Sağol canım cevabın için izlicem bende bakalım Nihat Hatipoğlunun programını
Teşekkürler video için bende burun damlasının bozduğunu biliyordum Nihat hoca da öyle cevap vermiş kulaktan bahsetmemiş ama sanırım bozmuyor ya diyanet işlerinin yazısını okudum bozmaz yazıyorburada sadece göz ve burundan bahsetmiş. kulak damlasından değil.
[video=youtube;fQptu-WlVgg]http://www.youtube.com/watch?v=fQptu-WlVgg[/video]
burada sadece göz ve burundan bahsetmiş. kulak damlasından değil.
[video=youtube;fQptu-WlVgg]http://www.youtube.com/watch?v=fQptu-WlVgg[/video]
bu geçen senenin videosu bil bulsam bu yılki konuşmayı. Bende bi hastalık var, bişey aklıma geldimi onu hatırlamam lazım bulmam lazım.
Resmen kafamın içi kazan oldu videoyu atlata atlata izliyorum. Hatta açıkladı uzun uzun ama bulamıyorum
vücuda giren herhangi bir madde sıvı cisim vs orucu bozar ....vücudtan cıkan harhangi sıvı vs da abdesti bozar bize bir din öğretmenimiz böyle söylemişti aklımızda kalsın diye hiç unutmuyorum o yüzden
Kulaktan boğaza östaki borusuyla giden bir yol vardır. Kulağa damlattığınız damla bu yolla boğaza gider. Şimdi kendiniz karar verin bozar mı, bozmaz mı...
Merhaba arkadaşlar benimkisi dert değil ama ikilemde kaldım bir sağlık sorunu için günde 3 kere kulak damlası damlatmam gerekiyor ben orucu bozmaz diye biliyordum o yüzden rahatlıkla oruçlarımı tutuyorum ama bir kaç kişi bozar dedi kafam karıştı internetten baktım bazı yerlerde bozar yazıyor bazı yerlerde bozmaz yazıyor size de soruyorum bozar mı orucu ,benim kaç gündür tuttuğum oruçlar kabul olmadı mı yani :44: bilen birisi yardımcı olursa çok sevinirim
kulak damlası boğaza gitse ne olur gitmese ne olur... ilaç yani su değil ki. bence bozmaz.
Oruç sadece su ve yemekle mi bozuluyordu?
burda söz konusu olan damla olduğu için yiyecek-içecek gibi sayılabilir. o nedenle içecekle bir tutulabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?