Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi elif_a_k_
buyuleyen parfumlerı paylasalım:lepi:

mıchael i bilmiorm da.. tom ford u bende buyuk hevesle aldım.. 30cc 130 tl bide.. ne ben buyulendım nede etrafımdakıler...fiyasko.. zehır gıbı bı koku.. toksik..evet tokmu başka onerıler..

TOM FORD un hangisini aldın sorabilirmiyim açık renk $i$emi koyu renk $i$emi? çünkü ilk defa bir beğenmeyen görüyorum..büyük ihtimalle benim kullandığım değil senin aldığın

koyu rengini aldım.. yani black orchid olanı... acık renk olanın adı whıte pauchouli canımm... michael kors nası bi koku.. tepkıler nasıl etraftan:ecrin_bebek:

cacharel amor amor..her mevsim hemen hemen herkese giden çok hoş bir parfüm..

Bu arada Escada Magnetism in kokusu ne tür tenlere daha iyi gidiyor acaba? açık-orta-esmer??? ve fiyatı nedir?

Valla canım herkes çok beğeniyor tom ford umu bende öyle kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben ikinci $i$ei aldım hatta biri bitti bile ..

senin zevkine hitab etmiyor demekki.. michael kors u da çok seviyorum bence bir parfümeriye uğra bir bak derim..bu arada valla kocam ikisinede bayılıyor geçen gün bi baktım benim parfümlerime sarmış kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Angel ın yeni çıkan parfümüde güzel onu denedinmi ALIEN bende çok kalıcı ablam çok beğendi aldı vermedi bende yine aldımkaydirigubbakcemile2 ablam dada çok hoş durmu$

escada magnetism
givenchy hot couture herkes mutlaka sorar :) hatta arkadaşım hoşlandığı çocuğu bu parfümle kandırdı çocuk burnunu ayıramıyordu kızın yakınlarından :)))))))
dior hypnotic poison genelde herkes tarafından bilinen ama kokusu alındığında hmmm poison mu kullanıyorsun diye sorulan bir parfümdür zaten etkisini anlatmama gerek yok sanırım :)))

212 sexyi herkes çok beğendi ama benim tenimde kalıca olmadı malesef

avon rare gold

aşkımla ilk tanıştığımızda üzerimde o koku vardı

sonra bana anlatır eminönünde bi kızın parfümü de benimkiymiş yolunu çevirmiş kızı ben sanmış garibimmm peşinden gitmiş

özel bi günümüz olsun hep onu sıkarım o da der ilk günler geliyor aklıma aşkım sen sıkınca der çok seviyor...

çok ta soran olur durdukça güzeleşen bir koku

burberry weekend

hernezaman sıksam herkes sorar.cok harıka bır kokusu var.herzaman kullanıyorum.5 seneden berı ozellıkle aldıgım bır parfumdur.

diesel fuel for life kokuyu alıp da sormayan bir arkadaşım daha hiç olmadı:)

Yanıma sırf parfümü koklamak için gelip beni koklayanlar bile oldu. Zaten debeyince görüsünüz .erkekler üzerinde müthiş bir etki yaratıyor. Jessica parker lovely

kızlar mutlaka LANCOME' dan POEME' yi kullanın.. Süpper bi koku.. Sürünce herkes bayılıyorr.. Varmı benden başka kullanan?hihoyyyt:lepi:

ben çok merak ediyorum alabilirim ama kış kokusu sanırım yaza gireceğiz artık seneye düşünüyorum.

lacoste touch of pink daha parfümün kutsunu açar açmaz üstüme harika bi koku yayıldı
çoğu kişi benim sayemde kullanmaya başladı

ck eterny..şahanedır kokusunu beğenmeyen çıkmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…