Kulagından kıkırdak ve 10 gün tampon

Çok teşekkür ederim umarım bende sıkıntı yaşamam yani şişlıkler indikten sonra büyük sorunlar olmaz gerçekten yorucu bir süreç sizin bayaga olmuş ameliyat olalı peki kulağınızdaki kıkırdak kısmı boş mu yoksa vücut tekrar oraya kıkırdak üretiyor mu onu da merak edıyorum
bir boşluk var ama dışardan görünmediği için sıkıntı yapmıyorum 🙂 ağrı falan hiç yaşamıyorum ama

Dikişlerim hala duruyor bence kendisi eriyen olabilir perşembe gunu gideceğim doktora, benımki de sargıda değil ılk gün çıkardım sadece burundaki dikişlere sürülen kremi oradaki dikişlere de sürüyorum galıba enfeksiyonu önlemek için

Demekki tekrar kıkırdak oluşmuyor ınş diğer kulağımdaki durur da sıkıntı olmaz Allah korusun kuk içi problem olduğu zaman kulak kıkırdaklarına ihtiyaç duyuluyor keşke estetik ilerlese herkesin istediği burun sorunsuz ilk ameliyatta yapılsa sektör bunkadar kazıkçı ve bizler içinde stresli olmazdı

Dikişlerim hala duruyor bence kendisi eriyen olabilir perşembe gunu gideceğim doktora, benımki de sargıda değil ılk gün çıkardım sadece burundaki dikişlere sürülen kremi oradaki dikişlere de sürüyorum galıba enfeksiyonu önlemek için
Valla sıcaklarda hiç çekilmiyor bu burun ameliyatı. Çok iyi anladım bunu. Aşırı daraldım ya. Ne uyuyabiliyorum ne başka bişi. Sıcakta hiç cekilmiyor tampon ve atel.

Dikişleriniz nasıldı peki? Benimkiler kendi eridi kulagımdakiler. Acaba neden sargıya almıyor benim doktorum . Krem falanda vermedi hiç kulağım için. Size vermişmiydi?
Dikişler kendiliğinden gitti iz kalmasın diyede krem vermişti onu kullandım😊

Dikişleriniz nasıldı peki? Benimkiler kendi eridi kulagımdakiler. Acaba neden sargıya almıyor benim doktorum . Krem falanda vermedi hiç kulağım için. Size vermişmiydi?
Dikişlerimde bir sıkıntı yoktu kendiliğinden gitti zamanla ama 1 ay sargılı durdu kulağım sizinkinin sargıya alınmamasına şaşırdım açıkcası sonuçta orada bir yara var mikrop kapabilir . Burnum için aldırdığı kremi kulağımada kullandırdı.

Birkaç gün önce revızyon ameliyat oldum kulagımdan kıkırdak alındı.Kulagından kıkırdak alınıp herhangı bir problem yaşayan var mı yani tekrar kıkırdak oluşuyor mu ve atelim tamponum 10 gün burnumda duracakmış böyle bir durumla karşılaşan oldu mu doktoruma soramadım neden böyle olduğunu
Bildiğim kadarıyla kıkırdak tekrar oluşabilen bir yapı hatta uzun da sürmüyor. Benim kulak kıkırdağım hep ağrır yatış şeklimden dolayı göz çevremi yukarıya kaydırarak yastığa dayayıp yatarım böylece gece boyu göz kenarım yukarıya çekilerek uyurum göz sarkmama hiç olmadı bu sayede. Yan etkisi zaman zaman kulak kıkırdağı sğrısı 😁 ona da katlanmsk gerek hemen geçiyor birgünde ordan biliyorum.

Dikişlerimde bir sıkıntı yoktu kendiliğinden gitti zamanla ama 1 ay sargılı durdu kulağım sizinkinin sargıya alınmamasına şaşırdım açıkcası sonuçta orada bir yara var mikrop kapabilir . Burnum için aldırdığı kremi kulağımada kullandırdı.

Benım kide sargıda değil burnum için verılen kremi sürüyorum bende ınş sorun olmaz üstüne yatmamak çok ıslak tutmamak ve enfeksıyon ıçın krem kullanmak yeterlı olur umarım

Bildiğim kadarıyla kıkırdak tekrar oluşabilen bir yapı hatta uzun da sürmüyor. Benim kulak kıkırdağım hep ağrır yatış şeklimden dolayı göz çevremi yukarıya kaydırarak yastığa dayayıp yatarım böylece gece boyu göz kenarım yukarıya çekilerek uyurum göz sarkmama hiç olmadı bu sayede. Yan etkisi zaman zaman kulak kıkırdağı sğrısı 😁 ona da katlanmsk gerek hemen geçiyor birgünde ordan biliyorum.

Back
X