- 16 Nisan 2008
- 458
- 114
- 133
- Konu Sahibi umutsuzvakam
Ne demek estağfurullah.Ben onu hep.sucluyorum durduk yere bana sizn dedgnizi soylio hakszliktan clgna donuyrum dio mesala.yemin etmeden inanmıyorum uzaktayiz belki ondan gozumden sakiniiyorim ciktigi yerde kahve genelde aama disari cikinca ben sinirlernoru kavha çıkarıyorum yüzume bunları söylese sevgim biterdi ama trlde dio sonra yanima gelio.bin pişman ama cozulcek mi blmiorum sidete donerse korkiom neblym karisik duygular icndeym ayrilamk kolay diyemem 9 yildr ama ya kendmi atese atiosam kendi kendime konusuorum ne yapcgmi valla
destegnz icn cok saolun
Biraz kendinize zaman ayıracak şeylerle uğraşın. Nişanlınız belli ki güvenilecek bir insan. Siz de ona güvenin. Birine güvenmekle hiçbir şey kaybetmezsiniz. Aksine size huzur verir, mutluluk verir. Aklınıza kötü şeyler geldiği zaman, kuşkulandığınız zamanlarda bunu nişanlınıza söylemeden önce durup bir nefes alın. Daha başka güzel şeyler düşünmeye çalışın. Çünkü böyle bir durumda size yardım edebilecek tek şey kendinizdir. Nişanlınız ne derse desin siz kendi kendinizi teskin etmedikçe rahat edemezsiniz. Ve bu küfürler, tartışmalar da son bulmaz. Evlendiğinizde şiddete dönüşeceğini de zannetmiyorum bunların. Ama tabii kendinize çeki düzen verirseniz... Nişanlınızla sakin kafayla konuşun, ben bazen kıskançlık krizlerine giriyorum ama bu sana güvenmediğimden değil, seni çok sevdiğimden bazen saçma sapan düşüncelere boğuluyorum vs vs vs tarzında şeyler söyleyin. Birbirinize anlayış gösterin, ama küfürlere, saygısızlıklara değil. Özlem duygunuza, hasret duygunuza anlayış gösterip olumlu yönde ifadeler kullanın. Sana güvenmiyorum demek yerine seni özledim falan diyin. Birbirinizi heba etmeyin.