küfürler asagılanmaktan biktim :(

ya ama hanımlar burada allahın nikahı sırf sevişmek için kullanılmış olmuyor mu? dini nikahın da şartları yok mudur ne bilim.. bi de devlet keyfinden istemiyor işte nikahı öyle ya da böyle kadının hakkı oluyor bir şekilde korunuyor. Biriyle karı koca gibi yaşayıp boş ol dedikten sonra yeni hayatına hiç evlenmemiş gibi devam edebilecek mi? o zaman boşanıp onun bunun lafını çeken kadına günah değil mi? lütfen evlilik öncesi nikahı normalleştirmeyin. ki normal de olmadıgı için kanunlar yasaklıyor zaten.

Bu yorumu suan goruyorum bunlari soylemeden gecemicem ben sevismek icin imam nikahi kiydirmadim haddinizi bilin. Biz nisanlandik.ardindan imam nikahmzi kiydik resmi nikah olmadan keske böle bisi yasamasaydim hatalym kabul ama ben bunu seviselim die yapmadim bana haram olmasin sarildgimda yan yana oturdgmzda esim bilmek istedim..ben bunu sevismek icn yapsaydim ailemin haberi olmadan taa ilk 9 yil.oncesinden imam nikahi yapardım benimm imam nikahim ole sevimek icn yapilan nikahlardan deil benim babamla.kayinpederim sahidimmzdi nikahmzda cocuk oyucagi deil bu.. sevismek icn imam nikahi yapanların zaten

ALLAH katinda degeri yoktur gercekten sinirlendim tovbe ESTAĞFURULLAH.

Bu yorumu suan goruyorum bunlari soylemeden gecemicem ben sevismek icin imam nikahi kiydirmadim haddinizi bilin. Biz nisanlandik.ardindan imam nikahmzi kiydik resmi nikah olmadan keske böle bisi yasamasaydim hatalym kabul ama ben bunu seviselim die yapmadim bana haram olmasin sarildgimda yan yana oturdgmzda esim bilmek istedim..ben bunu sevismek icn yapsaydim ailemin haberi olmadan taa ilk 9 yil.oncesinden imam nikahi yapardım benimm imam nikahim ole sevimek icn yapilan nikahlardan deil benim babamla.kayinpederim sahidimmzdi nikahmzda cocuk oyucagi deil bu.. sevismek icn imam nikahi yapanların zaten

ALLAH katinda degeri yoktur gercekten sinirlendim tovbe ESTAĞFURULLAH.

rahat rahat sarılabilesiniz diye babanızda buna sahitlik etti öyle mi? neyse hayırlısı diyorum

rahat rahat sarılabilesiniz diye babanızda buna sahitlik etti öyle mi? neyse hayırlısı diyorum

Y siz nedemek istiyorsunuz ya ne kadar ayip benim babam beni nisanlima sunmak icnmi imam nikahi yapti saniosunuz haddinizi bilin biz askerlige başvurdu sandikki hemn gidck ailesi imam nikahi istedi kapali ailesi onlarda adet boyleymis ...ama askerlikten cagrmadlar hemen .. ouuzden bu sene olicak olan düğün seneye sarkti askerdeyken imam nikahli bekledim. . Neyse ya sizin gibi on yargili aileye bil dil uzatan bi insana laf anlatamam gerekmiyor benim.gibi uysal.insani cileden çıkardnz dicek bişey bulamiyorum..

Y siz nedemek istiyorsunuz ya ne kadar ayip benim babam beni nisanlima sunmak icnmi imam nikahi yapti saniosunuz haddinizi bilin biz askerlige başvurdu sandikki hemn gidck ailesi imam nikahi istedi kapali ailesi onlarda adet boyleymis ...ama askerlikten cagrmadlar hemen .. ouuzden bu sene olicak olan düğün seneye sarkti askerdeyken imam nikahli bekledim. . Neyse ya sizin gibi on yargili aileye bil dil uzatan bi insana laf anlatamam gerekmiyor benim.gibi uysal.insani cileden çıkardnz dicek bişey bulamiyorum..

yoo ben böyle bişey dmeek istememiştim ama sen böyle anlıyorsan bişey diyemem. ayrıca verilen cevapları begenmıyorsan konu açmaman gerek bu da yazılı olarak belirtilmeyen kk kurallarından. tarışmak istiyorsan bana değil nişanlına bulaş uysal kız!!!

yoo ben böyle bişey dmeek istememiştim ama sen böyle anlıyorsan bişey diyemem. ayrıca verilen cevapları begenmıyorsan konu açmaman gerek bu da yazılı olarak belirtilmeyen kk kurallarından. tarışmak istiyorsan bana değil nişanlına bulaş uysal kız!!!

Sizin ima ettiginiz ne yazikki buydu baban senin sarılman icin sahitlik.mi ettiniz buni dediniz bunu okuyan her hanim bunu bole anlicak.. ayrica konu actim iyikide actim burdaki bayanlarin benim icn ugrasti drdime ortak oldu soalsunlar...
neyse konuyu kapatiyorum ALLAHA emanet olun dicek bisey yok.

nişanlıyken böyle evlenip üstüne dayakla işkence görmek istiyorsunuz o zaman hep haklı zannediyrosa üstüne aldatır senin yüzünden aldattım der kurtulun ondan.

