• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanılma arkadaş

tardiss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2016
227
57
48
41
Merhaba arkadaşlar 15 gündür evden çıkmıyorum üzüntümü yaşıyorum bugün arkadaşım geldi bana torunuma bak benim işlerim var dedi hem yarın hem de Çarşamba günü bakıcaksın dedi bende evden dışarı çıkmadığı mi söyledim bakamam dedim tam 4 5 kere daha söyledi bak diye hayır dedim bu sefer çocuğu sana getircem bakarsin dedi . şaştım kaldım zaten hep ben bakıyorum o biyere gidince . ama benim derdim bana yeter .sizce ben kullaniliyorum mu

Bakacaksın nedir yahu resmen emir veriyor.
O gün git evden veya kapa telefonunu kapıyı da açma.
Ve mesafe koy öyle emrivaki konuşan arkadaş mı olur.
Telefon um kapalı zaten aç diyor açmiycam dedim kapıyı açmamak mümkün değil açana kadar kapıyı dövüyor . yarın ara dedi aramiycam artık

Nasıl bi arkadaş bu ya insan rica eder falan?

resmen sana emir veriyor. bakma sakin . kullandirtma kendini .az yesin bir bakici tutsun .

Ben yüz verdim hep baktım çocuga ama benim sıkıntım var oda biliyor

Yasiniz kac?
Torunu olan arkadasiniz olduguna gore 50 ustunde olmaniz lazim
Nasil bu yasta sizinle biri bu sekilde konusabilir ?
Torun bakmaktan daha ciddi sorunlariniz var

Evden çıkın gidin o zaman.Gezin hava alın sizede iyi gelir. Arkadaşlığınızı da bir düşünün isterseniz.Evet kullanılıyorsunuz

Sıkıntınız olsun veya olmasın, size hiçkimse bu şekilde emir içerikli konuşamaz, Haddini bilsin.

Öyle arkadaşa arkadaş denmez.

Yasiniz kac?
Torunu olan arkadasiniz olduguna gore 50 ustunde olmaniz lazim
Nasil bu yasta sizinle biri bu sekilde konusabilir ?
Torun bakmaktan daha ciddi sorunlariniz var
33 yaşındayım o 51 yaşında çok iyi niyetli davrandım ondan sanırım

Arkadaşınız falan değil o sizin
Siz kardeşinizi kaybetmiştiniz kadının derdine bak !!!

Back
X