Sivilceli Ciltler kullandığınız en etkili sivilceden kurtulma yöntemi hangisiydi.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

LiLithy

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
492
10
318
41
Balıkesir
Arkadaşlar o kadar çok sivilceyle ilgili yazılar çıkıyorki kimisi gerçekten işe yarıyor ama kimisi maalesef tam bi hüsran. Bende şimdiye kadar bi çok yöntem denedim fakat hiç birinden kesin çözüm alamadım. Acaba sizin uygulayıpta kesinlikle sivilelerinizden kurtulduğunuz yöntemler nedir. ?? -tatlicadiarzu-

ben yaklaşık 1 aydır bikaç şeyi bir arada uyguluyorum tek tek faydalı olur mu bilmem ama hepsi bi arada gerçekten etkili oldu ve sivilcelerim gerçekten geçti. bikaç tane iz gibi kırmızı nokta kaldı onlar da zamanla geçiyor.

sabah ve akşam cildimi la roche-posay effaclar serisinin yağlı ciltler için temizleme jeliyle temizliyorum sonra 1 şişe soğuk maden suyuyla yüzümü tonik niyetine yıkıyorum ve kurulayıp durulamıyorum cilt maden suyunu emiyor ve gerçekten soğuk ve gergin bi cilt oluyor.
yüzüm tamamen kuruduktan sonra eğer gündüzse ve makyaj yapacaksam cildime uygun nemlendiricimi sürüp makyajımı yapıp çıkıyorum. benim cildim yağlı olduğu için shiseido'nun pureness serisinin matifying moisturiser isimli nemlendiricisini kullanıyorum. yağlı ciltler için gerçekten çok iyi bi matlaştırıcı. gece yatmadan önce cildimi temizlediğimde ise nemli 1 pamuğa 1 kaç damla kayısı yağı damlatıp onu sürüyorum cildime nemlendirici olarak. yani gündüz normal nemlendirici gece kayısı yağı. bu yağlar güneşte leke yapabiliyormuş sanırım o yüzden dışarı çıkarken değil de evde olduğum zamanlarda sürüyorum. bunlar günlük bakımım.

haftada 2 gün ise kil maskem var. 2 yemek kaşığı kadar beyaz kile krem kıvamına getircek kadar ılık su ve 1-2 damla kayısı yağı ekleyip karıştırıp yüzme sürüyorum kuruyana kadar bekleyip yıkıyorum cildi çok güzel arındırıyor ve yapılan günlük bakımlar daha etkili oluyor. ayrıca; kil maskesinden önce 10 dakka kadar buhar banyosu yapınca maske daha etkili oluyor gözenekler açıldığı için.

bunlar dışında her gün mutlaka 1 kase yoğurt yiyorum. yoğurt cilt için çok iyi bişey gerçekten.

maşallah şimdi cildim gerçekten çok iyi. bi ara sivilcelerim baya çoğalmıştı ama şimdi dokununca yüzüm yumuşacık =) geçen hafta regl olmama rağmen tek bir sivilcem bile çıkmadı.

Son düzenleme:
Bebe pudrası,oksiyenli su,antibiyotik karışımı en etkilisiydi.

Çok iyi sonuçlar aldım.

kayısı sabunu, kil maskesi ve doğum kontrol hapı...aktif olan bütün sivilcelerim geçti ve çıkmıyor ama izleriyle uğraşıyorum...

Cleocin T . Aldığım en iyi sonuştu googleden bakınız.Ama sürekli kullanmanız gerek . tamamen geçirir ama bırakırsanız faydesını göremezsiniz .

Cleocin T . Aldığım en iyi sonuştu googleden bakınız.Ama sürekli kullanmanız gerek . tamamen geçirir ama bırakırsanız faydesını göremezsiniz .

canım mesela kaç ay yada yıl ortalama zaten sivilce geçerse çıkan yerine tekrar mı uygulayacagız

maydonozu yıkıyorum bir tutam falan isteğe göre
bir cezveye suyla beraber maydonozları koyuyorum 2-3 dakika boyunca
kaynatıyorum sonra bir bardağa alıp soğumasını bekliyorum
soğuyunca yüzüme sürüyorum
geRcekten cok memnunum hep bu karışımı yapıorum

