Kullanıcı isimlerimiz ve anlamları

Yunan mitolojisini seviyorum o sebepten medusa-ares. Ares: Zeus ve Hera'nin oglu. savaş tanrısıdir. Medusa: gözlerine bakanı taşa çeviren yılan saçlı disi bir yaratıktır. 😁

Irregular Verbs biliyorsunuz İngilizcede düzensiz fiillere verilen isim.Ben oldum olasi düzen,plan,kontrol takintisi olan biriyim ve bu huyumdan cok bezdigim icin düzensiz,spontane ,akisa birakilan bi hayat beklentisi icinde oldugumdan ,belki sirayet eder diye bu ismi verdim :)

Oğluma muzurcuk diyoruz o yüzden adım muzurcuk. Komik bi yüz ifadesiyle yapacağını yapıyor o yüzden böyle sesleniriz 😂

Cok iyiymis bu topic, can sikintisindan gezinirken buldum <3
Neyse geleyim nickimin anlamina, kendi sozlugumden kelimeler kullanmaya bayilirim ve sevginin gucune inanirim.
Asiri doz sevgi iceren „loverdose“ un hikayesi de bu.

Vanillin tatli ve ya pasta yapmayi cok severim vanilya kokusunuda sevdiyim icin ilk aklima o geldi

Moonie, Koreli dini liderin Ay tarikat üyesi anlamına geliyormuş. Kesinlikle bu nicki ondan seçmemiştim. Kötü bir seçim olmuş :D Sadece Moon ay demek ve ben de ayın dolunay halini ve ışığını çok severim. O yüzden uydurarak yazdığım bir nick bu.

merhaba arkadaşlar. forumu takip ederken bazı isimler çok dikkatimi çekiyor.ve çoğu anlamını dahi bilmediğimiz çok hoşumuza giden ya da ilginç bulduğumuz isimler...

haydi şimdi kullanıcı adlarımızın kelime anlamını ya da açıklamasını yapalım.ne dersiniz??

buyrun..........
Gönül isterdi ki istediğimi kullanayım ama kabul edilmeyince bunu yazdım. Yine buna şükür kabul edildi:rapci:

astroloji eğitimi almış biriyim. jurnal de gazete demek. eski kelimeleri kullanmayı severim.
ikisini birleştirdiğim bir hesabım ve web sitem var. bu nicki burada da kullanmak istedim.

Back
X