kullandığım "EN İYİ" kapatıcı..

rebullavanda

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
79
32
18
30
herkese selamlar:KK3: kızlar siize bir kapatıcı ürünü anlatıcam.
ürünün markası "The Balm" ilk defa duyanlar için söylüyorum Gratis'te satılıyor Amerika'dan ithal edilen bir ürün. Ürünün ismi; "The Balm Time Balm Concealer"
bu zamana kadar kullandığım en iyi kapatıcı diyebilirim. en azından benim cildimde çok işe yarıyor. inanılmaz doğal duruyor. ve sağlıklı bir görünüm veriyor. göz altı morluklarını kapatıyor. bir sivilve mi çıkıyor hemeencik sürüyorum bunu kayboluyor sivilce. tabi eğer kabarıklı birşeyse kabarıklığı kalıyor ama kızarıklıktan falan eser yok! dudak çevremde sivilce lekelerim var onları öyle güzel kapatıyorki anlatamam. çok beğenerek kullanıyorum bu ürünü. ürünün tek kusuru çok ufacık.7.5 gramlık bir ürün. ama yinede kolay kolay bitmiyor. fiyatı ürünün küçüklüğüne göre biraz pahalı; indirimsiz fiyatı 23.90. ama ben genelde indirimleri bekleyip öyle alıyorum. ürünü denemek isteyen arkadaşlar siz de yılbaşı indirimini bekleyin %50 indirime giriyor.
memnun kalacağınızı umuyorum, ve tavsiye ediyorum!! :KK6::KK36:

ayy evet ben de kullanıyorum :) cilt rengime uygun kapatıcı bulmam çok zor ve balmın renkl skalası tam benlikk :)

evet bence de iki hafta sonra falan %40-%50 indirime girer :) ben de indirimde alınacaklar listesi yapıyorum kendime :)

rival de loop young 4'lü (göz altı kapatıcısı,renk eşitsizliği lekeler için kapatıcı,kızarıklık kapatıcı ve aydınlatıcı) hem başarılı hem vegan ürün hem cilt dostu hemde indirimde en fazla 4-5 lira rossmann mağazalarında
çok bütçeniz yoksa cildimdeki tüm kusurları tek paletle halledim diyorsanız kesinlikle şans verin derim

Arkadaşlar merhaba ben rollonun zararlı olduğunu biliyordum ama içerisindeki alimünyum tuzun gözenekleri kapattığı için göğüs kanserine neden olduğunu son aylarda öğrendim.Münkün oldukça kullanmamaya kullanıyorsanızda doğal bitkisel olmasına özen gösterin.

ben de roll on ların zararli olduğunu biliyorum ,bu yüzden bitkisel veya dermokozmetik kapatıcıları öneriyorum ..

Back
X