küfürler asagılanmaktan biktim :(

Ben onu hep.sucluyorum durduk yere bana sizn dedgnizi soylio hakszliktan clgna donuyrum dio mesala.yemin etmeden inanmıyorum uzaktayiz belki ondan gozumden sakiniiyorim ciktigi yerde kahve genelde aama disari cikinca ben sinirlernoru kavha çıkarıyorum yüzume bunları söylese sevgim biterdi ama trlde dio sonra yanima gelio.bin pişman ama cozulcek mi blmiorum sidete donerse korkiom neblym karisik duygular icndeym ayrilamk kolay diyemem 9 yildr ama ya kendmi atese atiosam kendi kendime konusuorum ne yapcgmi valla :KK43:
destegnz icn cok saolun
Ne demek estağfurullah.
Biraz kendinize zaman ayıracak şeylerle uğraşın. Nişanlınız belli ki güvenilecek bir insan. Siz de ona güvenin. Birine güvenmekle hiçbir şey kaybetmezsiniz. Aksine size huzur verir, mutluluk verir. Aklınıza kötü şeyler geldiği zaman, kuşkulandığınız zamanlarda bunu nişanlınıza söylemeden önce durup bir nefes alın. Daha başka güzel şeyler düşünmeye çalışın. Çünkü böyle bir durumda size yardım edebilecek tek şey kendinizdir. Nişanlınız ne derse desin siz kendi kendinizi teskin etmedikçe rahat edemezsiniz. Ve bu küfürler, tartışmalar da son bulmaz. Evlendiğinizde şiddete dönüşeceğini de zannetmiyorum bunların. Ama tabii kendinize çeki düzen verirseniz... Nişanlınızla sakin kafayla konuşun, ben bazen kıskançlık krizlerine giriyorum ama bu sana güvenmediğimden değil, seni çok sevdiğimden bazen saçma sapan düşüncelere boğuluyorum vs vs vs tarzında şeyler söyleyin. Birbirinize anlayış gösterin, ama küfürlere, saygısızlıklara değil. Özlem duygunuza, hasret duygunuza anlayış gösterip olumlu yönde ifadeler kullanın. Sana güvenmiyorum demek yerine seni özledim falan diyin. Birbirinizi heba etmeyin.

Ne demek estağfurullah.
Biraz kendinize zaman ayıracak şeylerle uğraşın. Nişanlınız belli ki güvenilecek bir insan. Siz de ona güvenin. Birine güvenmekle hiçbir şey kaybetmezsiniz. Aksine size huzur verir, mutluluk verir. Aklınıza kötü şeyler geldiği zaman, kuşkulandığınız zamanlarda bunu nişanlınıza söylemeden önce durup bir nefes alın. Daha başka güzel şeyler düşünmeye çalışın. Çünkü böyle bir durumda size yardım edebilecek tek şey kendinizdir. Nişanlınız ne derse desin siz kendi kendinizi teskin etmedikçe rahat edemezsiniz. Ve bu küfürler, tartışmalar da son bulmaz. Evlendiğinizde şiddete dönüşeceğini de zannetmiyorum bunların. Ama tabii kendinize çeki düzen verirseniz... Nişanlınızla sakin kafayla konuşun, ben bazen kıskançlık krizlerine giriyorum ama bu sana güvenmediğimden değil, seni çok sevdiğimden bazen saçma sapan düşüncelere boğuluyorum vs vs vs tarzında şeyler söyleyin. Birbirinize anlayış gösterin, ama küfürlere, saygısızlıklara değil. Özlem duygunuza, hasret duygunuza anlayış gösterip olumlu yönde ifadeler kullanın. Sana güvenmiyorum demek yerine seni özledim falan diyin. Birbirinizi heba etmeyin.
Ne demek estağfurullah.

Belkide dediginiz gibi kendimi dinleyeyim o gelince sakin kafa yuz yuze bi konusalim ayrilsam bile 9 yıl emek harcadgm ilski mi nisani telefn da bitrmek ayip olur tlefnda çözülcek bi durum deil bende kendime ugraslar bulucam cok korgnm nisanlimi savunmuyorum biraz kendimle bas basa kalp.onla gorusmessem bence benim icn daha olcak isten izn alinca geldgnde ya hatasini duzeltr yada biticgni bagrmaadan soylcem en dogrusu bu.. sevmiyorum asla diyemem sevgm.gun be gun artiyo.. ama cok kirgnm hemde cok duzeleblrmym blmiyorum ayrlk cozummi yoksa duzelir mi kafam allak bullak :( bende pasta kursuna gtmek istiyorm hic arkdsm yok tek o merkezli yasamak istemiyorum belki ozmn ben daha mutlu olurum

Ha bir de şunu ekleyeyim, nişanlınız açısından bakınca; bir erkek için güvenilmemek -hele ki dürüst bir erkekse- ona yapılan ağır hakaret ve aşağılamalardan sayılır.

