is arıyorum ama bulamıyorum ztn verdigi parada 25 tl di haftadaArkadasiniz sevgiliniz degillerki kes bagini diyelim.
Haftasonlari calisabilirsin enbasiti stand hostesligi yap cebunde parada olur ozguveninde biraz yerine gelir
lise 2 canmTuhaf olmus gercekten. Universitede misin? Eger oyleysen biraz idare et sonra ise falan girince kurtulursun zaten, zitlarina gitme ama hakkini da ara. Bir sure evden hazirlayip gotur yemeklerini. Basarilar canim.
ayn ztnkac yıldır sabrediyorum ama derslerimede yansıyo malesf bıktım artık surklı kavga etmekten biraz sevgi gormek istiyorumMaf edemezdi -> mahvedemezdi
Pantolan -> pantolon
Okuluna özen göster, başarılı ol, bir yerlere gel, meslek edin, ayaklarının üzerinde dur. Ondan sonra ister kulağını deldir ister dilini, ister şort giy ister bikini.
hızlı yazdıgım icin ozen gostermedimYazarken sessiz harfleriniz delikten düşmüş galiba
Maf değil mahvedemezdi
hayr lıse 2 verceklerinı pek sanmıyorum 15 tatlde calısmak ıstedım telefonumu yaortmek ıcın gıdersn senı rezıl edp geri gerttirim dedi babamÜniversite mi okuyorsun?
Çalışsan mı ?
İzin verirler mi çalışmana ?
aile yapılaına uygun deglmısımMadem günah değil,niye kızdılar
ilginç bir aile. kulak deldirdigin bu kadar tepki biraz ilginç. acaba bizsiz gittin diye mi yaptılar ?2 günonce kulak deldirdim babamlar dindarlar baya annm falan kapalı ama kulak deldirmek günah olmadıgı icin tepki göstermezler sandım
annme ztn soyemıstım sadece deldırcagım gunu soylemedim ama kızmamaıstı annm bnm sort gıymeme dahıl karsmaz ama babam pantolan gıymeme kadr karısır
annmle tartıstık annm bana sırf bundan dolayı vurdu aksada babama soyledı babamdanda azar işittm
suan oara da vermiyolar okulda yemk yıyemiyorum sadece 5 tl var kent kart param bile yok
kardesimde kapalı imanlı olmasına ragmen onada vermiyolar
bide imanlı olcaklar adeletsızlık yapıyolar
yemin ederim cıldırcam
okul bitene kadar para yok ilacimi bile kendim aldm almadı sayesndede 5 tlm kaldı
Ama seni onlar yaptı.
Düzgün yapamamışlar seni,bende dedimki ben bu aileyı seçerek gelmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?