Kizlar aşırı derecede morluk icin bi krem aldm.asiriyi acikliyim size sabah elimi yuzumu yikarken patlican moru kadar mor gox altim var yani.15 gun kadar kullandım. Satan kiz 28 gun duzenli kullaninca 1 ton acar dedi. 1 ton acmasi baya iyimi vrde kullanip memnun kalan varmi.been kullaniyorum belkide psikilojik iyu gibi geliyo bilmiyorum.foto atmaya calisiyorum becerebilitsem görürsünüz
Canim pure beautyi biliyorum ama oyle ise yaramaz bu. Sen retinol iceren urun kullan. Markasini unuttum ya bi tane vardi cok ama cok etkili. Ama pahali bir urun. Retinol iceren goz kremlerine bak sana iyi gelir. Bu gelmez.
Bunu arkadaşım kullanmış geçici olarak aydınlık veriyor demişti. Yüz temizleme köpüğü fena değil ama kullandım bir ka kere arkadaşımdan ve beğendim. Bu arada sadece krele olmaz. uykun, beslenme alışkanlığın önemli. Belki demir kansızlık veya vitamin eksikliği vardır.
Kizlar aşırı derecede morluk icin bi krem aldm.asiriyi acikliyim size sabah elimi yuzumu yikarken patlican moru kadar mor gox altim var yani.15 gun kadar kullandım. Satan kiz 28 gun duzenli kullaninca 1 ton acar dedi. 1 ton acmasi baya iyimi vrde kullanip memnun kalan varmi.been kullaniyorum belkide psikilojik iyu gibi geliyo bilmiyorum.foto atmaya calisiyorum becerebilitsem görürsünüz
Profosyonel makyaj malzemesi kullanıyorum fondoten de onda bile morluk kaliyo o derece. Kaloci bi cozum yok mu yaa ben hep makyaj yapmak istemiyorum gozaltima kiris kiris olcam yakinda