- 3 Ağustos 2012
- 5.355
- 15.387
- 448
- Konu Sahibi KedicikMiyavv
-
kulagıma 3.yü deldirecektim 3-3 istiyorum dedim 3-2 sevmiyorum eksik hissederim ben
neyse..
arkadasım agzını ayırıp gülerek 3-3 e yaptırmaa dedi niye dedim escinseller öyle yapıyomus dedi kahkaha attı.
sadece yüzüne baktım hiçbişey demedim. 3-3 deldirdim.
nasılda onlar öyle yapıyoo diye dışlıyoruz değil mi
Bu ne saygısızlıktır? Ne saçmalık. Dalga geçme hakkını kim veriyor bizlere?
kişiden kişiye göre değişir bu, kimi günah der, kimi doğal der, normal der. Tartışmaya gerek yok.
Ama bu onların seçimi değil.. Hormonal olarak çok acılar çekiyorlar bi kaç şey görüp genellemek çok yanlış..
bi haber okumuştum. izmirde bi aşçı, kendimi erkek bedenine hapsolmuş kadın gibi hissediyorum demişti.. cinsiyet değiştirmiş akabinde canım ülkemde sürekli fuhuşa itildiği için kanadaya gitmiş durumunu bilen bir adamla evlenmiş..
o kadar mutlu ki. Bu kimi ne ilgilendirir.
Çok saygısızız. gecen eniştem bi olay anlattı işte yoldaki bi travestiyle ilgili hani komik geldi güldüm baya ama sonra cok utandım kendimden.
İnsanları kabuklarına sıkıştırıyoruz
Birileri sürekli bişeylerden utanıp çekiniyor ve bundan gercekten rahatsız oluyorum.
bi arkadasım vardı telefonuyla oynamaya utanırdı eski modeldi biraz tabi hepimizin elinde televizyon gibi telefonlar..
yapacak bişey var mı yok mu bilemiyorum ama keske kimsenin gözünde bişey kalmasa
manevi duyguları yaşayamıyoruz artık.. hep istemişimdir 80lerin çocugu olmayı. zaman ilerledikçe insanlıktan çıkıyoruz..
günahsa onların günahı. biz sevgiyi saygıyı elden bırakmayalım
aman ne bileyim cok mu pollyannayım sevgili barıs içince bi dunya isteyerek bilmiyoruminsanların üzülmesine boyunlarının bükülmesine dayanamıyorum gönül isterdi ki herkes huzurlu olsun gülsün mutlu mesut yasasın sanırım yok öyle bi dünya :26:
IRKÇILIK YAPMAYALIM
evet canım haklısın :) oldu öyle bişey..Bu sitede LGBTT savunuculuğu yaptığımda banlanmıştım, uyarayım canım:)
Yazdıkların çok güzel... Keşke herkes böyle düşünebilse.
Dedigim gibi bir kulakta uc yan yana ilk deligin ustunde bir,tane daha,digrrinde iki yanyana ilkinin ustunde bi tane daha
Gobegimde delik
Oglumunda deldirsin cok istiyorum simdi kucuk kendi kararini versin istiyorum
Kimsenin ne dusundugu umurumda degil ki,
Bi kac zamana dovmelenecegim onuda istiyorum benim ailem oldukca tutucu diyebilirim ancak benim bedenim benim kararim :) birsey demiyorlar
Es cinsel degilim
80lerdede eşcinsellere aynı bakılıyordu hatta, şimdi azda olsa daha ılımlı yaklaşılıyor.
örneğin,80 lerde bülent ersoya evren tarafından eşcinsel diye tv çıkarmama yasağı konmuştu. şimdi çıkabiliyor.
Ben escinselligi kesinlikle tasvip etmiyorum. doyumsuzluktan baska bisey degil. ha isteyen escinsel olur olanada bisey demem. kendi secimidir. kulak deldirmeye gelincede isteyen istedigi kadar deldirir. isterse tum vucudunu delsin insanlari dis gorunuse gore yargilamak sacma. bi aralar erkeklerin kupe takmasi tuhaf karsilanirdi ya isteyen yapsin ne istiyorsa kimseyi rahatsiz etmedikten sonra istedigini yapar herkes. ben koy gibi biyerde yasiyorum sokaga ciktinizmi herkes bakiyo. dedikodu amacli yani. Ustune basina bakip dururlar burda. cok rahatsiz oluyorum. ha normal giyininiyorum basortu kullaniyorum. burdaki cogu insan boyle zaten. neyseki evlenince yurt disina gitcem bekliycez bakalim. orda kimseye bakmiyolar nasil olsa
degil iste doyumsuzluk degil
kucuk bir oglan cocugu erkek gibi yetistirilince bile kizlara ozeniyorsa bu senin tespitini curutur
bir adam ölü bulundu evinde mahallesinde taninirdi yaptigi yemeklerden orgulerden
daha rahat oluyor diye bildigimiz pazar mali lastikli etek giyerdi
hamur acarken basina yazma takardi mahalleli alismisti ona kadinlar falan
dalga gecerlerdi adama teyze derlerdi
bir edepsizligi yoktu bildigimiz ev kadini gibiydi kendini kabul ettirmisti
ustunde koca kari geceligi dolabinda cesit cesit yazmalari orguleri oyle öldü
yasadigim ulkede bir arap kizina tecavuz ettiler mahallenin gencleri lezbiyen oldugunu ogrendikleri icin
isin tuhafi tepki diye travestiye gaylere tecavuz ediyorlar o escinsellige siddetle karsi cikan bazi erkekler
travestilerden tiksiniyoruz disliyoruz muhatap olmak istemiyoruz
cok arsizlar cok yuzsuzler degilmi
iste onlari toplum o halde getirdi
"g..t basimi acmaya merakli degilim hanim hanimcik giyinim insan gibi yasmaak istiyorum" diyor aralarindan birileri
insan gibi yasamasina firsat veremeyen toplum ve sistem onlari o ise zorluyor
hatırlıyorum takip etmiştim ama ban yedigini bilmiyordum :44:Bu sitede LGBTT savunuculuğu yaptığımda banlanmıştım, uyarayım canım:)
Yazdıkların çok güzel... Keşke herkes böyle düşünebilse.
Dedigim gibi bir kulakta uc yan yana ilk deligin ustunde bir,tane daha,digrrinde iki yanyana ilkinin ustunde bi tane daha
Gobegimde delik
Oglumunda deldirsin cok istiyorum simdi kucuk kendi kararini versin istiyorum
Kimsenin ne dusundugu umurumda degil ki,
Bi kac zamana dovmelenecegim onuda istiyorum benim ailem oldukca tutucu diyebilirim ancak benim bedenim benim kararim :) birsey demiyorlar
Es cinsel degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?