küfürler asagılanmaktan biktim :(

SENİ ÜZMEK İSTEMEM AMA O DÜZELMEZ TATLIM O YAPTIĞININ KÖTÜ BİŞEY OLDUĞUNUN BİLE FARKINDA DEĞİL VE ONA ARTIK NORMAL BİŞEYMİŞ GİBİ GELİYO VE KORKARIMKİ BU KİŞİLİKTE BİRİNDEN ŞİDDETİN TÜM ÇEŞİTLERİ BEKLENİR BENCE GEÇ OLMADAN BİŞEYLER YAP ALLAHIM YARDIMCIN OLSUNNN ARKADAŞIM

Küfüru hic bi insan hak etmes savunmuyorum cozum ariyorum bırakmak deilde belkide en dogursu ayrilik biliyorum b arkdsim yazmis pskolog die faydasi olurmu blmiyorum simdi trp.attim ama kesij cozum yokmu hep mi bole devam eder

ALLAH razı olsun tsk ederim aynen normalmis gibi inanin sanki artik bende normalmis gibi hsediom nie bole oldim

Evlendikten sonra şiddet görmek istemiyorsan ya da kocası tarafından bilmem kaç yerinden bıçaklandı diye bir habere konu olmak istemiyorsan arkana bile bakmadan kaç kurtul. Konunun devamını okumadım ama şimdiden durumunuz böyleyse sonunuz hiç iyi görünmüyor. Sen şimdi evlenir birde hamile kalırsın. Bütün bu dramın içine birde ufacık bir bebeği sokarsın. Çok üzülüyorum böyle durumlara.

Bu arada lütfen Türkçeyi düzgün kullanın. Mesajınızı okurken çok zorlandım.

bu adamdan bı cacık olmaz.. bı erkek olgun nazik ve en onemlisi sabırlı olmalı.. ona dersini ver.. duzelmesse ayrılmayı dusun derım ben bı omur boyu senı asagılar haberın olsn

Küfüru hic bi insan hak etmes savunmuyorum cozum ariyorum bırakmak deilde belkide en dogursu ayrilik biliyorum b arkdsim yazmis pskolog die faydasi olurmu blmiyorum simdi trp.attim ama kesij cozum yokmu hep mi bole devam eder
hep boyle devam etmez arkadasim daha da kotuyr gider.
evlenince tartisacaksiniz kufur edecek, sen trip yapinca da siddet gosterecek. sonra da hakettin ustume geldin diyecek.
dunyada erkek mi yok? nisanliyken kendini gostermis iste. daha ne uzatiyorsun. ayrilirsan aylarca evlenirsen yillarca cekersin.

Ksbakmayin hizli yazdim ondan sanirim eksik yazmisim.. haklsn kufur eden doverde ama.kalbm anlamiyor umutsuz vakayim duzelmez keske bi care bulablsem sogdum mu acaba onuda blmiyorum kifir yiyince sanki artik normalmis gibi duruma düşüyorum kendime celisiyorum hic ii deilm hemde hic

ALLAH razı olsun tsk ederim aynen normalmis gibi inanin sanki artik bende normalmis gibi hsediom nie bole oldim
E NORMAL TATLIM ALIŞTIN ARTIKK DUYA DUYA AMA SEN KENDİNİ ASLA AŞAĞILIK GİBİ HİSSETME AŞAĞILIK BİRİ VARSA O NİŞANLIN OK

Böyle devam etmez bu halini 3le 4le carpin. Sizi sevmiyor. Yasinizda 25mis kücük degilsiniz lütfen mantikli düsünün.

Seviyorsunuz anlıyorum. Ama saygının olmadığı yerde sevginin anlamı kalmaz. Bu kadar küfür eden bir insanın aniden bu alışkanlığını bırakabileceğine inanıyor musunuz siz? Ustelik nişanlınız çaba bile göstermiyor.

Bazı şeyler ilerde neler yaşayabileceğimize işarettir, görmek istersek. Ayrılmak istemiyorsanız kabulleneceksiniz.

Kızlar siz hala bu adamın düzeleceğini düşünebilecek kadar iyi niyetli misiniz yoksa pembe gözlüklerle mi dolaşıyorsunuz. Bahsedilen bu nişanlının düzelmeyeceğine bütün varlığım adına bahse girerim. Düzelmez, düzelmeyeceği gibi de daha kötüye gider. Lütfen gerçekçi olun biraz.

Evlendgmzde tabi daha cok agrima gider evlenince duzelirim dio ama sanirim beni kandrio yaninda sanki o.kufur adam o deil bana bebek misim gibi davranio yuzume hic kufur etmedi telefonda edio hep uzaktayken oyuzden kafam karisti sen o musun diyorum bazen strslym fln dio oyuzden yan yana el bebek gul.bebek anlamıyorum ondan kopamiyorum

Lütfen en kısa zamanda bir psikologla görüş. Durumun hiç iyi görünmüyor. Bak burada bir sürü kişi aynı şeyi söylüyor. Düzelmez bu adam. Kalbine söz geçirmek senin elinde. Emin ol karşına daha çok seveceğin bir başkası çıkacaktır ama bu adamla evlenirsen hayatın kararacak. Buna eminim.

Yorum yazip derdime ortak oldunuz ALLAH razi olsun hepimnzden hepiniz haklsnz cozumsuz bi durum ben hatayi en basinda yaptim.hep yuttum.oda şimdi sanio ki nedrrsem diym ayca afader

Yorum yazip derdime ortak oldunuz ALLAH razi olsun hepimnzden hepiniz haklsnz cozumsuz bi durum ben hatayi en basinda yaptim.hep yuttum.oda şimdi sanio ki nedrrsem diym ayca afader

Zararın neresinden dönersen kardır. Önünde kocaman bir hayat var. Asıl hatayı şimdi yapıyorsun bence.

Ben memleketten bisi getrmyi unutmusm insan unuturmu hayvan oglu hayvan demişti ya anlatikca canim yanio anneside ayri off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…