- 29 Kasım 2014
- 292
- 54
- 38
- 36
- Konu Sahibi umutsuzvakam
ya ama hanımlar burada allahın nikahı sırf sevişmek için kullanılmış olmuyor mu? dini nikahın da şartları yok mudur ne bilim.. bi de devlet keyfinden istemiyor işte nikahı öyle ya da böyle kadının hakkı oluyor bir şekilde korunuyor. Biriyle karı koca gibi yaşayıp boş ol dedikten sonra yeni hayatına hiç evlenmemiş gibi devam edebilecek mi? o zaman boşanıp onun bunun lafını çeken kadına günah değil mi? lütfen evlilik öncesi nikahı normalleştirmeyin. ki normal de olmadıgı için kanunlar yasaklıyor zaten.
Bu yorumu suan goruyorum bunlari soylemeden gecemicem ben sevismek icin imam nikahi kiydirmadim haddinizi bilin. Biz nisanlandik.ardindan imam nikahmzi kiydik resmi nikah olmadan keske böle bisi yasamasaydim hatalym kabul ama ben bunu seviselim die yapmadim bana haram olmasin sarildgimda yan yana oturdgmzda esim bilmek istedim..ben bunu sevismek icn yapsaydim ailemin haberi olmadan taa ilk 9 yil.oncesinden imam nikahi yapardım benimm imam nikahim ole sevimek icn yapilan nikahlardan deil benim babamla.kayinpederim sahidimmzdi nikahmzda cocuk oyucagi deil bu.. sevismek icn imam nikahi yapanların zaten
ALLAH katinda degeri yoktur gercekten sinirlendim tovbe ESTAĞFURULLAH.