- Konu Sahibi azranazeln
-
canım vertigo hastalığın.senelerdir çekiyorum.kesin bir tedavisi yok.ara ara ataklar geçireceksin.hareketsiz şekilde düz yatarak dinleneceksin
Geçmiş olsun rahatsızlıgınızın diger adı vertigodur nedeni genelde iç kulaktaki denge sıvısında artış göstermesinden kaynaklanır bildigim kadarı ile işetme kaybı olabilir doktorunuz ilaç verdimi bilmiyorum eger verdiyse ilaçlarını düzenli kullanın,stresten uzak durun,aşırı tuzlu ve kafeinli içecekler alkol türünü fazla tüketmeyin.
Siz bu konuda baya bilgilisiniz sizindemi vertügo rahatsizliginiz var birde tekrar olurmu ki
Ne siklikla tekrarliyo cvp icinde cok tesekkürler herkeze
Merhaba arkadaslar ben gecen sene tamda bu aralarda şöyle bir rahatsizlik yasadim kulak cinlamasi ve aşiri baş dönmesi şöyleki ayakta bile duramiyosun bunun yani sira sürekli kusma ve denge kaybi neredeyse kendimden gececektim cok zordu aranizda bu durumu yasayan varmi bu durum tekrarlarmi ve neden olur dr gittim bana düzgünce bisey söylemedi sadece menier hastaligi dedi lütfen cvp bekliyorum
strese bağlı olarak da çıkıyo arada, kulaklarıma su girdiğinde de oluyo bazen
Geçmiş olsun. Muhtemelen vertigo sorunu yaşıyorsunuz. Bir an önce doktora gidin. Manevra tedavisi uyguluyor doktor ve bir nebze olsun rahat nefes alıyor insan. Yasayan bilir çok zor. Bir ton şarap içse bu kadar dönmez insanin basi icmeden sarhoş oldum saniyorum ben ataklar geldiğinde.
Bir norologa da git nolur nolmaz. Ben doktorum burda insanin dengeleri kulaklarindaki sulardadir canim( yazanlardan degilim o yuzden ciddiye al dedigimi
Ben de vertigo hastasıyım.
Benim teşhiş konulmadan önce nöroşirurjide tüm tetkiklerim eeg mr yapıldı.
Hiç bir şey çıkmayınca doktorum KBB uzmanına yönlendirdi.
Teşhis böylece konuldu.
Geçmiş olsun ama yine de nöroloğa görünseniz iyi olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?