Sanirim benim insanlara guven sorunum var pskologa gitmem lazim kufurler de benim haylice yordu yipratti profosyonel destek beni bi nebze olsa iyilestrr gibi gelio

Dünya üzerinde ki hiçbir birey sebep ne olursa olsun bir diğerine küfür edemez. Sormanız kabahat neden kendinizi asagilatiyorsunuz. Neden buna izin veriyorsunuz? Neden bununla yaşıyorsunuz? Kesinlikle anlam veremedim.

Belkide dediginiz gibi kendimi dinleyeyim o gelince sakin kafa yuz yuze bi konusalim ayrilsam bile 9 yıl emek harcadgm ilski mi nisani telefn da bitrmek ayip olur tlefnda çözülcek bi durum deil bende kendime ugraslar bulucam cok korgnm nisanlimi savunmuyorum biraz kendimle bas basa kalp.onla gorusmessem bence benim icn daha olcak isten izn alinca geldgnde ya hatasini duzeltr yada biticgni bagrmaadan soylcem en dogrusu bu.. sevmiyorum asla diyemem sevgm.gun be gun artiyo.. ama cok kirgnm hemde cok duzeleblrmym blmiyorum ayrlk cozummi yoksa duzelir mi kafam allak bullak :KK43: bende pasta kursuna gtmek istiyorm hic arkdsm yok tek o merkezli yasamak istemiyorum belki ozmn ben daha mutlu olurum
Üzülmeyin lütfen. Pasta kursuna gitmek size iyi gelecektir. Hem kafanız meşgul olacak hem de bir şeyler yapabilidğinizi görünce kendinize olan güveniniz yerine gelecektir.
Ben ayrılmanızı tavsiye etmiyorum. Görüşmeyin de demiyorum. Konuşun ama sadece güzel şeylerden konuşun. İlişkide en önemli şeylerden biridir güven. Ve güveni siz kendiniz oluşturursunuz. Evet size yaptıkları çok kırıcı ve kötü sözler. Affetmek sizin tercihiniz, affederseniz huzurlu hissedersiniz. Ama affetmek size bir daha küfürler etmesine izin vermek değildir. Affedin ve bundan sonrası için daha saygılı ve sevgi dolu olmak suretiyle ilişkinize devam edin.

ude_bahar, post: 38062277, member: 261178"]Bu adamla evlenmeyeceksin di mi?[/QUOTE]
Mantigimla kalbim arasinda duan mucadele ediyorum kararim tam bu diyemiyorum içindekileri bende bilmiyorum :(

evlenenince buna bide dayak eklencek duyduk duymadik deme.yer yarilip omu cikti vur tekmeyi gitsin

Üzülmeyin lütfen. Pasta kursuna gitmek size iyi gelecektir. Hem kafanız meşgul olacak hem de bir şeyler yapabilidğinizi görünce kendinize olan güveniniz yerine gelecektir.
Ben ayrılmanızı tavsiye etmiyorum. Görüşmeyin de demiyorum. Konuşun ama sadece güzel şeylerden konuşun. İlişkide en önemli şeylerden biridir güven. Ve güveni siz kendiniz oluşturursunuz. Evet size yaptıkları çok kırıcı ve kötü sözler. Affetmek sizin tercihiniz, affederseniz huzurlu hissedersiniz. Ama affetmek size bir daha küfürler etmesine izin vermek değildir. Affedin ve bundan sonrası için daha saygılı ve sevgi dolu olmak suretiyle ilişkinize devam edin.

Bana zaman ayiridniz ALLAH razi olsunn

Pasta yapmayi cok severim bana ii gelcek ama Yemeyeyim sadece yapym kilo almym :) affetmek olsa da ama bidaha etememsini saglamam lazım.. belki guven olsa kufirde olmaz.. ozguvrn sorunu yasiyorum strstn 20kilo aldim bunu nisanlim.hic sorun yapmadi 55den 75 oldim amaben sorun yaptım guvenim kalmadi kendime bide kavgalar büyüdü kufurler tamamen kadınlık gururumu kirdi :( suan ruhsal kendimi toplym sonra olamsa yzu yuze gorusup pskologa gtmeyi oneririm belkide duzelir belkde duzelmez ALLAH yaridm etsn dogru yolu gostersn

