Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi elif_a_k_
Royal sanders extase ölüyorum bu kokuya ama türkiyede bulmak imkansız ötesi zemuszemus

kıs dream don yuvana bu arada siz devam edin kıslaaaaaaaarrrrrrropuyorumnanaktan

cnm orjinalini bilmiyorum açıkcası.bn şuanda doldurma kullanıyorum.tabiki onlarda firmasına göre deişiyo :)

canım sana da soruyum aynısını fiyatı ne kadar bide tam kokusu ne ?

canım kokusu şişesinin şeklinden de anlaşılacagı gibi elma :) üst notalar greyfurt, salatalık,manolya,orta notalar elma,gül,menekşe,alt notalar amber ve çam'dan oluşur.ama sürdükten sonra yeşil elma kokusu kalıyor üstünde.kokusu joop - all about eve gibi.ben ondan çok seviyorum ama.iki parfüm de havvaya gönderme yapıyor elma ile cidden lezzetli parfümler.

DOLCE&GABBANA light blue kullanıyorum ve cok guzel bı koku herkeste soruyor.vazgecemedıgım bır parfüm.

escada magnetizm,bvlgari blue ,lolita lempicka bu 3 parfümü kullanıyorum,üçünüde soran oldu..misss gibiler..

kızlar ben çiçek kokularnı seviyorum önerceğiniz bi parfüm varmı???

evet canım escadayı bende kullanıyorum ve herkes soruyor dediğin gibiopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…