küfürler neden hep kadınlar üzerine

sererbah

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
1.979
4.119
133

arkadaşlar bir tek ben mi bu durumdan rahatsız oluyorum acaba..,

toplumca kınadığımız bir şeyde a....koy..., o... ço..... daha bunun gibi ağza alınmayacak küfürler ediliyor..

bazı olaylar varki lanetlenesi şeyler yaşanıyor canım ülkemde ve dünyada üzülüyoruz kınıyoruz lanetliyoruz ama niye hep kadınlar üzerinden yapılan küfürle..

diyelim ki bir hayat kadınının çocuğu o çocuğun günahı ne ki böyle söyleniyor.. ya da a... koymak bu bi skor mu yani

benim aklım havsalam almıyor bunları siz ne düşünüyorsunuz.. erkeklerin genelinde var (hepsi demiyorum) ama onları biz yetiştiriyoruz yetiştirirken açıklasak anlatsak .. bence yol katedebiliriz..

hepinize sevgiler..

Ben de rahatsızım bundan. Hele de kızlar diyor ya o lafları o zaman daha da sinir oluyorum.

Nefret ediyorum kufurden, kufurle ofkesini salandan, kufurle komik olundugunu sanandan.
Zekasi yetmiyor insanlarin cunku sozle gereken cevabi vermeye.

Küfür zayıf insanların basit insanların başvurduğu yöntem her yönde güçlerini sadece kadınlara gösteren erkekler küfürde de kadınları seçiyor İŞTE bu kadar basit. Ülkemizin üstünde kara bulutlar dağılsa artık aydınlık güzel günler görsek art arda bu kadar kötü olaylar insanların gerçekten psikolojisini bozdu lanetlenmiş gibiyiz

Basta sorun bence ailenin icinde bu tür küfürler kullanilmasi ve cocuklar bu tekrar etmesi. Kadinlarin üstünden neden küfür ederler cünkü namus kavramini en cok kadina yüklediler onlar. Erkekler en cok küfür kullanir ve en zayif zannettikleri noktadan vurmaya calisirlar. O zamam laf annelere ve eslere kadar gider. Hepsi bastan sona o namus kadinin bacaklarinin arasinda kafasindan basladi bence

Valla ben de çok rahatsızım. Eşim de öyle kolay kolay küfretmez ama bazen ağzından kaçırıyor mesela, kızıyorum hemen. Annesinin ne günahı var da ona küfrediyorsun? O da bir aüre daha dikkatli oluyor ama işte alışılmış mı diyeyim artık ne diyeyim. Herkesin ağzına yapışmış.

Cunku o yapilan eylemler kadin uzerine. Cunku a. koymak, erkeklere gore kadini asagilamak, mahvetmek,etkisiz hale getirmek demek. Bilincaltlari bunlarla dolu. Kadinlari asagilik birsey olarak goruyorlar aslinda. O yuzden her kufurleri kadin uzerinden. Misal "karı gibi" bir tabir kullaniyorlar kendi hemcinslerini asagilamak icin. Neden? Cunku kadin olmak asagilik birsey onlarin bilincaltinda. Neyse iste, bunlari da boyle yine biz kadinlar yetistiriyoruz.

canavarlaşmış katiller için de, maçta gol atamayan futbolcu ya da hakem içinde, trafikte yanlış sollama yapana da..

hep farklı olaylar ama aynı küfür.. hayat kadınlığı yapan bir kadın o çocuğu tek başına mikserde kek yapar gibi yapmıyor yani.. nedir amaçları anlayamıyorum..

kadın cinsini aşağılama var bunun altında

+100

evet adam olmak tabiri var mesela...
o bilinçaltlarının kiri pisi içinde boğulsun zihniyetleri

Evet özellikle sosyal yaşamda kadınlara daha cok saldırılıyor. Mesela ben bu yuzden bu gun kaldığım oteldeki resepsiyonistle kavga ettim. "Erkek olsam bu kadar üstüme yürur müydün erkekliğin bana sökmez" dedim. Küfürler kadınlarin üstüne sosyal yaşamda kadınların üstüne daha cok yürünuyor"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…