Saç Bakım Ürünleri Kullandığımız saç bakım ürünlerimizi paylaşalım (Şampuan,Saç Kremi,Maske,Kür)

Kelebk

pembe hayat
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2010
480
1
96
Diğer
Evet kızlar hepimiz saçlarımızı önemseriz.
Fakat Şampuanlara inancımı kaybetmek üzereyim birçoğunuz gibi denemediğim ürün kalmadı. Siz hangi ürünleri kullanıyorsunuz ??

Boyalı - dalgalı - kıvırcık - yıpranmış - kepekli - çabuk yağlanan - elektriklenen - kabarık - sönük - nemsiz:2: hertürlü sorunla karşılaşıyoruz.

Saç türümüzü , kullandığımız ürünleri ve sonuçları paylaşalım ne dersiniz hepinizi öptümm

Saç türüm dalgalı , boyalı ve malesef yıpranmış vaziyetteler

Gliss kaşmir şampuan kullanıyorum nemlendirmesi iyi fakat değiştiricem sanırım.
watsons ballı maske kullanıyorum oldukça memnunum
elidor onarıcı krem kullanıyorum kuruduğunda yumuşaklık konusunda verim alamıyorum .
haftada 1 barcelona saç bakım yağı kullanıyorum saç uçlarıma badem yağı ve gliserin yağı sürüyorum saçlarımı kurtarıyor resmen.

yumuşak ve parlayan saçlar istiyorum

Son düzenleme:
Konu ilgimi çekti ve paylaşmak istedim,boyalı yıpranmış yün gibi olan saçlarımla başım dertte uzun zamandır,zeytinyağı,yumurta sarısı,elma sirkesi karışımı 2 saat bekletilir saçta,ardından yeşil dalan sabunuyla 2 defa yıkınır,3.yıkma herhengi bir şampuanla yapılır,en son saç kremi,bu kürü bugün uyguladım çoook memnunun kızlar hacim verdi ve yumuşacık oldu saçlarım,deneyin ben çok memnun kaldım

Konu içeriği nedeniyle "Saç Bakımında Kullanılan Ürünler" başlığına taşındı.

ozgecim yumuşaklık etkisi uzun sürüyormu hangi ürünü kullanırsam kullanıyım asla 4-5 saati geçmedi yumuşak kalması hemen sertleşiyor

ozgecim yumuşaklık etkisi uzun sürüyormu hangi ürünü kullanırsam kullanıyım asla 4-5 saati geçmedi yumuşak kalması hemen sertleşiyor

ben saçımı yıkayalı 6 saati geçti hala yumuşaklar:) bence ne varsa doğal ürünlerde var ,bir dene bu kürü zaten her evde olan malzeme ,bende zamanında saç bakım ürünlerinden çok aldım,uzun süredir doğal şeler kullanmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…