Bana zaman ayiridniz ALLAH razi olsunn

Pasta yapmayi cok severim bana ii gelcek ama Yemeyeyim sadece yapym kilo almym :) affetmek olsa da ama bidaha etememsini saglamam lazım.. belki guven olsa kufirde olmaz.. ozguvrn sorunu yasiyorum strstn 20kilo aldim bunu nisanlim.hic sorun yapmadi 55den 75 oldim amaben sorun yaptım guvenim kalmadi kendime bide kavgalar büyüdü kufurler tamamen kadınlık gururumu kirdi :KK43: suan ruhsal kendimi toplym sonra olamsa yzu yuze gorusup pskologa gtmeyi oneririm belkide duzelir belkde duzelmez ALLAH yaridm etsn dogru yolu gostersn
Kilo vermek kolay, onun için canınızı sıkmayın. Öncelikle kendinize zaman ayırmaya özen gösterin. Diyet yapın, spor yapın. Kendinize bakım yapın. Bunlar hep mutlu eder sizi.

Kilo vermek kolay, onun için canınızı sıkmayın. Öncelikle kendinize zaman ayırmaya özen gösterin. Diyet yapın, spor yapın. Kendinize bakım yapın. Bunlar hep mutlu eder sizi.

Dedignz gibi spor diyet kurs hayatimi dolu doli yasicam ozguvenimi yerine gtmem lazim Artik kendi merkezli yasicam o merkezli deil ilk basta kendi kiriklarimi onarmak istiyorum oda dogru yolu bulmasi icin dua edicem olmazsa ben buyum die devam edrse hersey olicagina varir hakkmzda hepmzn hayrlsii olsun :)

Dedignz gibi spor diyet kurs hayatimi dolu doli yasicam ozguvenimi yerine gtmem lazim Artik kendi merkezli yasicam o merkezli deil ilk basta kendi kiriklarimi onarmak istiyorum oda dogru yolu bulmasi icin dua edicem olmazsa ben buyum die devam edrse hersey olicagina varir hakkmzda hepmzn hayrlsii olsun :)
En güzeli... inşallah mutluluğu bulmanız yakın görünüyor. Umarım fazla kilolarınızı da sağlıklı bir şekilde verirsiniz :)

Sevgili umutsuz yazilarin hepsini okuyamadim tabii ki ama bence ikinizde hatalisiniz sen onu cok boguyorsun o da siniri ziplayonca kufure basvuruyor.

her ikiniz de de aliskanlik yapmis.ve aliskanliklardan vazgecmek hele ki dil aliskanligi cok zordur.anladigim kadari ile devam etmek istiyorsun ancak zor olacak.nisanlin dil aliskanligina dokmus.yani sinirlendigo muddetce bu olacaktir.

gorustugunuzde al karsina ve kendi hatalarinida katarak onunla konus ve ikiniz icin birbirinize son sansi verin ve gozlemleyin.o kadar isgiyorsa diline hakim olmayi ogrenmwsi lazim.tabii sende onu cok sikmamalosin.biraz rahat bitak ve rahat ol.

Hayatinin merkezine onu degil kendini koy vekendine zaman ayir.ve ona da zaman tani cunku istesede arada agzindan kacirabilir.tatli tatli uyarabilirsin.uyari ciddiyete cok dokulurse demekki sansini pek kullanamiyor.yani ilk once ise kendinden baslamalisin.

Ayrica anladigom kadariyla nisanlin nasil olsabeni birakamaz, birakmiyor psikolojisinin verdiği rahatlığı bayagi kullaniyor.bunu da ancak kendine onem vererek, onun ustune dusmeyerek soyle guzelce sarsabilorsin onu.tabii konusurken normal konus.ama seni yordugunu farketmesi lazim..

Umarim duzelirsiniz.

Sevgili umutsuz yazilarin hepsini okuyamadim tabii ki ama bence ikinizde hatalisiniz sen onu cok boguyorsun o da siniri ziplayonca kufure basvuruyor.

her ikiniz de de aliskanlik yapmis.ve aliskanliklardan vazgecmek hele ki dil aliskanligi cok zordur.anladigim kadari ile devam etmek istiyorsun ancak zor olacak.nisanlin dil aliskanligina dokmus.yani sinirlendigo muddetce bu olacaktir.

gorustugunuzde al karsina ve kendi hatalarinida katarak onunla konus ve ikiniz icin birbirinize son sansi verin ve gozlemleyin.o kadar isgiyorsa diline hakim olmayi ogrenmwsi lazim.tabii sende onu cok sikmamalosin.biraz rahat bitak ve rahat ol.

