Kullanıcı isimlerimiz ve anlamları

THE Witcher kitabindaki/oyunundaki Geralt karakterinin manevi kızı, kadim kanin cocugu, uzayin ve zamanin hanımı Cirilla ☺
images.webp

Sakarım, sürekli bir şey kırar dökerim, yolda birileri ile çarpışırım, günde 1 kez bunlardan en az biri illa olur ama genelde birden fazla yapabiliyorum saka soyismim.

Ming Shu - yaşam sayısı. Cidden doğru çıkıyor. Onun haricinde kokusunu sevdiğim Yves roche marka parfümü :)

Kizima koymak istedigim isimdi ama Rabbim erkek nasip etti, kullanici adım da boyle kaldi🤣

Carmen, en sevdiğim operalardan olur. Ve aynı isimli operanın baş karakteridir, aynı zamanda opera bölümü mezunuyum ☺️

Dlktky adım ve soyadımın kısaltma hali 🤣🤣sesli ve noktali harfler yok

Harry Potter okuduğum yıllarda Draco Malfoy'a umutsuzca aşıktım. Harry Pottercılar benden hiç Slytherin'li havası almıyorsunuz değil mi eheheh. Neyse, nickim Draco Malfoy'un eşi Astoria Greengrass'ten gelmekte. :)

Harry Potter okuduğum yıllarda Draco Malfoy'a umutsuzca aşıktım. Harry Pottercılar benden hiç Slytherin'li havası almıyorsunuz değil mi eheheh. Neyse, nickim Draco Malfoy'un eşi Astoria Greengrass'ten gelmekte. :)
Seninkini merak ediyordum Astoria. Merakli, arastirmaci ruhumla nette arama bile yaptım :) Ama ulaştığım bilgilerden hangisine göre seçtiğini bilememistim tabii :)

Anlamı yok aslındada,birazda meslekle alakalı herhalde.
Ennnn çok seninkini merak ediyordum abla, soramamistim da öyle kalmıştım, her gördüğümde merakım yine depresirdi 🙂 Acaba tv'de vb. birinin esprisi filandi da ben mi kaçırmıştım diye düşünmüştüm 🙂 Bazıları "Hanım abla" diye hitap ediyor, adın Hanım diye karar vermiştim en son kendimce :) Bilmiyom tabii :)

Back
X