Doğuma Hazırlık kullandığınız park yatak markaları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

TozToprak

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
1.211
27
683
merhaba kızlar
kullandığınız park yatak markaları neler?
hepsi burada.comdan alacağım park yatağı.Kraft ve chicco ya baktım fiyatları yüksek geldi.Diğer markalardan kullananlar varmı aranızda?

canım aldık ama daha kullanmadık. görünüş ve fiyat olarak çok uygun. bebefix.com dan sipariş ettik. üzerinin sarkan ayıcıklarıda var birde komple üzerini kapatan filesi var. bilgine....

birde park yatakların uzun ve darmı olması iyi yoksa geniş mi olması iyi onada daha karar veremedim.

camıno aldık bız daha kullanmadım kızım dogunca hayırlısıyla. 60 120 aldık. aslında 70 110 olsa daha ıyı olurdu.

kızlar biri papetto diğeride stork garden lüx ikisindede oyun parkı yatağı ve uyku seti var fiyatlarıda 249 tl.stork markalıda cibinlik yok ölçüleri 70x110.ama kılıfı çıkarılıp yıkanabiliyomuş.ışıklı müzikli titreşimli her ikiside.bebefix.com dan alacağım.hepsi burada.comda kilerin ölçüleri küçük geldi.

Eklentiler

• $oyunchnpttop03.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 189
çok kararsız kalmıştım park yatak konusunda.yine hepsi burada.comu tercih ettim bebefixten alacaktım internette çok şikayet etmişler.birde yanlış bişey gönderseler yeri taa sivasta geri gönder bekle vss.beklemem uzun olacaktı yatak almayacağım.alt katına geçince alırım ortopedik yataktan.Yuppy Cibinlikli Lüks Oyun Parkı ndan sipariş ettim.inş.en kısa zamanda ulaşır elime.birde canbebe yeni doğan bezi 66 lısı 11,48 tl yanında ıslak havlu hediye ve bambino burun aspiratörü aldım.

canbebeyi hiç tawsiye etmiyorum dışı falan bantları sırtı pek güzel gelmio bana.. kullanacaksanız prima yada huggiesten geçmeyin bnce..

benim park yatağım stork garden marka.. memnunum kumaşı falan kaliteli naylonumsu incelerden değil..

2 tane var benim.biri annemde memlekette ama onunmarkasını tam hatırlamıyorum vib ti galiba
bizdeki baby 2 go.100 tl ye aldık acaip indirim vardı..70-110

ben de moovy yuppy aldım 120 ye 70...inş memnun kalırım....çok beğenerek aldım...internetten sipariş verdim.gelince yine yorum yazarım...

arkadaslar bu park yatakların içinde yatagı olmuyo degıl mı biz onu ayrı olarak mı alıyoruz bide benım almayı dusundugum yatak 70*110 cm yatagı da mı 70*110 cm alayım siz nasıl aldınız

arkadaslar bu park yatakların içinde yatagı olmuyo degıl mı biz onu ayrı olarak mı alıyoruz bide benım almayı dusundugum yatak 70*110 cm yatagı da mı 70*110 cm alayım siz nasıl aldınız

ewet cnm yatak olmuyo içinde ayrı alman gerekiyo.yatakta aynı ölçüde olması gerekiyomuş.ben yatak almadım içine

Bana hediye geldi ama babymax.dan alındı 60x120 ölçüleri yatağıda aynı ölçüde bebiş olmadığı için kullanmadık . 37 haftadayım doğup kullanınca yazarım memnun kalıp kalmadığımı

pierre cardin in yan urunu cazal marka park yatak aldim hala kullaniyorum oglum 15 aylik diger markalarin o cirtlak renkleri hic hosuma gitmedi chicco ise kucuk gibime geldi boy olarak bizim yatak 70 e 120 su an arahat rahat uyuyor tatlisim kardesi de gelsin ikisine birden oda yapmayi dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…