Kulagımı deldirrrdim! yardm yardm yardm

KedicikMiyavv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
817
228
83
35
Merhaba :)

bu oglen kulagima 2.deligi deldirdimde arada donduruyorum simdi cikarip kolonyyla silip tekrar taksam mi? Bide bepanten iyi geliyprmus yarin alicam teramicin sursem smdilil nasil olur?

Cook tesekkurler simdiden:)

ha birde:) 3.yu de istiyorum yarin 3.deldirsem cok agrirmi biraz zaman gecsemi ustundennn?

Kolonya mı? Nerede deldirdiniz kulağınızı ?

Ben de geçen sene bir sağlık kabininde deldirdim ve bana 1 hafta boyunca sürmem için bir ilaç verdi, sarı renkli birşeydi. Öyle kafanıza göre şeyler sürmeyin. Ve 3. delik için en azından 1 hafta bekleyin aceleniz ne..

Kolonya mı? Nerede deldirdiniz kulağınızı ?

Ben de geçen sene bir sağlık kabininde deldirdim ve bana 1 hafta boyunca sürmem için bir ilaç verdi, sarı renkli birşeydi. Öyle kafanıza göre şeyler sürmeyin. Ve 3. delik için en azından 1 hafta bekleyin aceleniz ne..
Kupeyi kolonyaya silecegm steril etme acisindan. Abim doktor teramcin iyi gelir dedi
ve halisin 3.ye bira z bekeyeyim:)
Verdikleri teramicn olsa sgerek sari yagli yogun bi krem. Zaten deri merhemi odur muhtemelen

Merhaba :)

bu oglen kulagima 2.deligi deldirdimde arada donduruyorum simdi cikarip kolonyyla silip tekrar taksam mi? Bide bepanten iyi geliyprmus yarin alicam teramicin sursem smdilil nasil olur?

Cook tesekkurler simdiden:)

ha birde:) 3.yu de istiyorum yarin 3.deldirsem cok agrirmi biraz zaman gecsemi ustundennn?

Hiç anlamadığım bir heves ama zevk işte tartışılmaz

Çok dikkatli olun bence teramicin iyi gelir ama bepanthen çok yeniyken yara iyi gelir mi emin olamadım daha kabuklandığında iyi olur :44:
Atiniz Dr muş işte ona neden sormuyorsunuz

Back
X