- Konu Sahibi masalindunyasi
-
tm o zaman 3 ünü ayırıyorum sana adres yaz olur mu ben de sana yazarım cnm
tamam canım özelden yaz bana atıcam birazdan sana bende.yarın veririm kargoyu herkes kendi gönderdiği kargoyu ödesin uyar mı?birazdan elbise ölçülerinide yazıcam sana ölçüp.mavi eşofman çok giyildi mi canım kaç bedendi?
boru paça streç değil elbise iç gösterrmiyor kesinlikle batik ürünü yumuşacık
tamam tatlım o üçü ozman.bende sana hediye bişiler koyıcam..sende siyah kombinezon varsa bakar mısın?ne zmandır arıyorum bulamıyorum ya
hiç bilmiyorum cnm sayfaya sor bakalım mutlaka vardır,benim elbise baştan sona kadar kendiliğinden kombinezonlu gibi
tamam inan vaktim yok ölçüyle artık kısmet adre yazıyorum ben de kargonu ödüyorumtamam tatlım ölçülerini yazdım elbisenin adresini ver yarın kargonu gönderim.ben senin kargonu ödeyerek göndereceğim bilgin olsun.
tamam inan vaktim yok ölçüyle artık kısmet adre yazıyorum ben de kargonu ödüyorum
tamam tatlım bende yarın kargoya gitcem diye hemen karar vermek istedim istanbulda hava çok soğuk bi kaç gündür tekrar tekrar gitmek istemiyrm ptt ye.bekliyorum adrresini.hediye içinde bişey beğen eklerim canım
hiç bilmiyorum cnm sayfaya sor bakalım mutlaka vardır,benim elbise baştan sona kadar kendiliğinden kombinezonlu gibi
canım naptın bulabilnmi bordo eteği:)
Canım oğlanın yattığı yerde bakamadım bazaya ama sen hiç merak etme akşama hazır bil yarın da kargolarım
tamam canım 2 de hediyem var sana.
bu arada teldeki konuşman çok sıcaktı samimiyetin için tşkler canım benim
saol canım benim karşılıklı duygularımız,benim de sana olcak süprizlerim muçk
istanbulda olduğumuz için kargo çabuk gelir.yarına elinde olabilirmiş canım haberin olsun.4,5 akadar eteği bulup gönderirsen benimkide çabuk gelir aslında çok merak ediyorum özellikle elbiseyi:))
inan ki 4 den sonra çıkmam bebekle çok zor,sabahtan çıkabilirdim ama şimdi çok zor
eğer içine sinmezse başka gönderirim sana ama beğenirsin gerçekten,yazlık elbise yumuşacık
kısa kollu collezion 38 beden kısa ceket , arkadasında ple detayı var şipşirin , dışı siyah içi siyah-beyaz mini ekose 10TLtamam canım önemli dğil seni zor durumda bırakmak istemem .ist'da hava soğuk çıkarma yavrucağı:)
Arkadaşlar pardesü koyu yeşil buada açık çıkmış rengi normali daha koyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?