Doğuma Hazırlık Kulağa nasıl geliyor?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Dokuz99

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
88
-119
286
Bursa
Merhaba,

22.haftalık hamileyim.
Kendimi bildim bileli en sevdiğim, hayran olduğum hayvan .
ve nedense 10 senedir fln hep düşünürdüm, oğlum olursa adını koyacağım diye,
Cesur, lider, asil hallerinden :)

Oğlum olacak, eşime yeni açıkladım düşündüğüm ismi. Biraz garip karşıladı, bi kaç arkadaşa da sorduk onlarda garipsedi.
Çevremde hiç bu ismi duymadım kii çok kullanılmayan isim olsun isterim.

Sizce kulağa nasıl geliyor, ilk duyulduğunda ne çağrıştırıyor?

Son düzenleme:
Merhaba,

22.haftalık hamileyim.
Kendimi bildim bileli en sevdiğim, hayran olduğum hayvan Kaplan.
ve nedense 10 senedir fln hep düşünürdüm, oğlum olursa adını Kaplan koyacağım diye,

Oğlum olacak, eşime yeni açıkladım düşündüğüm ismi. Biraz garip karşıladı, bi kaç arkadaşa da sorduk onlarda garipsedi.

Hevesinizi kırmak istemem ama bence söylediğinde biraz kapa oluyor ya da ağız alışkanlığı olmadığı için öyle geliyodur bilemem ama onun yerine aslan olabilir bence kulağa daha hoş geliyor ama istediğinz ismi koymakta fayda var 9 ay karnında taşıyacak olan sizsimiz çünkü :)

Hevesinizi kırmak istemem ama bence söylediğinde biraz kapa oluyor ya da ağız alışkanlığı olmadığı için öyle geliyodur bilemem ama onun yerine aslan olabilir bence kulağa daha hoş geliyor ama istediğinz ismi koymakta fayda var 9 ay karnında taşıyacak olan sizsimiz çünkü :)

eşim de dediğiniz gibi biraz kaba gibi sanki demişti :)
aslan bılındık bı ısım, maksat hayvan değil, kaplan :) tesekkur ederım yorum ıcın.

Başka ismi ilk duydugunda aklına gelenı yazacak yok mu yaaaw?

Canim bence ağır bir isim olduğu için, bebeğe fazla misyon yükleyen bir enerjisi var gibi geldi bana. Kulağa alışılmadık gelişi bence sorun degil, orijinal isimleri severim çünkü :) yine de ömür boyu o ismi üzerinde tasiyacagi icin, hayatının her evresinde karsilasabilecegi zorluklari hesap etmelisin. Allah bebegine saglikli, uzun bir ömür nasip etsin.

bence biraz değişik bi isim olmuş yani pek hoş gelmedi bana :) bi bebekte duysam o ne ya derim :1:
tabi tercih sizin ama ben daha naif isimleri seviyorum kişisel fikrim bu :42:
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :))

Son düzenleme:
çocuğunuzun yaşayacaklarını düşünerek isim tercih edin bence okulda arkadaşları kaplan diye seslenecek.ve bu bir hayvan ismi yani.
tamam ohayvanı çok sevebilirsiniz ama çocuğunuza isim olarak koymak nerden geldi aklınıza.normal bir isim koyarsın severken kaplanım benim dersin olmazmı ?
tabi benimki sadece fikir ismine siz ve babası karar vereceksiniz.

Sorsam adı ne ,bana kaplan deseler ,önce bir gülerim heralde ,üzgünüm ama fikir sordunuz söylüyorum ,amacım asla dalga filan değil,yani kaplan seviyorsunuz diye adını kaplan koymanız çok saçma bende kedi seviyorum ne olacak şimdi ,yani kulağa da hoş gelmiyor,başka isim düşünün ,çocuğunda psikoljisini düşünün ,

Kaplan banada hoş gelmedi açıkçası.Hem kaba hem tuhaf geliyor kulağa.İyi düşünün derim.

Merhaba,

22.haftalık hamileyim.
ve nedense 10 senedir fln hep düşünürdüm, oğlum olursa adını Kaplan koyacağım diye,

alışık olmadığımızdan mıdır bilmem ama şahsi fikrim ben sevmedim. Hele ki ileri de oğlunuz bu konuda çok fazla zorluk çekebilir

Bende hic begenmedim. Hem cocuguna neden hayvan ismi koyasinki. İstedigin anlama gelen baska bi isim bulabilirsin bence.

tatlım valla iyi niyetle sormuşsun seni kırmaktan çekinerek yazıyorum ama,ilk okuyunca yok artık :53: demişim farketmeden...hayalini gerçekleştirmek güzel ama ileriyi düşün...arkadaşım kaplan,kaplan abi,kaplan baba,kaplan dede,kaplan dayı.....yani yanına ne koyduysam yakıştıramadım :50:
belki 2. bi isim koysan belki ileride kendisi tercih edebilir,ya da daha az yadırganır hale dönüşür

Bence de Kaplan ismi hoş değil belki ikinci isim olarak düşünülebilir ama iki isim koymak isterseniz tabi.

Merhaba,

22.haftalık hamileyim.

arslan soy isim olarak çok kaplan da var ama isim olarak çok duyulmamış olabilir ama siz seviyorsanız neden olmasın kaplanında kelime anlamı kötü değilki kulağada hoş geliyor başkalarının ne dediği bence önemli olmamalı konulabilir neden olmasın ki

bencede çocuğunuzun ileriki yaşantısında okul hayatında,iş hayatında sorun yaşayabileceği bir isim.
ikinci isim olarakta koymamanızı öneririm.

Back
X