• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KULAKTA KALP ATIŞI DUYMAK

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Azadi321

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2025
27
3
1
35
Merhabalar geçmiş olsun hepimize. Benim sorunum Kulağımda Nabız Yani Kalp Atış Sesimi Hızlı Şekilde Duyuyorum Ve Korkup Panik Oluyorum Bu Ses Bende Hiç Geçmiyor Ayriyeten Baş Dönmem Var Başına Gelen Oldu mu Hiç Yardımcı Olur musunuz Rica Etsem Teşekkür Ederim Hepinize

Yıllardır anemi hastasıyım, bende kan değerlerim düştüğünde kalbim çok hızlı çarpar özellikle gece sol tarafima yatınca sesinden uyuyamam ve dönmem o tarafa ve sürekli de olur olmaz başım döner, duzeldiginde geçer, mutlaka doktora gözümün hafife almayın çok çok geçmiş olsun.

Merhabalar geçmiş olsun hepimize. Benim sorunum Kulağımda Nabız Yani Kalp Atış Sesimi Hızlı Şekilde Duyuyorum Ve Korkup Panik Oluyorum Bu Ses Bende Hiç Geçmiyor Ayriyeten Baş Dönmem Var Başına Gelen Oldu mu Hiç Yardımcı Olur musunuz Rica Etsem Teşekkür Ederim Hepinize
Kalp atışı değil de kulakta böyle baloncuk patlaması sesiyle 6 aya yakın yaşadım nasıl olduysa her şey gripken uçağa binmemle başladı ve 6 ay yakamı bırakmadı sürekli kulağıma su kaçmış da kulağım açılıyo gibi bir ses sol kulağımdan gitmedi ha bugün ha yarın derken dr a da gitmedim sonra evde bulduğum sip..ut diye bir damlayı kullanmamla geçti bunu da niye anlattım bilmiyorum doktora gidin

Bir kere bir ilaç kullanmıştım o zaman böyle kan akisini damarlarımin içinde dahi hissettim. Cihaza bağlandığında anlık taşikardi çıkmıştı lütfen en yakın zamanda doktora gidin.

Doktora sorun

Bana sık olur doktor anksiyeteden demişti ama yukarıda diğer arkadaşların yazdığı kadarıyla pek çok sebebi oluyormuş şaşırdım

Korkunc. Hemen randevu alıp doktora git .

Ama neden her harfin başı büyük ? Çok dikkati dağıtıcı konuya odaklanmakta zorlandım 🤣
Oda ayrı bir takıntı şaka bir yana da bir türlü çözüm bulamadım inanın kafayı yemek üzereyim bu sesten

Bir kere bir ilaç kullanmıştım o zaman böyle kan akisini damarlarımin içinde dahi hissettim. Cihaza bağlandığında anlık taşikardi çıkmıştı lütfen en yakın zamanda doktora gidin.
Taşikardi bende bir ara çıktı da EKG testinde yani onunla ne ilgisi vardır ki bu yeni son zamanlarda oluştu yine de blmyrm keşke çözüm bulabilsem buna.

Saçma değil, endişe bozukluğu, panik hali ritim bozukluğuna ve birçok semptomlara sebep oluyor. Neden saçma olsun?

Yıllardır anemi hastasıyım, bende kan değerlerim düştüğünde kalbim çok hızlı çarpar özellikle gece sol tarafima yatınca sesinden uyuyamam ve dönmem o tarafa ve sürekli de olur olmaz başım döner, duzeldiginde geçer, mutlaka doktora gözümün hafife almayın çok çok geçmiş olsun.
Ya bldgnz birşey varsa yol gösterin bir çok bölüme bir çok kez gittim ve hiçbir şey yok çıkmıyor kan değerlerm de gayet iyiymiş

Pek Çok Sebebi Olabilir
Şeker, Tansiyon, Anksiyete, Vertigo
Bir Dahiliyeci Görse Daha İyi Olur.
Bu Hastalık Değil, Hastalığın Simptomları.
Yani baş Dönmem de var çınlama ve bu dediğim nabız sesi de var bilmiyorum yani gitmedigim bölüm kalmadı hiçbir şey de çıkmıyor normalde Panik atagmda var 8 yıldır ama bu şikayetim yeni başladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X