Cleocin T . Aldığım en iyi sonuştu googleden bakınız.Ama sürekli kullanmanız gerek . tamamen geçirir ama bırakırsanız faydesını göremezsiniz .
ben maydonoz suyundna çok yarar göRdüm 1 haftada
mükemmel sonuç veriyor.
maydonozu yıkıyorum bir tutam falan isteğe göre
bir cezveye suyla beraber maydonozları koyuyorum 2-3 dakika boyunca
kaynatıyorum sonra bir bardağa alıp soğumasını bekliyorum
soğuyunca yüzüme sürüyorum
geRcekten cok memnunum hep bu karışımı yapıorum
sivilcenin tek çözümü var doktora gidin........herkese yazmayabilir ama ağır aknesi olanlara ve sivilcesi geçmeyen insanlara roacuttane yazıyolar hayatın boyunca sivilce çıkarmıyosun.ben kullandım bu ilacı 7 ay,ağır sivlce problemim vardı bnm siyah nokta dahil yüzmde ne varsa sildi attı..iz fln yok nemlendirici bile kullanmıyorum nerdeyse fondoten hele hiçç.. hiçbi bakım yapmıyorum
evet sürekli kullanımda sonuç veriyor 2 günde azalıyor etkisi (=canım mesela kaç ay yada yıl ortalama zaten sivilce geçerse çıkan yerine tekrar mı uygulayacagız
sivilcenin tek çözümü var doktora gidin........herkese yazmayabilir ama ağır aknesi olanlara ve sivilcesi geçmeyen insanlara roacuttane yazıyolar hayatın boyunca sivilce çıkarmıyosun.ben kullandım bu ilacı 7 ay,ağır sivlce problemim vardı bnm siyah nokta dahil yüzmde ne varsa sildi attı..iz fln yok nemlendirici bile kullanmıyorum nerdeyse fondoten hele hiçç.. hiçbi bakım yapmıyorum
bende maydanoz suyundan fazlasıyla yarar gördüm belki herkeste aynı etkiyi yapmaz ama denemek lazım birkaç gün.
Ben 1 haftadır kullanıyorum cok memnunum.Bu tarifi veren arkadaşa cok teşekkür ederim...
bende başlıycam cnm buna seninle birlikte test edip onaylayım. umarım aynı sonucu bende alırım. Merak ettiğim senin sivilcelerin nasıldı. mesela benimkileri öyle iltihaplı felan değil daha çok kırmıızı nokta şeklinde ve kaşıntı yapıyor. genelde yanak bölgemde var ve uzun süre kalıyorlar hemn geçmiyor belki aylarca sürüyo orda. sivilce izlerindede bi azalma farkettinmi. umarım bende senin gibi memnun kalırım. öptümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?