Kulaklarım :(

sepetsepetyumurta

Bırakın Parlicaaam:)
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.414
30
118
Ankara
Merhaba kızlar

Bugün boğaz agrısı şikayetiyle doktora gittim . Doktor sol kulağımın tamamen kapalı olduğunu , anatomik yapısından dolayı kirlerin tortu oluşturduğunu söyledi. Vakum gibi bir aletle çektikten sonra makasın ucuyla kazıdı

Canım o kadar yandı ki gözlerimden yaş geldi çok fenaydı . Gittiğim doktor Ankaranın sayılı KBB ' cilerinden birisi . Eve döndüm kulağım çok ağrıyor . Ha geçti ha geçecek derken geçmedi . Bu saat oldu hala sızlıyor . Sanki daha beter olmuş gibi .

Hiç etrafımda böyle kulak temizleten olmadı . Ağrımın olması normal mi onu anlayamadım .

Erkek arkadaşımın annesiyle tanışma işim de yarına ertelenmişti . Hemde bu kadar stresliyken , heyecanlıyken bu kulak neden bana böyle yaptı anlamadım

canim gecmis olsun,bu konuda hic deneyimim yok ama once sagligini dusunmeni onermek icin yaziyorum,yarin hala agrin varsa kontrole git istersen gorusme isi de baska zamana kalabilir..tanisma isin hayirli olsun,insallah hersey guzel gider :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…