kulak iltihabı

ummandakises

Güzel günleeeerr beni bekleeerrr
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
273
300
arkadaşlar şu an içim içimi yiyiyor.benim 2,5 yaşında bir oğlum var.2yaşına gelene kadar iki kez kulak akıntısı oldu.doktor "iki yaşı dolana kadar üç kez iltihap olursa bağışıklık testi yaparız" demişti.iki yaşı dolana kadar üçlemedi ama şu an dediğim gibi 2,5 yaşında ve az önce farkettim ki yine akmış kulağı:KK43:(bu 4. oldu.Allah aşkına bilen varsa söylesin bu tehlkeli bir şey mi? tanıdığım birinin çocuğunda sürekli kulak akıntısı oluyordu ama bayağı sıkmış onunki ve çocukcağıza kanser teşhisi konulmuştu.çok tedirginim Allah'ım sen koru:KK43:(

Allah korusun kanser falan düşünme öyle şeyler. İyi bir profesöre gösterin bence. Geçmiş olsun.

arkadaşlar şu an içim içimi yiyiyor.benim 2,5 yaşında bir oğlum var.2yaşına gelene kadar iki kez kulak akıntısı oldu.doktor "iki yaşı dolana kadar üç kez iltihap olursa bağışıklık testi yaparız" demişti.iki yaşı dolana kadar üçlemedi ama şu an dediğim gibi 2,5 yaşında ve az önce farkettim ki yine akmış kulağı:KK43:(bu 4. oldu.Allah aşkına bilen varsa söylesin bu tehlkeli bir şey mi? tanıdığım birinin çocuğunda sürekli kulak akıntısı oluyordu ama bayağı sıkmış onunki ve çocukcağıza kanser teşhisi konulmuştu.çok tedirginim Allah'ım sen koru:KK43:(

Bebekliğğimden beri kulağımdan dertliyim :)

Annem de çok uğraşmış benimle. Hala aynı doktora gidiyorum ben ölücem senin kulağının pisliği bitmedi diyor :) çok iltihaplandım küçükken. Bağışıklığım çok düşük şu an bile. romatizmal ve alerjik problemlerm var onlar da bağışıklık sorunu. Sizinki de böyle bir şey olabilir.

Anne sütü emdi mi bebiş :)

cevaplarınız için tek tek teşekkür ederim arkadaşlar.oğlumu 20 ay emzirdim ama niye böyle oluyor anlamadım:KK43:havalar soğuk diye haftada bir kez yıkıyorum, su kaçırmamışımdır heralde.ya ciddi bir şey çıkmasın da ben ömür boyu pisliğini çekmeye razıyım:))en iyisi dediğiniz gibi kötü düşünmeyip iyi bir doktor arayayım.tekrar teşekkürler.Allah hiçbir anne babayı evladıyla sınamasın, küçücük bir şeyleri bile hayatı durduruyor

ben 3 kez kulağımı yıkattım bu yüzden.. şimdi beni de korkuttunuz.. doktorlarda test yapmıyor ki yıkat diyor geçiyor

cevaplarınız için tek tek teşekkür ederim arkadaşlar.oğlumu 20 ay emzirdim ama niye böyle oluyor anlamadım:KK43:havalar soğuk diye haftada bir kez yıkıyorum, su kaçırmamışımdır heralde.ya ciddi bir şey çıkmasın da ben ömür boyu pisliğini çekmeye razıyım:))en iyisi dediğiniz gibi kötü düşünmeyip iyi bir doktor arayayım.tekrar teşekkürler.Allah hiçbir anne babayı evladıyla sınamasın, küçücük bir şeyleri bile hayatı durduruyor
Canım ben kulak burun bogaz asistan egitimi aldım doktor yanında. Kulagına su kaçırdıysan tekrarlar. Yani doktorun bastıra bastıra söylemesi gerek. Her banyodan önce kuru pamuk üzerine vazelin sürün o zaman su dan korursunuz. Akıntının birden fazla nedenleri var. Buda muayenede görünür o yüzden burdan pek bişey diyemiyorum. İyi bir kbb ye gidin. Gecmiş olsun tekraar :KK54:

doktoruna görünmeniz yeterli..bu kadra endişe etmenize de gerek yok..ben 37 yaşıma geldim alerjilerimden dolayı,önce burun tıkanır sonra da orta kulak iltihabı,3 aylıkken başlamış hem de..şimdi ..5 yaşında oğlum var..o da ne yazık ki bana çekmiş..
kulak akıyorsa,büyük ihtimal sebebi burundan kaynaklıdır..geniz akınıtısı tıkanıklık varsa,kulağı tıkıyor ve haifif akıntı oluyor..
bağışıklık testi demesinin sebebi alerji ihtimaline karşıdır..şu dönem de tam alerji zamanı..

X