Sivilceli Ciltler kükürtlü sabun

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Esra2234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2013
361
236
73
35
yaklasık 1 senedir yüzümde ergenlik dönemimnde bile cıkmadıgı kadarıyla sivilce cıkmaya basladı. yapmadıgım maske denemediğim sey kalmadı. pembe maskeyi kullandım yüzüm dahada bozuldu sivilceler arttı yüzümü yıkmadan kesinlikle yatmam hergece hersabah yüz yıkama jeliyle yıkardım ama yüzümdeki sivilceler gececegi yerde dahada artmaya basladı. 1haftadır sadece sabah aksam kükürtlü sabunla yıkıyorum suan yüzümde tek bi sivilce dahi kalmadı gercekten cok memnun kaldım ben

yaklasık 1 senedir yüzümde ergenlik dönemimnde bile cıkmadıgı kadarıyla sivilce cıkmaya basladı. yapmadıgım maske denemediğim sey kalmadı. pembe maskeyi kullandım yüzüm dahada bozuldu sivilceler arttı yüzümü yıkmadan kesinlikle yatmam hergece hersabah yüz yıkama jeliyle yıkardım ama yüzümdeki sivilceler gececegi yerde dahada artmaya basladı. 1haftadır sadece sabah aksam kükürtlü sabunla yıkıyorum suan yüzümde tek bi sivilce dahi kalmadı gercekten cok memnun kaldım ben
banada eczacı önermişti bende hiçbir etki etmedi:50::50:üstüne birde aşırı kuruttu... sende işe yaramasına sevindim

Bende kullandım onu çok etkili gerçekten ama ben egzamalarım için doktora gittiğimde okyanus sabunu verdi yüzünü rahatlatır dedi sivilcem çok yok ama çok rahatlatıyo yüzü gerçekten eczanelerde satılıyo ama cilt tipine göre benimki kuru yağlılar için limon sabunuydu galiba 😊

evet cildi biraz kurutuyor ama ben zeytinyaglı krem sürüyorum kurulugunu gideriyor

Ben de tekrar kullanmaya baslayacagim umarim ayni etkiyi bende de gosterir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende de bu aralar çıkmaya başladı tek tük de olsa rahatsız ediyor..acaba bende de işe yarar mı ki:26:
bide doğal olanını bulmak lazım sen nerden aldın sabunu canım..

Bende kukurtlu sabun kullandim ilk basta butun sivilcelerim yok oldu sonra yuzumu kasindirmaya basladi cok kurutuyor.. nemlendirici krem kullanmama ragmen cok kotu olmustu yuzum sabunu biraktiktan sonra yuzumdeki sivilceler oncekinden de cok cikamya basladi, malesef bende bir ise yaramadi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yağlı bir cildin varsa iyi gelir . kükürtlü sabunu babam çok kullanır . kaç yaşında kırışıklık vs yok yüzünde . gençliğini kükürtlü sabuna borçlu . bana hep kullan sende der . ama benim cildimi kurutuyor birde ben kokusuna dayanamıyorum açıkcası ..

Back
X