemi teselli edıyorsun kendini her kufru edıyor ama o.. demiyor olur bu adamdan mı dıyorsun? Bak canım seviyorsun anlıyorum ama yuva kuracaksın ıleride bu adam cok eziyet eder cok yıpratır seni. Sevebilirsin onu ama kendinden daha fazla sevme lutfen olmaz ondan uzgunumO
O.. kufurunu demio sanki oleymisim gibi kufurler edio a..m k.. gibi kufurler agir agzia alinmicak kufurler kendimi bende degersiz hdeiom sabji o... gibi
Dovsun daha iyi dedin gulum6 yildir sevglyz 3 yldr nisanliyz tam 9 yil oldu 4 5 yildir kufur yiyorum ama bunsin 2 yildr cok fazla her kavgada agrima gttginicn dovmekten beter oluomonunkasteddim
Cozulucegini hic zannetmiyorum cunku alismis bak senin dediğin gibi, sana birşey diyimmi benim de bir buçuk yillik ilişkim var bir ay oldu olmadi bana bir konuda çok sinirlendi suçsuz olduğumu sonradan anladi tabi ama bana küfür etti. Ben sok oldum . dondum kaldim telefon elimde. Öyle sinirlendim ki bitiricektm kafaya koydum. Telefonumu kapattm hemen. Tabi ben japattktan sonra hemen aramis ozurdilemek için neye yarar?. Hafta sonuydu iki gün gorusmedik. Pazartesi oldu gorustukRest cektim kapattim teli aradi surekli ama.piskin yani sanki kufur etmemis gibi alismis kufur edip hemen barismamiza kufurden baska bi sorun yasamadim cok sukur ama ayrilsammi yoksa kufir isi cozulmezmi
Boylemi teselli edıyorsun kendini her kufru edıyor ama o.. demiyor olur bu adamdan mı dıyorsun? Bak canım seviyorsun anlıyorum ama yuva kuracaksın ıleride bu adam cok eziyet eder cok yıpratır seni. Sevebilirsin onu ama kendinden daha fazla sevme lutfen olmaz ondan uzgunum
6 yildir sevglyz 3 yldr nisanliyz tam 9 yil oldu 4 5 yildir kufur yiyorum ama bunsin 2 yildr cok fazla her kavgada agrima gttginicn dovmekten beter oluomonunkasteddim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?