Kullanıcı isimlerimiz ve anlamları

Destina yeni turkunun sarkısından, yerı cok ayrıdır bende. kelime anlamı "Alınyazısı-Kader"

90 da dogum tarihim :)

hmm nerden olabilir, tabi ki karamelli trileçe denn :KK49:
peki neden kullanıcı ismim, çünkü söylemesi çok keyifli :KK48:

Dea Dia roma mitolojisinde büyüme, gelişmenin tanrıçasıdır... Mitolojiye ilgim var sevdiğim bir çok tanrıçayı kullanmışlar ben de bunu seçtim :) okunuşu da hoş...

Öncelikle belirtelim kozmetik markası olan sephora ile alakamız yoktur.

Sephoranın bir çok anlamı var. İncilde musanın karısı ya da gelin anlamında kullanılıyor. İbranice de kuş anlamında. Mitolojik bir tanrı. Aynı zamanda arap hristiyanların dıklıkla kullandığı bir kadın ismi.
Ben niye bunu seçtim, valla bilmiyorum söylenişi güzel...

İlk kullanici adim mat90: esimin ad ve soyad basharfleri ve dogum yilim.
İkinci kullanici adim computer85: en cok sevdigim aktivite bilgisayarda vakit gecirmek computer ve esimin dogum tarihi.
Ve son kullanici adim ozlemm02: kizim olursa koyacagim isim ve yasadigim yer.
Bakalim daha ne cesit kombinasyonlarla isim uretecegim :) 2 hakkim kaldi :)

SEVDAM= ailem, eşim, bebeğim, duygularım, arzularım, hayallerim. sekiz ise benim için asil bi sayı :)

Dilberim506-Dilber kendi adim guzel alimli bayan demek. Celik'in Dilberim sarkisinin anisi vardi bende senelerce bu nicki kullanirim.506 ise 50 nevsehir memleketim 06 Ankara buyudugum yer :)

Rıza Polat Akkoyunlu'nun NOKTANOKTAM şiiri. müthiştir. en sevdiğim şiirdir.

...

Son düzenleyen: Moderatör:
benımkı ısmım ve kızlık soy ısmım
aradan seslı harflerı cıkardım oldu bıttı :)
ns cckts

finnar ateş kakaraska kuş uzak yerler anlamına gelir sevgili yasemin mori'nin 3. albümünün adıdır

çerkes halk dansı adıdır....

Eklentiler

• upload_2015-6-28_23-8-28.webp
    upload_2015-6-28_23-8-28.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 85
Harpia
okypete

350px-Harpyie.JPG

Harpialar, eski Yunan mitolojisinde Thaumas ile Elektra'nın üç kızını topluca belirten isimdir. Siren'lere benzeyen bu kanatlı ifritler, fırtınaların ve ölümün sembolü sayılırlardı.

Adları Aello (Bora), Kelaino (Karanlık) ve Okypete (Hızlı uçan) olan Harpiaların, Zeus tarafından, geleceği büyük bir doğrulukla bildiği için (başka bir efsaneye göre de çocuğuna eziyet ettiği için) cezalandırılan Trakya'nın efsanevi kralıPhineos'un yiyip içtiklerini çalmakla görevlendirildiklerine inanılırdı. Genellikle kadın başlı, akbaba bedenli olarak canlandırılırlardı.

Back
X