kulagınıza 3-3 deldirmeyin SAKIN escinseller öyle yapıyoomuuss.

Bu sitede LGBTT savunuculuğu yaptığımda banlanmıştım, uyarayım canım:)
Yazdıkların çok güzel... Keşke herkes böyle düşünebilse.

düşüncelerinizden dolayı sizi takdir ediyorum gerçekten bende sizinle aynı düşünceler içindeyim keşke dünyada hepimiz barış sevgi huzur içinde yaşayabilsek..

Dedigim gibi bir kulakta uc yan yana ilk deligin ustunde bir,tane daha,digrrinde iki yanyana ilkinin ustunde bi tane daha
Gobegimde delik
Oglumunda deldirsin cok istiyorum simdi kucuk kendi kararini versin istiyorum
Kimsenin ne dusundugu umurumda degil ki,
Bi kac zamana dovmelenecegim onuda istiyorum benim ailem oldukca tutucu diyebilirim ancak benim bedenim benim kararim :) birsey demiyorlar

Es cinsel degilim

Cok sinirlendim yine. O oyle bu boyle diye diye etiket yapistirdik, bolduk zaten insanlari. Saygi yok. Terbiyesizler. Boyle sacma sapan kaliplari algilayamiyorum.

Bunun adı ırkcılık değil ötekileştirmek. Ne sacma bir yargı.

Benim kulağımda da 3-2 var. Dengeyi sevmediğimden mütevellit :)

Kulak deldirmenin bir derdim var formuyla alakası olduğunu göremedim ben... Her konuyu oy toplamak için buraya açar oldu insanlar

Son düzenleme:
Bende de 2-1 var
ben de eşcinselliğe doğru ilerliyorum o zaman

Küpe deliğinden bile nem kapmış millet hayr olsun

evet canım haklısın :) oldu öyle bişey..
kimse kimsenin özel yaşamına müdahale etmemeli zaten... insanlar kendinden o haddi nasıl görüyorsa

He bu arada, solda 3 sağda 2 deliğim vardı, az kalmış eşcinsel oluyormuşum da Allah tarafından küpeleri çıkarıp 1-1 e düşürmüşüm

Bu konu da burda çok durmaz, çünkü herkesin bu konuda bir fikri var, işe çatışma sürtüşme girebilir çünkü herkes aynı fikre sahip olmak zorunda değil. Madem böyle sıradışı bi tercihi yaşamayı seçiyorlar, kendi iç dünyalarında yaşasınlar bi zahmet. Ben çevremde görmek de bilmek de istemiyorum böyle insanların varlığını.

2+2 hangi cinse giriyor acep:26:
Ben cinsel tercihi farklı olan insanların bu denli ayrıştırılmasından son derece rahatsız oluyorum.
Kaldı ki bir çoğunun hormonlarından ötürü tercihleri farklı

bende birtanesinde 3 var diğerinde 2 . ama üçüncü delik sürekli kapanıyor yada yara oluyor . bir sürü kez deldirdim valla . çok saçma ya ister 3 ister 5 delik açarım kulağıma benim kulağım sonuçta ..

konuyla ilgisi yok ama birşey sorucam . göbeğimi bende deldirmek istiyorum . acıyor mu çok acıyor falan diyorlar korkuyorum biraz ...

tam aynı şeyi söyleyecektim.80 li yıllarda tv çıkıp insanların karşısına çıkıp bu kadar rahat kendilerini ifade edemiyorlardı.eskiden eşcinsel olduklarını saklamaya çalışıyorlardı şimdi herkez biliyor eşcinsellleri.. konuşmalarından olsun hareketlerindende olsun rahatlar.

Ben de bir sey sormak istiyorum, bunun neresi dert acaba?

Yani bu niye bizlere ya da konu sahibesine dert olsun ki?

degil iste doyumsuzluk degil

kucuk bir oglan cocugu erkek gibi yetistirilince bile kizlara ozeniyorsa bu senin tespitini curutur

bir adam ölü bulundu evinde mahallesinde taninirdi yaptigi yemeklerden orgulerden

daha rahat oluyor diye bildigimiz pazar mali lastikli etek giyerdi

hamur acarken basina yazma takardi mahalleli alismisti ona kadinlar falan

dalga gecerlerdi adama teyze derlerdi

bir edepsizligi yoktu bildigimiz ev kadini gibiydi kendini kabul ettirmisti

ustunde koca kari geceligi dolabinda cesit cesit yazmalari orguleri oyle öldü

yasadigim ulkede bir arap kizina tecavuz ettiler mahallenin gencleri lezbiyen oldugunu ogrendikleri icin

isin tuhafi tepki diye travestiye gaylere tecavuz ediyorlar o escinsellige siddetle karsi cikan bazi erkekler

travestilerden tiksiniyoruz disliyoruz muhatap olmak istemiyoruz

cok arsizlar cok yuzsuzler degilmi

iste onlari toplum o halde getirdi

"g..t basimi acmaya merakli degilim hanim hanimcik giyinim insan gibi yasmaak istiyorum" diyor aralarindan birileri

insan gibi yasamasina firsat veremeyen toplum ve sistem onlari o ise zorluyor

Sistem onlari o ise zorluyo demek asla aciklama olamaz. kendi halinde oylece yasayanlara bisey diyemem. o bi hastalik. ayrica tecavuz gibi bisey asla dinle bagdastirilamaz. lezbiyen diye tecavuzmu olur

hatırlıyorum takip etmiştim ama ban yedigini bilmiyordum :44:

ne güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…