Yni uye oldum sirf derdimi anlatmak icin okadar yoruldum ki kendim mucadele etmekten.. ben 3 yildir nisanliyim bu yaz dugunumuz var naspse ama okdr kirgnmki anlatcaklarim biraz uzun kbakmayin
hic arkdsim yok anlatamıyorum icimde yasiyorum sizinle paylasmak.istedim
her kavga edisimizde nisanlimda kufurler yiyorum agiza alinmicak derece agladim yalvardim bak soguyorum dedim ama nafile her sinirinde bana sarf ettgi a.m... k... hayvani a.. s.. yav.. sen ne s... a..m. k... öküzu kisatlarak yazdim kapanirsa sayfa die bana kufurleri edio sebebde ben onun geceleri 12lere disarda olmadedim die tek istegm her gun disari cikma banada vakit ayir istedim tamam guvensizlik yapiyorum inanmiyorum oda inanmiyorum die sinirlernio ama ben o..r..p edlcek kufuelrkufurleri hak etmiyorum ailesylede sorunlarım vardi onlari atlattim cok yoruldum kufur yemekten her kavgada küfür asagalanmaktan yoruldum bide ustune ustluk hatasi yojmus gibi hak etmsm gibi devam edio buaralar arldslariyla inat hep disarda bende artik arayinca acmiyorum yoruldum ya kendimi degersiz hsetmekten yoruldum :KK43: ne yapicam ben geceleri uyku grmio gözüme yaridm edin kizlar ben hak etmiorum
BUNU İYİCE OKURSAN SEVİNİRİM
Peki şimdi bu adam evlenince, küfürler hakaretler had safhaya ulaşıcak.Şimdi ayrılmaktan korkup kendini frenliyo, o zaman neyden korkacak?
Ayrıca, şimdi o iğrenç lafları duyup kadınlık gururunun incitilmesine müsaade edip, bi şekilde telefonu kpatıyosunuz, evlerinize gidiyosunuz stresini atıyosun vs. Peki o zaman nereye gideceksin? O kişiyle tekrar aynı yatağı paylaşmak zorunda kalmak, lafı yiyip oturmak veya koynuna girmek koymazmı sana? O nişan yüzüğü parmağına takıp hayatının en güzel dönemini yaşamak için. Boynuna takıp hayatını kabusa çevirmek için değil.Şahsi fikrim göz göree göre kendini ateşe atma canım.Ve yapıp yapıpta ayrılmayalım nolur hedehödö die ağlayıp sızlamasına da kanma artık.Bi cacık olmaz o adamdan.Bnun başka bir açıklaması yok.Derhal ayrılmalısın, çünkü yarın birgün bu küfürler anana bacına sülalene uzanınca, işte o zaman kafana dank edecek ve kendini yaktığını anlıcaksın.Çünkü ablamdan biliyorum. Aklını başına toplamalısın bi an önce. O seni cebindeki cüzdan gibi kanıksamış belli ki.Çünkü kendini çok ezdirmişsin nasıl yaptın bilemiyorum,çünkü forumda eşi salak dedi diye 1 ay yatağını ayıran über akıllı kadınlarda gördüm.Senin neyin eksikki bu kadar küfüre göz yumuyosun? dulmusun,çocuğunmu var peşinde, ve ya evde mi kaldın? Gençliğini harcama..

BUNU İYİCE OKURSAN SEVİNİRİM
Peki şimdi bu adam evlenince, küfürler hakaretler had safhaya ulaşıcak.Şimdi ayrılmaktan korkup kendini frenliyo, o zaman neyden korkacak?
Ayrıca, şimdi o iğrenç lafları duyup kadınlık gururunun incitilmesine müsaade edip, bi şekilde telefonu kpatıyosunuz, evlerinize gidiyosunuz stresini atıyosun vs. Peki o zaman nereye gideceksin? O kişiyle tekrar aynı yatağı paylaşmak zorunda kalmak, lafı yiyip oturmak veya koynuna girmek koymazmı sana? O nişan yüzüğü parmağına takıp hayatının en güzel dönemini yaşamak için. Boynuna takıp hayatını kabusa çevirmek için değil.Şahsi fikrim göz göree göre kendini ateşe atma canım.Ve yapıp yapıpta ayrılmayalım nolur hedehödö die ağlayıp sızlamasına da kanma artık.Bi cacık olmaz o adamdan.Bnun başka bir açıklaması yok.Derhal ayrılmalısın, çünkü yarın birgün bu küfürler anana bacına sülalene uzanınca, işte o zaman kafana dank edecek ve kendini yaktığını anlıcaksın.Çünkü ablamdan biliyorum. Aklını başına toplamalısın bi an önce. O seni cebindeki cüzdan gibi kanıksamış belli ki.Çünkü kendini çok ezdirmişsin nasıl yaptın bilemiyorum,çünkü forumda eşi salak dedi diye 1 ay yatağını ayıran über akıllı kadınlarda gördüm.Senin neyin eksikki bu kadar küfüre göz yumuyosun? dulmusun,çocuğunmu var peşinde, ve ya evde mi kaldın?Boşver yaa Gençliğini harcama..

