Kullanildiigimi hissediorum yaa yardim edin :(

Selvos88

............................
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2015
4.519
11.844
128
36
Cok yakin bi arkadasim var.. Cok sviyorum onu yaklasik 3 yildir cok samimiyiz.. Ama son 1 yildir.. Sadece ihtiyaci oldugunda ariyor.. Yanliz oldugunda.. Derdi oldugunda.. Cani skkin oldugunda.. Ama onun disinda hic arayip sormuyor.. Bayramda aramadi sormadi ta ki ben mesaj atana kadar.. Baskalriyla gezip tozup egleniyor benim yanima sadece dertlenmek icin bisey istemek icin geliyor agirima gidior.. Ben onu o kadar cok severken onun boyle yapmasi.. Haketmiorum onun bu tavrini. Her zaman yaninda oldum. Kendi derdimi unutup ona zaman ayirdigim zamanlar oldu.. Ama son zamanlarda beni resmennkullaniuor.. Borc istedigi zaman kiyafete ihtiyaci oldugu zaman sorunu oldugu zaman.. Ailesine idare etmem gerektigi zaman.. Ve farkettimki can dostum kardesim dedigim insan halimi hatrimi bile sormaz olmus.. Ya herkes ne kadar zayiflamissin derken o farketmedi bile 18 kilo farkedilmezmi yaa.. Bugunde cok canima tak dedi.. Bana mesaj atti nerdesin diye annemdeyim dedim eve gitmicenmi dedi neden dedim siyah ayakkabini alcaktim ugrayip dedi.bende yok yarin aksam doncem dedim ok yazdi sadece ok bi an cinlerim tepeme cikti.. Ona" yeter artik yanliz kaldiginda ihtiyacin oldugunda bos kaldiginda sadece kullanmak icin beni hatirlama " yazdim o da bana sadece " bu nerden cikti" yazdi portlek whatsap smileyini koydu.. Onu kaybetmek istemiorum mesaji yazdim ama icime batti cevap yazmadim o da yazmadi bi daha dost kazanmak cok zor bide cok seviyorium deliyi.. Ama bi yanim dioki seni kullanio. Buda benim ilk bdv konum. Yanlismi hissediuorum kizlar ben

Bekle. O seni onemsiyorsa kesin arar. Aramazsa onemsemiyor demektir

Dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır
Şaka bir yana arada olur öyle şeyler bence laf sokmadan yada bir tartışma ortamı yaratmadan önce güzelce konuşun. Bu devirde dostluk arkadaşlık pek bulunmuyor da. .

Benim de böyle bir arkadaşım var. Çok da yakındık hatta. O da aynısı bana yaptı. Sınav senem olduğu için bu sene hiç konuşamadık, geçen gün mesaj attım ''Özledim seni, napıyorsun?'' diye. Ne cevap, ne bir şey.
Sana iki tavsiyem var. Ya hayatından çıkar ( Kesinlikle arkadaş bulamam diye düşünme, böylelerinden iyidir arkadaşsız kalmak), ya da bir süre daha hayatında tut ve aynısı sen ona yap.
Ne kadar yakın olursan ol, kimsenin seni kullanmasına izin verme. Babanın kızı değil sonuçta.
Ama yok, sen hala ''Ayyy, ben onu bırakamam'' diyorsan sen bilirsin; üzülmeye, kullanılmaya devam o zaman.

Bazi insanlar cikarci olur boyle..bende ayni anlattigin gibi olan komsumla iliskimi kestim...inan eksikligini hissetmedim bile..onun benim eksikligimi cok hissettiginden eminim ama...tum eksiklerini benden sagladigi icin beni kaybetmesi buyuk.kayip olmustur...

daha once konusmayi deneidm ya cevap vermedi Yada sana oyle gelio dedi bana

Kendimi kullandirmaya niyetim yok.. Silip atabilirmiyim emin degilim

bende hic arayip sormicam yoklugumu farkedicegini sanmiorum buna uzuluorum en cok ta

Birsey diyeyim mi bazen bazı dönemler oluyor insan kendisini göremiyor. Gerçek arkadaş, dostsan eğer yıl bile geçse gördüğün ilk yerde yine hiç o ayrılık yasanmamis gibi boynuna sarilirsin. O sıcaklığı karşı tarafta sana hissettirir. Cok fazla önemseme şu durumda ama kırıcı bır şekilde değil oturup burda bize yazdigin gibi arkadaşınla konuş. Aslında biraz hata sende de içinde farkında olmadan biriktirmissin. Bu zamanda arkadaşlık dostluk kolay kurulmuyor. Konuşmayı deneyin olmuyorsa da zorlamazsin :)

Kendimi kullandirmaya niyetim yok.. Silip atabilirmiyim emin degilim
Kendini kullandırtmayacağına karar vermen çok güzel, en azından bilinçlisin artık. Silip atmak zor olabilir tabi bir anda. Ama şöyle yap istersen. Her başı sıkışıp sana geldiğinde bir şey uydur, anlasın yaptığı vefasızlığı.

Bendede hata varsa soylemeniz icin konuyu actim zaten.. Cok konusmak istedim.. Hic destegimi esirgemedim.. Aradim sordum.. Dostumu kaybetmek istemiorum.. İhtimali bile bogazimda bi dugum oldu

Seviyor olabilirsin ama seni resmen kullanıyor böyle arkadaş olacağına hiç olmasın daha iyi..

Ne güzel senin gibi dost artık bulunmuyor. Onun seni kaybetmekten korkması gerek. Belki sana hoyrat davrandığının farkında değildir. Biraz bekle hala karşılık alamıyorsan, hep verici olup yok sayılmak mı ,yoksa hayatından çıkarmak mı daha zor karar verirsin.

Esimde oyle dio senin yanina sadece senin icin gelmeden yuz verme dio

İki saattir aglamamak icin zor tutuyorum kendimi aptalim sanirim baska aciklamasi olamaz.. Kullanilmak istemiorum artik bu konuda kesin kararliyim..

Gerçek dostun değilmiş ki kaybedesin.

İki saattir aglamamak icin zor tutuyorum kendimi aptalim sanirim baska aciklamasi olamaz.. Kullanilmak istemiorum artik bu konuda kesin kararliyim..

Ağlama canım. Ben de dertliyim bu ara dosttan ama bilmeden kıran benim maalesef. İnsan kaybetmeden değerini anlayamıyor bazen. Onun da aklı başına gelir elbet, geç olmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…