küfürler asagılanmaktan biktim :(

Gercekten takdir ettim seni keske bende basarabilsem duzeltemem mi artik

Dovse daha mi iyi! Şartellerimi arttirdin arkadasm sdemian misin başka bir şey mi! Sen neysin de seni dovsun ya ! Kendine gel !!!!!
Ya misal.diyorum hani.kufir yiyince sanki ustuumden tir gecio o manada tabi dayak yok illet bisey dovsun drmiorum dovmus gibi olio sozle dayak gibi onu kasteddim

sakamisin sen arkadasim ?
bu kufurleri yiyen hangi insan ( kadin bile demiyorum ) oturup dugun bekler duzelirmi diye
omur boyu kufurmu isitmek istiyorsun ?
9 olmazsa 99 yillik olsun iliskin
kusur bakmada sen kendine layik goruyorsun bu davranisi ve de o yuzden hepsini hakediyorsun
hiç seviyorum ediyorum oluyorum deme , o kadar hakaret yiyen hiç bi kimsede zerre kadar sevgi kalmaz

sabah sabah yazdiklarina gerçekten sinir oldum , sen bu kadarsiz degersizmisin ? anneyin babayin biricik evladi deilmisin, Allahin sevgili kulu deilmisin nasil izin veririsin bunlara

insallah konu fakedir ..

Bu adamla evlenmen ikili pakete abone olman demek. Hem dayak hem küfür. Aklını başına topla ve ayrıl.

Kufur harıc bizde aynı durumdaydık canım anlıyorum seni uzakta olan herkeste bir guven sorunu oluyor mutlaka ama bunu psikolojik siddete dokmesi gercekten sorun oldugunun gostergesi... Lutfen ama Lutfen aile buyuklerine danıs anlat onlar sana mutlaka yol gosterir.. Uzme kendini gonul bu otada senin nisanlınada konmus.. Ailenin destegi senin icin cok onemli bu donem.. Ablan yokmu yada annen sagmı?

Haklsn bu dunyada küfür e kotu iskence nisanliyken böyleyse evliyken daha nler olur

Yküfür ettiği aksaal.diyorum hani.kufir gözleriminnki ustuumden tir gecio o manada tabi dayak yok illet bisey dovsun drmiorum dovmus gibi olio sozle dayak gibi onu kasteddim
Evet ayrilinca canin cok yanicak cok da agliycaksin ben kufur ettigi aksam sabaha kadar agladm gozlerimin sisliginden yataktan kalkamadim. Ama kendin icin iyi bir seu istiyorsan bazi seylerigoze almalisin sevgi herseyi cozmeye yetmiyor. Saygi da gerekiyor hem de sevgiden daha cok

Bıktığınız şeylere ısrarla devam etmeyin.
Ayağınızın çukura gireceğini bile bile "belki o çukura girmez" diye adım atmıyorsunuz değil mi? Aynı şeyi hayatınızda da yapmayın derim ben.

[QUOTE="leylmira, Nişanlının gercekten psikiyatri ye gıtmesi lazım. bu kadar kucuk gormesi seni zaman ayırmaması kiii en guzel donemleriniz olması gerekirken hele o kufurler. Yani ne diyeyim boyle bir ortamda nasıl yuva kurup bereketini yasayacaksın bu adamla.. hele hele o cırkın o... kelimesini kullandıgı bırıyle aynı yataga nasıl gırecek o nısanlın.
[/QUOTE]

leylmira kesinlikle çok doğru söylemiş bence bu yazıyı bi kez daha oku ve iyice düşün .
umutsuzvakam. Senin yerinde olsam asla sessiz kalmazdım. Evlilik öncesi psikolojik destek almayı teklif ederdim buna yanaşmazsa,durumu önce nışanlımın ailesiyle konuşur ortak çözüm bulmaya çalışırdım eğer o taraftan da destek gelmiyorsa kendi aileme danışır yardım isterdim. Tamam deyip kabullendiğinde emin ol daha fazlası olacak ve sen bunları bile bile evlendin olacak biraz dik dur arkanı dön kararlılığını görsün.. Fazla değer soytarıyı kral edermiş ya senin ki o hesap olmuş.

Ablam
Ablam yok annem cok sukur sag ALLAH tum anneleri korusun anneme söylersem üzülür kiyamiom anneme haklsnz

Su dunyada nisan atan tek sen olmiycaksin . hayatinin hatasi olur boyle bi adamla evlenmek . inan evliyken bin kat daha zoruna gidicek kufurleri . cekilir hayat degil . atyuzugu ! Kimse kimse icin ölmuyor ayrildi diye . . kufurleri duysalar istemez kimse diosun , kimsenin istemiycegi bi adamla evlenip hayatuni yakma . boyle bi adamla igrenc bi evlilik seni bekliyor . hazirsan buyur

Ben cok kiskanc biriyim bide uzakta olunca heo inanmiyoruk bile.kavga cikariyorum oda bundan bktigi icn hep.kufur edio bide haknetmsm gibi davranio hic arkdsm yok sizlerle paylaştım cevao.verdgnz icn cok saolun hep ALLAH IMa yakvariyorum duzelsin die

Her geldgnde ozur diledi bende hemen afettim oyzuden basima cikti biliyorum kendim yaptim evlilige kadar dizeltrm sanmıştım basaramicam size danismak istedim belko duzelteblen olmustir die ; (

adami hakli çikarmaya çalisiyorsun frakindamiisn
benim anlamadigim niye uye olup konu açtin madem biriick sevgili nisanlini savuncakdin niye sikayet ediyorsunki

Rest cektim kapattim teli aradi surekli ama.piskin yani sanki kufur etmemis gibi alismis kufur edip hemen barismamiza kufurden baska bi sorun yasamadim cok sukur ama ayrilsammi yoksa kufir isi cozulmezmi
Küfür etmesi zaten size hiic ama hic deger vermediginin göstergesi. Evet kimse küfürü haketmez ama siz bile bile devam ettiginiz icin duyacaginiz küfürlerin ve daha fazlasinin imzasini atacaksiniz.
Bile bile devan ederseniz yasayacaginiz kos koca mutsuz hayatin sorumlusu sadece sizsiniz.
Ve inanin bana evlendikten sonra düzelmiyorlar, mucize falan beklemeyin. Bu adamdan ciksa ciksa daha büyük bir hödük cikar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…