Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Son 1 ayda arabada giderken hep kulağım tıkanıyor yokuş aşşağı giderken falan şimdide birşey çiğnerken esneyince falan cızlıyor gibi sanki kulağımda birşey açılıyor anlatamadım. Niye böyle oluyor bilen varmı
Son 1 ayda arabada giderken hep kulağım tıkanıyor yokuş aşşağı giderken falan şimdide birşey çiğnerken esneyince falan cızlıyor gibi sanki kulağımda birşey açılıyor anlatamadım. Niye böyle oluyor bilen varmı
aynen! ama bir sey ciynerken oluyorsada, buyuk bir hitimalle kir degilde iltapdir.
yada tam terzi yirmilik sislerinizden rahatsiz oluyorsunuzdur...
o agrida, kulak bolgesine kadar verip sizi kulak agrisi diye yanilta bilir.
ben sahsen yikatmayi tovbe ettim. Hic kulak agrim yokken, sikayetim yokken, cok kotu duymaya basladi ve inanin Senelerdir kulak agrisindan kurtulamadim.
doktora gidin, damla versin.. ve birdaha agrisa bile kulaginiza kezinlikle dokunmayin.
Yani kulak temizliyicisi ile denemeyin. Zaten doktorda bunu onermeyecekdir.
ben agridiginda doktorun tavsiyesi ile, kulak temizliyicisi ile hafif iceriye girip suruyorum..
bir kac gun icinde bir sey kalmiyor. Eyer agri gecmediyse zaten iltaplanma vardir. Onun icinde ilac verir.
birşey çiğnerken esneyince falan cızlıyor gibi sanki kulağımda birşey açılıyor anlatamadım. Niye böyle oluyor bilen varmı
Kirdir yüksek ihtimal
İhtihapta olabilir
İltihapsa bir hafta kulak damlası verir,doktor sonra temizler
Kirse hemen o gün temizler
O temizlik hissi tarif edilemez,yerde yürüyen karıncanın sesini bile duyuyodum resmen