Kullanıcı isimlerimiz ve anlamları

Mukarnas, İslam sanatında mimari yapılarda görülen geometrik bir bezeme çeşididir. Geometrik bir tasarımın üçüncü boyuta aktarılmış bir uygulaması olduğu için ışık-gölge oyunlarıyla soyut anlamlara açılabilen, bu sebeple de görünüş olarak müslüman sanatçının tasvirden uzak duran anlayışına cevap veren bir buluş..:49:
$EM_KAPI_2_copy.webp$images.webp$images (1).webp$Pergamonmuseum_Gebetsnische_01.webp
kısacası, caannımmm arkadaşım SirriEyvan ile camiiye gittiğimizde kapıdaki oymalar dikkatimi çekmişti ne kadar güzel işlemişler demiştim..:16::16: Kendisi ilahiyat fakültesinde okuduğu için bana oymaların bir sanat olduğunu ve mukarnas denildiğini söylemisti..:40::40: hem görünüş olarak hem de isim olarak çok beğendiğim bu islam sanatının ismini kullanmak istedim... :34:

Mâh-ı can ise kendi ismimin farsçası... :34::1:

:46::46::46:

Sana çok yakıştı Mukarnas tatlım :29:

SirriEyvan...

Eyvan ; Farsça bir kelimedir , genelde İslam mimarisinin kullandığı , 3 tarafı kapalı üstü tonoz örtülü bir mekandır...
Hocamız derste anlattığında orda öğrencilerin zamanında ders çalıştığından bahsetmişti,, bende birden kendimi orda hayal etmiştim..

Sonra öyle bir mekanda herkesten uzak ve bana özel olmak istediğim için Sır'la bütünleşti ismim ve SırrıEyvan oldu
:16:

tutku ismini aşırı çok severim..
Rabbim nasip ederse kız bebeğim olursa ismini hep tutku koymak istemiştim.

İnşallah nasiptir:nazar::16:

:46::46::46:

Sana çok yakıştı Mukarnas tatlım :29:

SirriEyvan...

Eyvan ; Farsça bir kelimedir , genelde İslam mimarisinin kullandığı , 3 tarafı kapalı üstü tonoz örtülü bir mekandır...
Hocamız derste anlattığında orda öğrencilerin zamanında ders çalıştığından bahsetmişti,, bende birden kendimi orda hayal etmiştim..

Sonra öyle bir mekanda herkesten uzak ve bana özel olmak istediğim için Sır'la bütünleşti ismim ve SırrıEyvan oldu
:16:

merak ediyodum kuzum doğrusu ama soramadım gitti bir türlü:17:

tutku ismini aşırı çok severim..
Rabbim nasip ederse kız bebeğim olursa ismini hep tutku koymak istemiştim.

İnşallah nasiptir:nazar::16:

merak ediyodum kuzum doğrusu ama soramadım gitti bir türlü:17:

Oyy canım benimmm , ilk topic'e geldiğimde biri sormuştu ama kimdi hatırlamıyorum , buraya açıklamak nasip oldu sonunda
:9:

Bu arada sana da kocaman bir aaaaa :53:! Ben gerçek adın tutku sanıyorum :53::30::26:

Oyy canım benimmm , ilk topic'e geldiğimde biri sormuştu ama kimdi hatırlamıyorum , buraya açıklamak nasip oldu sonunda
:9:

Bu arada sana da kocaman bir aaaaa :53:! Ben gerçek adın tutku sanıyorum :53::30::26:

:17: yok kuzum tutku değiL:31:
asıl kullandığım nicki(ismimi) burda kullanmak istemedim :):54:

Mutluluğum ailem evlilik ayım 6.ay oğlumun doğum ayı 6. Ay dolayısıyla bütün mutluluklarım 6.ay.. Yani mutluluk06 :))

Türkçe kökenli bir isimdir .rüzgarlı diyar anlamına gelir,( bana uygun yani )sevgiler.

kısaca cesar millan dıyım..

köpeklere fısıldayan adam..benımde bı sıbırya kurdum vardı,onun egıtımı adına bıseyler öğrenmek ıcın sureklı net.geo da cesar mıllanı ızlerdım..oyuzden millan..

Shot...
25-50 ml'lik bardakta servis edilen, bir kerede içilen içki. Tekila, votka, likör gibi tek çeşit içkinin yanısıra çeşitli kokteyller de shot olarak içilebilir. Bardak tek dikişte içilerek bitirilir :)

Back
X