- 5 Aralık 2015
- 5.789
- 11.603
- 248
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende buna benzer bisy var ya.
Isler guclerde bi karakter vardi " sadiiiii" diye bagirirdi ayni korku filmlerinde cagiranlar gibi. Ben bi kac bolum baktiktan snra resmen bizim sokakta duyar oldum. Disarisi yagmurlu, saril saril yagmur yagiyor. Sadiiii diye bi ses geldi. Yada samiiii buna benzer bisy. Ilk basta bi kadin oglunu cagiriyor galiba disardan eve gel diye dedim. Ama dedgim gibi yagmurlu gunlerdede boyle oldu. Herkes kosa kosa eve giderken bi cocuk nasil disarda oynasin.Bizim mahallede sadi/ sami diye biri varmi onuda bilmiyorum, arka sokaktan geliyor, yatagima uzandigimda duyuyorum hep.
Ayy korku filmi galiba. 200 yil once yağmurlu bir günde kaybolan Sadi'nin annesi hala onu mu arıyor acaba :)) okurken aynen böyle düşündüm ve acaip tırstım. Siz de tırsın :)
Cok kotusun niye korkutuyon ya beni.
Olay cozuldu cok garip bi sekilde.
Anlatiyorum.
Senin su yorumuna sesli guldum, o arada kardesim geldi ona anlattim. Ben sunu sunu yazmistim o arkadasta bak boyle yazmis diye. Ve bomba : ' senin beyninde sadi diye kazinmis ama o sesi bende duyuyomki? Baska bi isime sesleniliyor. Ilerde oturan kadin evcil hayvanini cagiriyor iceri; yagmurda hasta olmasin diye' demesinmi.
Ben sok.
Guzel haber; tirsmaya gerek yok gece gece, kafayida yememisim sukur, tek ben duymuyomusum.
Ohohoo yılların gizemi çözümüş çok sevindim :))
olabilir. ben de yıllar önce başka bir sivilce ilacı kullandım. başka biri olup çıkmıştım feci depresyona girmiştim, hemen doktoruna git durumunu anlat.yeni kullanmaya başladım 1 hafta oldu ama hemen etki etmiş olabilir mi korktum şimdi
babandan korkun bilinçaltına işlemiş benceteşekkürler araştırayım
babam sürekli bağırır hep küfreder düzgünce konuştuğuna pek rastlanmamıştır. Patronumda bana bağırmaz ama sürekli sinirlenince bağırır etrafta
Mor Çilek Diyemi Tövbeler Olsun Bacım Okuyunca İstemsiz Güldüm Kusuruma BakmaGenelde iş yerinde oluyor bu.
Sanki birisi sürekli bağırıyor, sesi kulaklarımda.
Mor çilek diye bağırıyor.
Oturuyorum mesela işim yok sanki o an birisi kızıp bağıracak.
Ama öyle böyle bir bağırma değil.
İşte o ses hep kulaklarımda yankılanıyor.
Ya da babam bağırıyor evde iş yerinde onun sesi kulaklarımda.
Bu ses beni çok yoruyor.
24 yaşında aklı başında ben korkuyorum, çok korkuyorum...
Evet bekarım benim de en büyük hayalim huzurlu bir evBence onun etkisinden kaynaklanıyor olabilir. Baba sonuçta, atılamıyor ne yazık ki.. Sanırım konuşmak falan da çare olmaz babanla. Zor bir durum ama imkanın varsa yardım almanı öneririm. Benim de çocukluğuma gençliğime dair benzer durumlarım var ama babamla ilgili değil. Şu anda evliyim, bizim iş yerinde de genel müdürümüz aynı durumda.. Sinirlenince terör estiriyor iş yerinde. Ilk zamanlar çok korkuyordum simdi atıyorum artık o korkuyu. Sen işini düzgün yaparsan korkun olmaz. Söylenir söylenir gider. Ama korkarsan her seferinde sana çatar, nasılsa cevap vermiyor diye sana kızar. Ya da işini düzgün yapmıyorsun diye yapar bunu. Bırak söylensin söylensin gitsin. Umarım çok huzurlu bir evliliğin olur. Evli misin bilmiyorum ama.. Küçüklüğünde evinde huzursuz olanların en büyük hayalidir huzurlu bir ev hayatı
İnşallah gönlüne göre verir Allah. Sakın o evden kurtulmak için sırf evlenmek için evlenme. Bu sefer o zaman da mutlu olamazsın. Sabret, dua et Allah karşına doğru insanı çıkarsınEvet bekarım benim de en büyük hayalim huzurlu bir ev
amin inşallah sağolunİnşallah gönlüne göre verir Allah. Sakın o evden kurtulmak için sırf evlenmek için evlenme. Bu sefer o zaman da mutlu olamazsın. Sabret, dua et Allah karşına doğru insanı çıkarsın