Dogru soylusounuz aklimda bin binturlu sorular var icim.skntyla dolu şimdi nisanlim evet ei kapiyorm kendimle kalabliorum evlilik bole deil biliyorum ya neden kufir edio blmiyorum düzelir die umut ettim cok üzülürum suan kabuguma cekildim dusunuorum ama.tek dcgm.sey kendim icn yasamak istiyorum :(

imam nikahımı yaptınız birde.. gerçekten geçmiş olsun.. ama belli bir süre birlikte uyumayınca nikah düşer dye biliyorum ben.. hem sen ayrıldıktan sonra hiçbişey olmaz..ayrıl gitsin.. hayatına yeni biri girince bu günlere iyi ki bitti diyeceksin.. tecrübe şekerim :D

imam nikahımı yaptınız birde.. gerçekten geçmiş olsun.. ama belli bir süre birlikte uyumayınca nikah düşer dye biliyorum ben.. hem sen ayrıldıktan sonra hiçbişey olmaz..ayrıl gitsin.. hayatına yeni biri girince bu günlere iyi ki bitti diyeceksin.. tecrübe şekerim :D

o.komuda bi blgm yok acikcasi
Ben bu kufurleri duydum tabiki sevgim.zedenlendi ama hala.seviyorum kendimi dinliyorum napicagimi tam bilmiyorum :(

Bilgin yoksa araştır ve nasıl kurtulacagının caresine bak lutfen onu sevme.. Zedelenmekten ileri gitsin kafana koymadınmı hala ayrılmayı yinemi kandırdı agladı sızladı o nişanlın yada kocan

Dogru soylusounuz aklimda bin binturlu sorular var icim.skntyla dolu şimdi nisanlim evet ei kapiyorm kendimle kalabliorum evlilik bole deil biliyorum ya neden kufir edio blmiyorum düzelir die umut ettim cok üzülürum suan kabuguma cekildim dusunuorum ama.tek dcgm.sey kendim icn yasamak istiyorum :KK43:
Çok üzülüyorum senin adına.Ama düzelmez canım, aksine daha farklı boyutlara uzanır.Can çıkar huy çıkmaz.
Haklsın kendin için yaşayacaksın tabiiki, bi yolun yalnış olduğundan illa o yola girerek emin olmak zorunda değiliz.
Bu kadar tecrübeli insan yanılıyor olamaz zira. Tekrar ve tekrar söylüyorum gençliğini har-ca-ma.
Bırak kendi haline ne yaparsa yapsın, istediğine küfür hakaret etsin. Ama sen bu adama bilee bile varma. Çok çok çok pişman olursun

Ben soylediklerimin arkasındayım arkadaşım
tamam çok güzel arkasındasınız ama farkındamısınız evleneceği kişi öfke kontrolü olmayan bir insan cicim aylarıda geçmiş ve yarın bir gün ben ayrılacağım deyince bıçak çekip öldürmeyeceği ne malum şiddetinide geçtim bu olabilir ve büyük ihtimalle şiddet eğilimide var bende namusuna önem veren birisiyim kimse burada bir genç kızın sadece zar için hayatından vazgeçmesini istemez ayrılırsa bu zar yüzünden kimseyi sevemeyecek sevmeye korkacak evlense hayatını mahvedecek bu nedenle çok üzüldüm arkadaş için ama evlenirse zardan daha büyk travmalar yaşayacak ....

Rest cektim kapattim teli aradi surekli ama.piskin yani sanki kufur etmemis gibi alismis kufur edip hemen barismamiza kufurden baska bi sorun yasamadim cok sukur ama ayrilsammi yoksa kufir isi cozulmezmi
Bu saatten sonra küfür olayının çozülmesini gectim şiddette baslar evlenince.insanlar nisanlıyken toz pembe olsa bile sonradan ah vah edebiliyo.en tatlı zamanda bunu yapan evlenince dayak eve gelmeme aldatma bile kacınılmaz olur.ölüsü olan bir gun delisi olan hergun aglar demisler.evlenince ortada kalmaktansa atın nişanı derim.yazık olur sana

Oncelikle sunu belirityim sadece benim şahsıma.kufur var aileme anneme babama kufur asla.soylemedi soyledigin an emin olun onun canini cok yakarim ailem icin canimi veririm.. bana kufur etmeside berbat bisey biliyoruyom bilincdeyim ama annem benim icn baska onun kilina zarar verdrmem. birliktelik konusunda. hatali oldugmu biliorum ne yazikki ama elimden artik bisi gelmio.. belkide bukdr rahat kufur etmesinin sebbei birlikte olduk ayrilamaz artik dmeeside olablr bilmiyorum emin olun cok mutsuzum caresizim
canım özür kısaltarak yazınca öyle algılamışım mutsuz olduğunun farkındayım canım yaaa allah yardımcın olsun :(

Back
X