- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
- Konu Sahibi umutsuzvakam
evlenincede daha beteriyle karşılaşıcagından hiç şüphe duyma...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlendikten sonra döveceği garantisini şimdiden bu kadar belli olan bir erkek..Yni uye oldum sirf derdimi anlatmak icin okadar yoruldum ki kendim mucadele etmekten.. ben 3 yildir nisanliyim bu yaz dugunumuz var naspse ama okdr kirgnmki anlatcaklarim biraz uzun kbakmayin
hic arkdsim yok anlatamıyorum icimde yasiyorum sizinle paylasmak.istedim
her kavga edisimizde nisanlimda kufurler yiyorum agiza alinmicak derece agladim yalvardim bak soguyorum dedim ama nafile her sinirinde bana sarf ettgi a.m... k... hayvani a.. s.. yav.. sen ne s... a..m. k... öküzu kisatlarak yazdim kapanirsa sayfa die bana kufurleri edio sebebde ben onun geceleri 12lere disarda olmadedim die tek istegm her gun disari cikma banada vakit ayir istedim tamam guvensizlik yapiyorum inanmiyorum oda inanmiyorum die sinirlernio ama ben o..r..p edlcek kufuelrkufurleri hak etmiyorum ailesylede sorunlarım vardi onlari atlattim cok yoruldum kufur yemekten her kavgada küfür asagalanmaktan yoruldum bide ustune ustluk hatasi yojmus gibi hak etmsm gibi devam edio buaralar arldslariyla inat hep disarda bende artik arayinca acmiyorum yoruldum ya kendimi degersiz hsetmekten yoruldumne yapicam ben geceleri uyku grmio gözüme yaridm edin kizlar ben hak etmiorum
ayni durumdayiz benimde ilk askm bende duzelir sandim yok bende taniyamiyorum yoruldum arkdsm cok yorildum![]()
Her geçen zaman bu yıla bir gün daha ekliyor. Bir de evlendiğini düşün, bir de kucağında bir çocuk olduğunu düşün.Herkes ayril demiş en dogrusu bu demek onca yılım gitti ne dym
Herkes ayril demiş en dogrusu bu demek onca yılım gitti ne dym
Tabiki ayrılmak için büyük bir neden. sana hakaret ediyo ağza alınmycak sekilde nasıl izin verdin en başya be güzelim. bana eski sevgilim eşşek kızı eşşek dedi bi tartışmada ayrıldım burnundan da getirdim sen kimsin ki benim babamı içine alck bi laf rdiyosn hadsiz terbiyesiz kurbn ol onlara vs ddm bir daha suratına bakmadım aylarca özür diledi ben oyle kastetmedm apzmdn çktı vs. 7 sinde neyse 70 inde de odur bilecekler yerlerini. şimdi başkasıyla nişanlıyım okadar mutluyım ki iiki bitms dyorm. Sana değer veren insanlarla ol. o kimki seni aşağılıyo anana babana küfür ediyo Allah için başta bunu düşünAyrilamk icin bi neden deilmi kufir ben buyutmuyorumyanimda iui ama.uaga gidince her ona karstgmda kufur yiyorum bu kufutler onurumu kirdi kendi guvenim gitti busaat oldu uyuyamadim
cok seviyorum her lafina kaniyorim gelio kufur etmicem die yemin edio sonra bi kavga oluo hemen kufur yiyorum dovse daha ii
![]()
Ben memleketten bisi getrmyi unutmusm insan unuturmu hayvan oglu hayvan demişti ya anlatikca canim yanio anneside ayri off
Her gün her gün geceye kadar dışarda olan adama tabii ki gitme diyeceksin.
Bunun nesi anlayışsızlık?
Böyle biriyle düzenli bir ilişki yaşanamaz.
Küfürler de ayrı bir olay.
Çoktan tekmeyi basmanın vakti gelmiş.
Nasıl hala evlenmeyi düşünüyorsun böyle biriyle? Seni çok simdirmiş. Farkında değilsin. 9 yıl da çok uzun ya. Çek restini. Kurtul bu bağımlılıktan. Gözünü onunla açtığın için kör olmuşsun. Dünyadan haberin yok.