Tatlim temizligi cok zor. Lekeler kendini hemen gosteriyor. Ben baska bi kumas kaplattim. Zaten rengi icimi karartiyordu. Gri mi duman rengi mi is rengi mi ne tuhaf bi renk anlamadim. İc acici bi renk sec pisman olma tatlim.Selam kizlar..
Gri koltuk kullanmak istiorum acik gri kullanan varmi acaba?
Temizligi zor mu?
Evi boyle olan gri koltukla bana resim atabilirmi acaba cok merak ediorum kizlar..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/imdaaatttt-yardimmm.804842/
canım burda bir arkadaş paylaşmıştı oturma odası gri mor belki yardımcı olurKimse yokmu kizlarr
Gercekten o gri harikaymis ama daha aydinlik resim varmi acaba cok guzel duruyor gercekten bayildm buna
muhakkak renkli yastık da kat canım mor ve fuşya veya mor ve uçuk pembe ya da mor ve açık turkuazKoltugumu fume sectim kizlar yastiklar beyaz forumda konu okuyunca vazgectim acik renkten
güzel cnm gelince koy resmini bakalım fikir verelimEvet cnm aynen ama yastiklarda cicek var fusya renk ama bembeyaz yastiklar
yok canım çok güzel ben daha koyu zannetmiştimKumas ve renkler bu cnm baska koltukta doseliydi tam cekmedim o yuzden cok koyumu acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?