Cilt Bakımı Ürünleri kullanan var mi iyi gelir mi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

fanaa95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
155
83
Kizlar aşırı derecede morluk icin bi krem aldm.asiriyi acikliyim size sabah elimi yuzumu yikarken patlican moru kadar mor gox altim var yani.15 gun kadar kullandım. Satan kiz 28 gun duzenli kullaninca 1 ton acar dedi. 1 ton acmasi baya iyimi vrde kullanip memnun kalan varmi.been kullaniyorum belkide psikilojik iyu gibi geliyo bilmiyorum.foto atmaya calisiyorum becerebilitsem görürsünüz

20150321_124135.jpg

Ne kullanırsan kullan.
Düzenli uyku ve beslenme olmadıkça, gerekli vitaminleri almadıkça ve eğer genetiğinde bu şekilde kodlandıysa değiştiremezsin :)

Bunu arkadaşım kullanmış geçici olarak aydınlık veriyor demişti. Yüz temizleme köpüğü fena değil ama kullandım bir ka kere arkadaşımdan ve beğendim. Bu arada sadece krele olmaz. uykun, beslenme alışkanlığın önemli. Belki demir kansızlık veya vitamin eksikliği vardır.

Kizlar aşırı derecede morluk icin bi krem aldm.asiriyi acikliyim size sabah elimi yuzumu yikarken patlican moru kadar mor gox altim var yani.15 gun kadar kullandım. Satan kiz 28 gun duzenli kullaninca 1 ton acar dedi. 1 ton acmasi baya iyimi vrde kullanip memnun kalan varmi.been kullaniyorum belkide psikilojik iyu gibi geliyo bilmiyorum.foto atmaya calisiyorum becerebilitsem görürsünüz

göz altlarınız ne kadar mor merak ettim bir ürün öneremem ama kullandığım bir şey yok ama belki gören arkadaşalr dahada yardımcı olabilir

kozmetik kremlerine guvenmiyorum ben..

Profosyonel makyaj malzemesi kullanıyorum fondoten de onda bile morluk kaliyo o derece. Kaloci bi cozum yok mu yaa ben hep makyaj yapmak istemiyorum gozaltima kiris kiris olcam yakinda :KK43:

X