kulagınıza 3-3 deldirmeyin SAKIN escinseller öyle yapıyoomuuss.

KedicikMiyavv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
817
228
83
35
kulagıma 3.yü deldirecektim 3-3 istiyorum dedim 3-2 sevmiyorum eksik hissederim ben
neyse..

arkadasım agzını ayırıp gülerek 3-3 e yaptırmaa dedi niye dedim escinseller öyle yapıyomus dedi kahkaha attı.

sadece yüzüne baktım hiçbişey demedim. 3-3 deldirdim.

nasılda onlar öyle yapıyoo diye dışlıyoruz değil mi

Bu ne saygısızlıktır? Ne saçmalık. Dalga geçme hakkını kim veriyor bizlere?

kişiden kişiye göre değişir bu, kimi günah der, kimi doğal der, normal der. Tartışmaya gerek yok.

Ama bu onların seçimi değil.. Hormonal olarak çok acılar çekiyorlar bi kaç şey görüp genellemek çok yanlış..

bi haber okumuştum. izmirde bi aşçı, kendimi erkek bedenine hapsolmuş kadın gibi hissediyorum demişti.. cinsiyet değiştirmiş akabinde canım ülkemde sürekli fuhuşa itildiği için kanadaya gitmiş durumunu bilen bir adamla evlenmiş..

o kadar mutlu ki. Bu kimi ne ilgilendirir.

Çok saygısızız. gecen eniştem bi olay anlattı işte yoldaki bi travestiyle ilgili hani komik geldi güldüm baya ama sonra cok utandım kendimden.

İnsanları kabuklarına sıkıştırıyoruz

Birileri sürekli bişeylerden utanıp çekiniyor ve bundan gercekten rahatsız oluyorum.

bi arkadasım vardı telefonuyla oynamaya utanırdı eski modeldi biraz tabi hepimizin elinde televizyon gibi telefonlar..

yapacak bişey var mı yok mu bilemiyorum ama keske kimsenin gözünde bişey kalmasa

manevi duyguları yaşayamıyoruz artık.. hep istemişimdir 80lerin çocugu olmayı. zaman ilerledikçe insanlıktan çıkıyoruz..

günahsa onların günahı. biz sevgiyi saygıyı elden bırakmayalım

aman ne bileyim cok mu pollyannayım sevgili barıs içince bi dunya isteyerek bilmiyorum insanların üzülmesine boyunlarının bükülmesine dayanamıyorum gönül isterdi ki herkes huzurlu olsun gülsün mutlu mesut yasasın sanırım yok öyle bi dünya :26:

İNSANLARI ÖTEKİLEŞTİRMEYELİM

Son düzenleme:

DERT Mİ ŞİMDİ BU

İnanirmisiniz; basligi okudum ben ciddi sandim. İcimden kizdim nasil bir mentalitedir bu diye.
Yazdiklarinizi okudum ve ayni benim dusuncelerim. En dogrusuda dediginiz gibi; biz saygimizi kaybetmeyelim. Ha evet gunahsa onlarin gunahi. Sanki inancli bi insan bunu bilmiyor mu? Biliyor. Sen mi onu yanlisindan döndüreceksin. O yuzden saygi sevgi. Sevgi yoksada sirf saygi. Hic birseyife kinamamak lazim hayatta; herkesin basina her an hersey gelebilir.

Dert mi simdi bu? Konu sahibi diyor ki 'evet benim icin dert'. Ve evet benim icinde dert cunku bende isterim ki herkes mutlu olsun huzurlu olsun.

Bende uzattm galiba :)

80lerdede eşcinsellere aynı bakılıyordu hatta, şimdi azda olsa daha ılımlı yaklaşılıyor.
örneğin,80 lerde bülent ersoya evren tarafından eşcinsel diye tv çıkarmama yasağı konmuştu. şimdi çıkabiliyor.

