Kulağımda sorun olabilir mi? :(

basit

Hayat devam eder....
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
399
0
46
İstanbul
Son 1 ayda arabada giderken hep kulağım tıkanıyor yokuş aşşağı giderken falan şimdide birşey çiğnerken esneyince falan cızlıyor gibi sanki kulağımda birşey açılıyor anlatamadım. Niye böyle oluyor bilen varmı :(:19:

Son 1 ayda arabada giderken hep kulağım tıkanıyor yokuş aşşağı giderken falan şimdide birşey çiğnerken esneyince falan cızlıyor gibi sanki kulağımda birşey açılıyor anlatamadım. Niye böyle oluyor bilen varmı :(:19:

geçmis olsun canim muhtemelen kulaginda kir vardir, kulak sivisi birikip sertlesiyor ya öyle iste.

bir kbb doktoruna git, temizler açilir kulagin, benimde olmustu daha önce, geçmis olsun

geçmis olsun canim muhtemelen kulaginda kir vardir, kulak sivisi birikip sertlesiyor ya öyle iste.

bir kbb doktoruna git, temizler açilir kulagin, benimde olmustu daha önce, geçmis olsun

aynen! ama bir sey ciynerken oluyorsada, buyuk bir hitimalle kir degilde iltapdir.
yada tam terzi yirmilik sislerinizden rahatsiz oluyorsunuzdur...
o agrida, kulak bolgesine kadar verip sizi kulak agrisi diye yanilta bilir.

ama bence budurumda kulak iltabi olabilir.

doktora giderseniz o bizden daha iyi bilir canim.

Gel sarılacağım sana kız,aynen beni tarif etmişsin...:9::9::9:

Canım bende 5 yıldır var o dediğin şikayet.

Kulak kendini temizleyemiyor ve o şekilde tepki veriyor.

Bi süre sonra da tıkanıyor.

Ben düzenli olarak temizletiyorum.:14:

Bi an önce doktora git.:25:

Gel sarılacağım sana kız,aynen beni tarif etmişsin...:9::9::9:

Canım bende 5 yıldır var o dediğin şikayet.

Kulak kendini temizleyemiyor ve o şekilde tepki veriyor.

Bi süre sonra da tıkanıyor.

Ben düzenli olarak temizletiyorum.:14:

Bi an önce doktora git.:25:

ben sahsen yikatmayi tovbe ettim. Hic kulak agrim yokken, sikayetim yokken, cok kotu duymaya basladi ve inanin Senelerdir kulak agrisindan kurtulamadim.
doktora gidin, damla versin.. ve birdaha agrisa bile kulaginiza kezinlikle dokunmayin.
Yani kulak temizliyicisi ile denemeyin. Zaten doktorda bunu onermeyecekdir.

ben agridiginda doktorun tavsiyesi ile, kulak temizliyicisi ile hafif iceriye girip suruyorum..
bir kac gun icinde bir sey kalmiyor. Eyer agri gecmediyse zaten iltaplanma vardir. Onun icinde ilac verir.

birşey çiğnerken esneyince falan cızlıyor gibi sanki kulağımda birşey açılıyor anlatamadım. Niye böyle oluyor bilen varmı

bende nezaman bu oldugunda, iltaplanmis demekdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kirdir yüksek ihtimal
İhtihapta olabilir
İltihapsa bir hafta kulak damlası verir,doktor sonra temizler
Kirse hemen o gün temizler :34:
O temizlik hissi tarif edilemez,yerde yürüyen karıncanın sesini bile duyuyodum resmen :1:

Back
X