Hayatinin merkezine onu degil kendini koy vekendine zaman ayir.ve ona da zaman tani cunku istesede arada agzindan kacirabilir.tatli tatli uyarabilirsin.uyari ciddiyete cok dokulurse demekki sansini pek kullanamiyor.yani ilk once ise kendinden baslamalisin.

Ayrica anladigom kadariyla nisanlin nasil olsabeni birakamaz, birakmiyor psikolojisinin verdiği rahatlığı bayagi kullaniyor.bunu da ancak kendine onem vererek, onun ustune dusmeyerek soyle guzelce sarsabilorsin onu.tabii konusurken normal konus.ama seni yordugunu farketmesi lazim..

Umarim duzelirsiniz.

Yorumlariniz icn tsk ederim

Oncelikle bogdugumn farkndayim .. ama karşılığı kufur olamsini hak etmedim :( ben szn dedgnz gibi önceliği hayatima kendime vermek istiyorum artik oo merkezli yasamicam kendim icn yasicam cok haklsnz bana karsi kaybetme korkusu yok neyazikki bunu sağlayabilir mym blmiyorum

Oncelikle bogdugumn farkndayim .. ama karşılığı kufur olamsini hak etmedim :KK43: ben szn dedgnz gibi önceliği hayatima kendime vermek istiyorum artik oo merkezli yasamicam kendim icn yasicam cok haklsnz bana karsi kaybetme korkusu yok neyazikki bunu sağlayabilir mym blmiyorum

Canim yanlis anlama hak ediyorsun demek istemedim.yani yaptigi tabii ki dogru degil.ama iste adamin icinde varmis bakmis kiboyle sinirini atiyor desarj oluyor karsisindaki de surekli af ediyor o anlik rahatlama adina yaptigindan vazgecmiyor.

Mesela ben kufurden nefret edrim.en fazla cook sinirlendigimde manyak, salak derim.Ama bazilarina bu yetmiyor.ben mesela en bastan esime soylemistim bana sakin sinirlendiginde kufur etme ben bunu kaldiramam, unutamam.sakin oyle bir hata yapma diye sartlandirmistim.

yani bunu soylememdeki amac sende onu sartlandirmalisin.gorustugunuzde sen bana o kufurleri ettiginde sen desarj oluyorsun ama bana agir geliyor kendimi ...hissediyorum.sen unutuyorsun ama ben unutamiyorum.tamam bende hatamin farkindayim evlenene kadar seni bu konuda sikmayacagim.zaten bu konu senlik degil yani sana guveniyorum sadece seni .....(kiskaniyorum olabilir).ben hatami farkettim cunku sen evlenince disaro cikmalarin olmayacagini soykuyotsun bende sana guveniyorum.ama artik sende benim kufur ettiginde ne hissettigimi biliyorsun.bana ya da kendine layik goruyorsan kufurlerine devam et.ama sunu bil ki ben kendimi oyle yakistirmalara layik gormuyorum.seni sevdigim icin duzeltmeye calistim birseyleri aimdiye kadar.ama ne kadar sevsem de bu kufurlerin layigi degilim, devam edersen hicbkr zaman olamayacagim.lutfen bkze yazik etmeyelim.sevgimize sahip cikalim.kendimizi duzeltmemiz icin birbirimize gercekten bir sans verelim de.

erkewr duz mantikdir.oyle kendimi kotu hissediyorum demekle anlamazlar cunku isin icinse bencillikte var.acik acik hissettiklwrini soylemelisin.basarilar dilerim ve sabir.mesela yanlislikla arada kacirirsa aa ama biz seninle ne konusmustuk.bak aci biber yola cikacak ona gore falan diye hatirlat..cunku biraz cocuklukta var onfa galiba..

Oncelikle bogdugumn farkndayim .. ama karşılığı kufur olamsini hak etmedim :KK43: ben szn dedgnz gibi önceliği hayatima kendime vermek istiyorum artik oo merkezli yasamicam kendim icn yasicam cok haklsnz bana karsi kaybetme korkusu yok neyazikki bunu sağlayabilir mym blmiyorum
Tabiki kendine değer vererek canım hayatının merkezinden onu çıkarıp kendini koyarak
Durumu kendi lehine çevir ve onda merak uyandır sandığın kadar zor değil :D
Unutma kaçan kovalanir taktiği
Seni kaybetme korkusu düşsün içine Bismillah de ve yeni güne umutla başla :KK66:

Canim yanlis anlama hak ediyorsun demek istemedim.yani yaptigi tabii ki dogru degil.ama iste adamin icinde varmis bakmis kiboyle sinirini atiyor desarj oluyor karsisindaki de surekli af ediyor o anlik rahatlama adina yaptigindan vazgecmiyor.