Son düzenleme:
estagfurullah cok guzel özetlediniz :) teşekkür ederim :)

o konuda haklısınız ben maneviyat açısından dedim insanlar arası ilişkiler bakımından tabi bilemiyorum cok ama sanırım günümüzden daha sıcaktır ilişkiler:)
ve haklısınız yurtdısında escinsel evlilikler yasallaşmaya bile başladı. hayat işte birilerine iyi birilerine kotu

bence cok saçma ııstedıgım kadar kulagımı deldırırım kıme ne

yok escınseller oleymıs yok boleymıss bı arada yok tek sag kulaga takan lezbıyen yada gay oldugunu dıye sacma dedıkodular yayılmıstı ama ben tek takmayı daha cok sevıyorum kupeleri ondan bence hıc ıtıbar etmeyın kımın ne dediginine

Bizim de kimseye garezimiz yok sevgili arkadşım tabi ki herkes mutlu olsun kimse kimseye kötü söz söylemeyip düşüncelerine saygısızlık etmesin benim de var eşcinsel arkadaşım biri erkek biri bayan gayet de iyi anlaşıyoruz ve hiç ters gözle bakmadım..
burada bazı insanların öyle dertleri var ki o bana dert gelmedi yani !

herkesin cok buyuk dertleri var. benim de cocuklugum tacizlerle tecavuz girişimleriyle dolu. Onları anlatırsam BİR DERDİM VAR'a yaraşır bir konu açmış olacak mıyım..

Son düzenleme:
boşver canım takma kafana kimse oturup kaç deliği var diye saymaz ya da böyle takıntısı olan varsa rastlamadım hiç.benm 3-2ydı kapandı 2-2 oldu kapansınlar dıye bakıyorum :) olmadı kapatrsın tek deliği 3.delik genelde çabuk kapanır zaten ya da 4 yaparsın.o kadar eşsinsel var ama 3 deliği mi var bakmadım :)

Bi kulagimda dort oburunde uc delik var :)

İyi de, bu IRKÇILIK değil ki

Herkesin derdi kendine büyüktür.
Dert sayılabilmesi için illa ölüm, kalım, yokluk gerekmiyor bence.

kozmetik sektöründe çalışan biri olarak bir sürü eşcinsel gay lezbiyen arkadaşım var valla evet bir sürü hele ki gay olan arkadaşım sanki benim canımdan bir parça. her insanın iyisi kötüsü vardır muhakkak ama o ezilmişliğin verdiği duyguyla bu insanlar öyle saf ve iyi niyetli ki...mutlu oldukları mesleklerini yapıyorlar rahatlar işlerinde başarılılarda ama o yaşadıklarını bir dinleseniz ...bu onların tercihleri onunla mutlular zaten başka türlü hayattan zevk almıyorlar ve bu bir seçim kesinlikle değil bu doğaları yaradılışları öncelikle buna inanıyorum yoksa 7 yaşında bir erkek çocuğu neden erkek öğretmenine aşık oldu diye babası tarafından tekmelensin ki...bu ve bunun gibi birçok şey ama valla ne yalan söyleyim erkek arkadaşlarıyla yanlarımda öpüştürtmüyorum valla yadırgıyorum oda gülüyor benim ona duyduğum saygı gibi nazikçe hak veriyor.bu zor bişey mi değil.canım arkadaşımı özledim bak şimdi ya

Ben escinselligi kesinlikle tasvip etmiyorum. doyumsuzluktan baska bisey degil. ha isteyen escinsel olur olanada bisey demem. kendi secimidir. kulak deldirmeye gelincede isteyen istedigi kadar deldirir. isterse tum vucudunu delsin insanlari dis gorunuse gore yargilamak sacma. bi aralar erkeklerin kupe takmasi tuhaf karsilanirdi ya isteyen yapsin ne istiyorsa kimseyi rahatsiz etmedikten sonra istedigini yapar herkes. ben koy gibi biyerde yasiyorum sokaga ciktinizmi herkes bakiyo. dedikodu amacli yani. Ustune basina bakip dururlar burda. cok rahatsiz oluyorum. ha normal giyininiyorum basortu kullaniyorum. burdaki cogu insan boyle zaten. neyseki evlenince yurt disina gitcem bekliycez bakalim. orda kimseye bakmiyolar nasil olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…