- 4 Nisan 2013
- 4.510
- 3.866
- 448
- 39
- Konu Sahibi umutsuzvakam
-
SENİ ÜZMEK İSTEMEM AMA O DÜZELMEZ TATLIM O YAPTIĞININ KÖTÜ BİŞEY OLDUĞUNUN BİLE FARKINDA DEĞİL VE ONA ARTIK NORMAL BİŞEYMİŞ GİBİ GELİYO VE KORKARIMKİ BU KİŞİLİKTE BİRİNDEN ŞİDDETİN TÜM ÇEŞİTLERİ BEKLENİR BENCE GEÇ OLMADAN BİŞEYLER YAPBen cok kiskanc biriyim bide uzakta olunca heo inanmiyoruk bile.kavga cikariyorum oda bundan bktigi icn hep.kufur edio bide haknetmsm gibi davranio hic arkdsm yok sizlerle paylaştım cevao.verdgnz icn cok saolun hep ALLAH IMa yakvariyorum duzelsin die
SENİ ÜZMEK İSTEMEM AMA O DÜZELMEZ TATLIM O YAPTIĞININ KÖTÜ BİŞEY OLDUĞUNUN BİLE FARKINDA DEĞİL VE ONA ARTIK NORMAL BİŞEYMİŞ GİBİ GELİYO VE KORKARIMKİ BU KİŞİLİKTE BİRİNDEN ŞİDDETİN TÜM ÇEŞİTLERİ BEKLENİR BENCE GEÇ OLMADAN BİŞEYLER YAPALLAHIM YARDIMCIN OLSUNNN ARKADAŞIM
hep boyle devam etmez arkadasim daha da kotuyr gider.Küfüru hic bi insan hak etmes savunmuyorum cozum ariyorum bırakmak deilde belkide en dogursu ayrilik biliyorum b arkdsim yazmis pskolog die faydasi olurmu blmiyorum simdi trp.attim ama kesij cozum yokmu hep mi bole devam eder
Ksbakmayin hizli yazdim ondan sanirim eksik yazmisim.. haklsn kufur eden doverde ama.kalbm anlamiyorEvlendikten sonra şiddet görmek istemiyorsan ya da kocası tarafından bilmem kaç yerinden bıçaklandı diye bir habere konu olmak istemiyorsan arkana bile bakmadan kaç kurtul. Konunun devamını okumadım ama şimdiden durumunuz böyleyse sonunuz hiç iyi görünmüyor. Sen şimdi evlenir birde hamile kalırsın. Bütün bu dramın içine birde ufacık bir bebeği sokarsın. Çok üzülüyorum böyle durumlara.
Bu arada lütfen Türkçeyi düzgün kullanın. Mesajınızı okurken çok zorlandım.
E NORMAL TATLIM ALIŞTIN ARTIKK DUYA DUYA AMA SEN KENDİNİ ASLA AŞAĞILIK GİBİ HİSSETME AŞAĞILIK BİRİ VARSA O NİŞANLIN OKALLAH razı olsun tsk ederim aynen normalmis gibi inanin sanki artik bende normalmis gibi hsediom nie bole oldim
Böyle devam etmez bu halini 3le 4le carpin. Sizi sevmiyor. Yasinizda 25mis kücük degilsiniz lütfen mantikli düsünün.Küfüru hic bi insan hak etmes savunmuyorum cozum ariyorum bırakmak deilde belkide en dogursu ayrilik biliyorum b arkdsim yazmis pskolog die faydasi olurmu blmiyorum simdi trp.attim ama kesij cozum yokmu hep mi bole devam eder
Küfüru hic bi insan hak etmes savunmuyorum cozum ariyorum bırakmak deilde belkide en dogursu ayrilik biliyorum b arkdsim yazmis pskolog die faydasi olurmu blmiyorum simdi trp.attim ama kesij cozum yokmu hep mi bole devam eder
Ksbakmayin hizli yazdim ondan sanirim eksik yazmisim.. haklsn kufur eden doverde ama.kalbm anlamiyorumutsuz vakayim duzelmez keske bi care bulablsem sogdum mu acaba onuda blmiyorum kifir yiyince sanki artik normalmis gibi duruma düşüyorum kendime celisiyorum hic ii deilm hemde hic
Yorum yazip derdime ortak oldunuz ALLAH razi olsun hepimnzden hepiniz haklsnz cozumsuz bi durum ben hatayi en basinda yaptim.hep yuttum.oda şimdi sanio ki nedrrsem diym ayca afader
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?