Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi elif_a_k_

fiery mi? deodorant mı o? yada parfümün ismimi?

bana da yıllar önce üniversitedeyken avon treselleyi sormuşlardı..öyle bir soruştu kii mest olmuştu arkadaş...

treselleyi bende seviyorum ama ablam nefret ediyo kokusundan :)

bu arada cacharel amor amor'u ne zaman kullansam erkek kişilerden sorular geliyor..DU evlendiğimden beri kullanmıyorum zira :)

CHANEL CHANGE kalıcı ve süper bi koku..sormayan ve almayan kalmadı diyebilirim..

givenchy very irresistible
arkamdan dakikalarca koktuğunu söylüyorlar. ama nadiren kullanırım. özel günlerde.

bugün chanelin açık parfümünü aldım tavsiye eden arkadaşlara teşekkür ederim çok beğendim.a.s.

İyi günlerde kullan en beğenilen kokulardan biridir. Coco mdemolise de ona çok benzeyen bir koku bir ara da onu dene.

evet treseli ben de denemiştim çok güzel bi kokusu var ........sıkınca bana da bir çok arkadaşım sormuştu

benimde kış parfümüm hypnotic poison, yaz parfümümde gucci envy me
envy me zaten kıskan beni anlamına geliyo hoş yani kokusu

Armani she en çok sevdiğim parfüm olmasına rağmen , birçok kişinin adını sorduğu parfüm kenzo flower .

escada magnetism'i yeni aldm =)) we kokusu çok güzel we kalıcı daa dışarı çıkpda sıkmadm dier parfmün btmesini bekliorm.Onuda çok soran oluo şmdiki kullandığımı bvlgari adı oda çok güzel.. bide lolita lempicka war onuda kullandım baya oda çok tatlı bi koku onuda çok soruolardı =)) bide hypnose war oda çok güzel onuda kullandm oda çok güzel bi koku.. ama fazla sıkmayn warsada :s acaip bayıyo ozamn..

Son düzenleme:
ben de ne zaman angel sıksam sorarlar sanırım çok ağır geldiği için merak ediyorlar. bir de ilk lolita aldığımda abartısız iş arkadaşlarımın hepsi sormuştu ilgi çekici bir koku bence de lolita lempicka. ben de zamanında birinde emporio armani she koklamış ve sormuştum o günden sonra vazgeçilmezim oldu.

ben parfüm konusunda takıntılıyımdır ve genelde de tatlı kokuları severim.
anna sue dreams
avon soft musk ve perceive
ayrıca jadore seviyorum bu çiçek kokusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…