- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
- Konu Sahibi umutsuzvakam
-
Cozulucegini hic zannetmiyorum cunku alismis bak senin dediğin gibi, sana birşey diyimmi benim de bir buçuk yillik ilişkim var bir ay oldu olmadi bana bir konuda çok sinirlendi suçsuz olduğumu sonradan anladi tabi ama bana küfür etti. Ben sok oldum . dondum kaldim telefon elimde. Öyle sinirlendim ki bitiricektm kafaya koydum. Telefonumu kapattm hemen. Tabi ben japattktan sonra hemen aramis ozurdilemek için neye yarar?. Hafta sonuydu iki gün gorusmedik. Pazartesi oldu gorustuk
Dedim ki yasadigimiz onca şey var hayallerimiz var bunlar için çabala ve beni geri dondur yoksa benden bir şey bekleme. Beni kendine karsi soğutma.bir erkek ilişkiyi bitirirse kkadin cabalar devam ettirir ama bi kadin ilişkiyi bitirirse erkek istediği kadar cabalasin devam etmez ddedim. Aramizdaki şeyin bitmemesi icin çabala yoksa ben yokum dedim. Bu bir iki hafta cabaladi bir daha olmiycak ozurler yeminler tabiki taviz verdgmi biliyorum ama ilk defa bana bu derece yalvardgni gördüm. Tek sartim bir daha olursa Birak yuzumu görmek sesimi duyamazsin dedim ve yaparim da bende o kararliligi gördü çünkü. Çok şükür öyle bir şey yapniyor o ggünden beri cünku biticegni biliyor.
Hayir duzeltemezsin aci ama gercek , ben onu cok seviyorum gercekten cok ama bu her gun agzima s....masi anlamina gelmiyor. Mutlu bir omur benim onunla istedigim.Gercekten takdir ettim sederece rni keske bende basarabilsem duzeltemem mi artik
Ya misal.diyorum hani.kufir yiyince sanki ustuumden tir gecio o manada tabi dayak yok illet bisey dovsun drmiorum dovmus gibi olio sozle dayak gibi onu kasteddimDovse daha mi iyi! Şartellerimi arttirdin arkadasm sdemian misin başka bir şey mi! Sen neysin de seni dovsun ya ! Kendine gel !!!!!
Ayrilamk icin bi neden deilmi kufir ben buyutmuyorumyanimda iui ama.uaga gidince her ona karstgmda kufur yiyorum bu kufutler onurumu kirdi kendi guvenim gitti busaat oldu uyuyamadim cok seviyorum her lafina kaniyorim gelio kufur etmicem die yemin edio sonra bi kavga oluo hemen kufur yiyorum dovse daha ii
Kufur harıc bizde aynı durumdaydık canım anlıyorum seni uzakta olan herkeste bir guven sorunu oluyor mutlaka ama bunu psikolojik siddete dokmesi gercekten sorun oldugunun gostergesi... Lutfen ama Lutfen aile buyuklerine danıs anlat onlar sana mutlaka yol gosterir.. Uzme kendini gonul bu otada senin nisanlınada konmus.. Ailenin destegi senin icin cok onemli bu donem.. Ablan yokmu yada annen sagmı?Haklsn bi o.. dmeedigi kaldi kendimi avutuotrum evet cok seviyorum hatta bence ben kendimi unuttum o.kufurlerden sonra onu öpmek bile icmden gelmio 4 saat uzakta yasiyoz memleket ayri uzaktayken kufur baz vurdumduymaz yanima gelio melek anlamiyorum arkdslaryla kavvede oturur ama gec gelsn iistemiom kiskaniom oda bende insanm is ciksi biraz oturuom dolaniom dio ama benm hic arkdsm yok ya kendimi sanki oma adadim
Haklsn bu dunyada küfür e kotu iskence nisanliyken böyleyse evliyken daha nler olurlacivertdryt: 38038445 .!.:Nasıl büyük bir neden değil kfür.Seni hiçe sayıyor.Kİ küfürlü konuşan insan bir cahil insandır.Evlenince herşey daha zor.Düşünsene her kavgada sana küfür eden sonrasında koyununa nasıl gireceksin bu kadar gurursuz mu olacaksın.Nişanlılık döneminde sana saygısı yok evlenince saygının olmadığı bir evlikte sevgide olmaz.Sen zaten soğumuşsun ailene bahset ve ayrıl hayatını mahvetme.Huylu huyundan asla vavgeçmez.
Evet ayrilinca canin cok yanicak cok da agliycaksin ben kufur ettigi aksam sabaha kadar agladm gozlerimin sisliginden yataktan kalkamadim. Ama kendin icin iyi bir seu istiyorsan bazi seylerigoze almalisin sevgi herseyi cozmeye yetmiyor. Saygi da gerekiyor hem de sevgiden daha cokYküfür ettiği aksaal.diyorum hani.kufir gözleriminnki ustuumden tir gecio o manada tabi dayak yok illet bisey dovsun drmiorum dovmus gibi olio sozle dayak gibi onu kasteddim
Ablam yok annem cok sukur sag ALLAH tum anneleri korusun anneme söylersem üzülür kiyamiom anneme haklsnzKufur harıc bizde aynı durumdaydık canım anlıyorum seni uzakta olan herkeste bir guven sorunu oluyor mutlaka ama bunu psikolojik siddete dokmesi gercekten sorun oldugunun gostergesi... Lutfen ama Lutfen aile buyuklerine danıs anlat onlar sana mutlaka yol gosterir.. Uzme kendini gonul bu otada senin nisanlınada konmus.. Ailenin destegi senin icin cok onemli bu donem.. Ablan yokmu yada annen sagmı?
adami hakli çikarmaya çalisiyorsun frakindamiisnBen cok kiskanc biriyim bide uzakta olunca heo inanmiyoruk bile.kavga cikariyorum oda bundan bktigi icn hep.kufur edio bide haknetmsm gibi davranio hic arkdsm yok sizlerle paylaştım cevao.verdgnz icn cok saolun hep ALLAH IMa yakvariyorum duzelsin die
Ya sevdigini bikiyorum ama bu kufurler nie cok üzülüyorum iste guzel bi evlilik hayal.ediorum belkide sadeve hayaldir hakslnzstorybiliyorum ost: 38038511 .!.:Ve siz hala " nasipse bu yaz evleneceğiz" mi diyorsunuz?
Küfür etmesi zaten size hiic ama hic deger vermediginin göstergesi. Evet kimse küfürü haketmez ama siz bile bile devam ettiginiz icin duyacaginiz küfürlerin ve daha fazlasinin imzasini atacaksiniz.Rest cektim kapattim teli aradi surekli ama.piskin yani sanki kufur etmemis gibi alismis kufur edip hemen barismamiza kufurden baska bi sorun yasamadim cok sukur ama ayrilsammi yoksa kufir isi cozulmezmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?