Teşekkürler canım.olumunekankayizsmile
Kaynatıp içince adet sancılarına iyi geliyor diye duymuştum.
Her türlü şifa kaynağı demekki.
Taze hazırlayıp hemen tüketmke gerekir herhalde.kaydirigubbakcemile2

sivilcenin tek çözümü var doktora gidin........herkese yazmayabilir ama ağır aknesi olanlara ve sivilcesi geçmeyen insanlara roacuttane yazıyolar hayatın boyunca sivilce çıkarmıyosun.ben kullandım bu ilacı 7 ay,ağır sivlce problemim vardı bnm siyah nokta dahil yüzmde ne varsa sildi attı..iz fln yok nemlendirici bile kullanmıyorum nerdeyse fondoten hele hiçç.. hiçbi bakım yapmıyorum

Çoğu kişide hiç de kalıcı bir çözüm olmamış roaccutane.
Umarım sende de öyle olmaz ve yan etkileri de cabası:1no2:

3 sene önce kullandım roacuttane'ı ozamanlar cildim harika oldu. ne iz kaldı ne de siyah nokta .ama 1 senedir yine sivilcelerim çıkmaya başladı. hele bu son zamanlarda bayaa arttı. çok ciddi sivilce problemi olmayanlar bence kullanmasın. ben biraz doktoru zorlamıştım yazsın diye, ona göre çok ciddi değildi. şimdi artık doğal yolları deniyorum. ama roacuttane' ın öle abartıldığı kadar kötü yan etkileri de yok...

yani o biraz cilt tipine göre değişiyor sanırım ilerde birdaha çıkması fln,ama bnm durumum çok kötüydü yani ilerde tek tük çıksada farketmes,eskisi gibi olmayacağını biliyorum o bile yeter yani,öle doğal yöntem möntem hibçiri sökmüyodu valla :..kendi özgüvenim yerine geldi ilaç bittikten snra

bende maydanoz suyundan fazlasıyla yarar gördüm belki herkeste aynı etkiyi yapmaz ama denemek lazım birkaç gün.
Ben 1 haftadır kullanıyorum cok memnunum.Bu tarifi veren arkadaşa cok teşekkür ederim...

canım doktora gittim aynı tedaviyi banada başladı. 3 ay kullandım ve 3.ayın sonunda kaslarım ve kasıklarım ağrımaya başladı doktorumda ilacı kesti.Sivilcelirimde biraz azalma oldu ama hala var özellikle izler duruyor bide diğer sorunun benim sivilcelerim çıktımı aylarca duruyor. hemen geçmiyor ayrıca roaccu... kullandığım dönemde aşırı saç dökülmesi oldu ilacı bırakalı 1.5 ay oldu fakat hala saçlarım dökülmeye devam ediyor. Bu herkezde aynı tepkiyimi yapıyor ve acaba kullanan arkadasların saç dökülmeleri ilacı bıraktıktan ne kadar süre sonra kesildi. Bi fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Öptüm hepinizi

bende maydanoz suyundan fazlasıyla yarar gördüm belki herkeste aynı etkiyi yapmaz ama denemek lazım birkaç gün.
Ben 1 haftadır kullanıyorum cok memnunum.Bu tarifi veren arkadaşa cok teşekkür ederim...

bende başlıycam cnm buna seninle birlikte test edip onaylayım. umarım aynı sonucu bende alırım. Merak ettiğim senin sivilcelerin nasıldı. mesela benimkileri öyle iltihaplı felan değil daha çok kırmıızı nokta şeklinde ve kaşıntı yapıyor. genelde yanak bölgemde var ve uzun süre kalıyorlar hemn geçmiyor belki aylarca sürüyo orda. sivilce izlerindede bi azalma farkettinmi. umarım bende senin gibi memnun kalırım. öptümmm

evet cnm şunuda belirtmeliyim izler kaLmıo
bn çok zamandır her akşam yapıoRum bunu
bn geneLde sivilce
çıkınca
dayanamam
sıkarım
16 yaşındaym zaten ergenlikteyim malum svilceLer baş beLam!!
bunu kullandım hiç sıkmadım sivilcelerimi
bnmde iltihaplı fiLan ağır sivilce problemim yok ama yinede alnımda birsürü küçük küçük var kırmızı bazıları sıktıgım için
yanak kenarmda vardı izler kalmıştı ama bu maydonoz suyu o lekelerimide yok etti.
geRcekten bn çok memnun kaLdım ve haLada kullanıyorum vazgecmeyi de düşünmüyorum
inşallah sanada fayda eder cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…