• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kullanildim ve atildim bu nasil bir adilik ?

Son ki üç dört:KK14: duydunuz zilin sesini, 100 kişiye sorduk en popüler cevabı arıyoruz Hoppa
Bir topiğe uyarı için 2 kere gelmişsem 3. de ne olur:sopa:

Kullanıldım ne demek? Ben anlamıyorum sanki yaşanılan ilişkiden hic kendiniz keyif almıyorsunuz arzulamıyorsunuz ayrılınca kullanıldım oluyor ayol sen de adamı kullandın o zaman Ayrılmak istiyorsa ayrilir baska yerlerde gönlünü egleyemeyince sevilip mutlu olamayınca doner ilahi adalet tıkır tıkır işler dont panic

Sevişmek neden hata olsun ki ? İlişkiye girip bakire olma kısmını çözemedim :) yalanla falan kimseyi delietmeye çalışma. Nedemek başkasından hamileyim çok saçma! Bu aklı veren arkadaşının zeka seviyesi ortada.. ayrıldıysa yoluna bak başka adammı yok memlekette ??

Hmm kullanıldım atıldığım dediğine göre evlilik yalanları ile mi kandırıldın

İnsanlar taşıyamayacagı yüklerin altına girmemeli

kizlar daha oncede konu acmistim ama nisanlimla birlikte oluyoduk 2 3 yildir ( lütfen bu konuda ustume gelmeyin hataliyim BILIYORUM) 3 gun once bize geldi yine birlikte olduk evlilik planlari yaptik ve 1 saat sonra sacma bi sepebten beni 1 mesajla terketti . baska kizlari fln takip etti . Ben kullanilmis mi oluyorum kendimi kotu hissediyorum ( bakireyim ) bi arkadasim onun canini yakmak istiyosan baskasindan hamile oldugunu soyle onu hic sevmedgini soyle dedi seytan yap diyo ama öldürur heralde beni ?
Cogu kisi dalga gecer gibi mesaj yazmis benim derdim artik ben ne yapicam ortada kaldim dusuncesi degil. 1 saat once derdime derman olup istiyosan yarin evlenelim sevisip aksaminda 5 yildir sevdigim adamin seni sevmiyorum demesi .

Bir kadının kendini bu denli bir erkeğe bağımlı yapmasını aklım almıyor hiç bir zaman da almayacak. Beraber olduğunuz erkeklere bağlı olun, bağımlı değil. O gidiyorsa sen ne diye hala peşindesin anlamıyorum. Gururlu olmak gerekmez mi bu durumda ? Sense aksine hala hamilelik entrikaları peşindesin. Çok fazla dizi izlemekten oluyor bunlar. Gerçekten. Biraz gerçek hayata dönün Allah aşkına. Ayrıca madem ki birlikte olmanızı sorun etmiyorsun ne diye kendini kullanılmış hissediyorsun ? Birlikte oluş biçiminin nereden olmasının ne önemi var. Kızlık zarın yerinde durunca bir erkekle hiç sevişmemiş mi olacaksın ? Ve bir gün başka biriyle evlenirken "kimseyle birlikte olmadım" diyerek yalan mı söyleyeceksin ? Ne denli içiniz vicdanınız rahat ediyor anlamıyorum. Şuan sen kullanıldığını düşünüyorsun ya bir zaman da "ama ben bakireyim kimseyle olmadım" diyerek sen karşındakini kullanmış olmayacak mısın ? Biraz dürüst olun, yaşadıklarınızın arkasında durun. Zira yaşadıklarınız her olgun kadının yaşadığı, ihtiyacı olan normal şeyler. Ortada utanılacak bir şey yok. "Eski" nişanlınız sadece tutarsız bir adammış. Ve verilmiş sadakanız varmış ki böyle bir adamla evlenmeyi Allah nasip etmemiş size. Bence bir muhtaca Allah beni kurtardı diye bağışta bulunun. (Biraz sert yazmış olabilirim ama net ifade etmek istedim.)

:kahve::kahve: Sayısal çıkışlıyım ve birlikte olup bakire kalmak gibi bi konu hiç duymadım sanırım o gün dersi ekmişim. Kazara hamile kalmış olsaydın da mitozla bölündüm yada tomurcuklandım dicektin sanırım, nys orası senin hayatın senin kararın da insanlar ayrılmak ister 40 senelik karı koca ayrılıyor da. İki sevişmeyle kimse kimsenin tapusunu alamaz ki

Adam seni kullaniyo takilarida istiyo demissin yol ver gtsn niyeti belli

zaten bi isi yoktu arkadas cevresi kotuydu ve benimle ilgilenmiyodu surekli tartisiyodum tek sebep beni sevmemesiymis . instagramdan girme dedigi bi medyum vardi yanlislikl tikladim ve benim ona buyu yaptirdigimi idda etti bende ona onun bulunmaz hint kumasi olmadigini baglamaya ihtiyacim olmadigini soyledim ve ayrildi
Adam resmen deli sasrdm yaaa bu nedir nasi sacmaliktr uzak dur bnce sen bundan sewmiyrm bile demis seni

Back
X