Mesela ben kufurden nefret edrim.en fazla cook sinirlendigimde manyak, salak derim.Ama bazilarina bu yetmiyor.ben mesela en bastan esime soylemistim bana sakin sinirlendiginde kufur etme ben bunu kaldiramam, unutamam.sakin oyle bir hata yapma diye sartlandirmistim.

yani bunu soylememdeki amac sende onu sartlandirmalisin.gorustugunuzde sen bana o kufurleri ettiginde sen desarj oluyorsun ama bana agir geliyor kendimi ...hissediyorum.sen unutuyorsun ama ben unutamiyorum.tamam bende hatamin farkindayim evlenene kadar seni bu konuda sikmayacagim.zaten bu konu senlik degil yani sana guveniyorum sadece seni .....(kiskaniyorum olabilir).ben hatami farkettim cunku sen evlenince disaro cikmalarin olmayacagini soykuyotsun bende sana guveniyorum.ama artik sende benim kufur ettiginde ne hissettigimi biliyorsun.bana ya da kendine layik goruyorsan kufurlerine devam et.ama sunu bil ki ben kendimi oyle yakistirmalara layik gormuyorum.seni sevdigim icin duzeltmeye calistim birseyleri aimdiye kadar.ama ne kadar sevsem de bu kufurlerin layigi degilim, devam edersen hicbkr zaman olamayacagim.lutfen bkze yazik etmeyelim.sevgimize sahip cikalim.kendimizi duzeltmemiz icin birbirimize gercekten bir sans verelim de.

erkewr duz mantikdir.oyle kendimi kotu hissediyorum demekle anlamazlar cunku isin icinse bencillikte var.acik acik hissettiklwrini soylemelisin.basarilar dilerim ve sabir.mesela yanlislikla arada kacirirsa aa ama biz seninle ne konusmustuk.bak aci biber yola cikacak ona gore falan diye hatirlat..cunku biraz cocuklukta var onfa galiba..

Yok canim yanlis anlamadim ilgin icn tsk ederim yuz yuze geldiğmzde bu sekil konusucam gercekten guzel anlatmissiniz... nisanlim.cocuk ruhlu o benden 1 yas buyuk ama hep benim yonlendrmemle okudu ehliyetfln aldi ... cocuk ruhlu olduğunu anlamissniz gercekten tbrk ederim :) yuzume etseydi benimmsevgim kalmazdi buna eminim ama tlddede etmemesi icn konusucam dediğnz gibi INŞALLAH akli basina gelir benik gibi seveni kaybetmez.. keske bende kararli bisekilde sizin gibi kufuru kinasaydim.. 16 yasinda tanıdım onu kufurlere basladi cocukken cokta yon verememisim :( olay büyüdu buyudukce kufur daha cok koydu :( ben agalayarak desarj oluorum o o sekil inananmamazlik yapip yemin ettirmicem onda bu snrm cok buyuk sorun guvenmiosan birak beni diyip cok sitem etti çünku... ama dedigim gibi ilk basta kendim icn yasiyim olursa olurr ALLAH bilir artk gerisini
ilk basta ben kendime bakicam kurstu yada baska bisi aktivite o beno merak etsin bende deil artik o cirpsin istiyorum INŞALLAH evlenince bole olmaz bilmiyorum bitsinmi bitmesin minlafam hala karisik ama gonlumden hemen atamiyorum onu elimde deil biliyorum okdr kufuru yiyp oturmak gurursuzluk.. dua ediyorum hayrlisi diliyorum

yorumlarin için teşekkür ederim :)

Tabiki kendine değer vererek canım hayatının merkezinden onu çıkarıp kendini koyarak
Durumu kendi lehine çevir ve onda merak uyandır sandığın kadar zor değil :D
Unutma kaçan kovalanir taktiği
Seni kaybetme korkusu düşsün içine Bismillah de ve yeni güne umutla başla :KK66:

ALLAHiN izniyle sizin desteklerinizle ben bu isi basaririm :) yuregine saglik.. artik ben merkezli yasamaya baslicam ilk basta eski fizigime kavusuyim kiskanclik o yasasin bakimli bakimli olymfa o merak etsin dimi :) kacicam INŞALLAH kovalar ve akli basina gelir :( Haydi BISMILLAH :)

Back
X