• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanılmış don hediye edilmesi????

Kötü niyetli değilse asla kızmazdım belki o insanin durumu öyle ki ikinci el iç çamaşıra ihtiyaç duydu ki banada getirdi die düşünürdm....sizde kızmayın bence...insanların durumu yoksa çaresizkn farklı düşünebilir...iyimser oln

Kızım yeni dogdugunda eşimin yegeni de kullanılmış elbise getirmişti.maddi durumları ıyı olmadığından hic konusunu eşime bile açmadım kendini kotu hisseder diye.yıkayıp kaldırdım kullanmadım.belliki arkadasınız da iyi niyetli yapmıstır

ya durumu ne kadar kötü olursa olsun. iki atlet bir don kaç tl allah aşkına?? madem hiç yok durumu, böyle ortamlara girmeyecek o zaman.

Bilemiyorum.. Maddi durum ayrı konu ama kullanılmış alt çamaşırı pek aklım almıyor benim. Yani ne bileyim bi kutu meyve suyu alabilirdi ama kullanılmış don ne demek.

Hayır kötü niyetli değil desem ama bu kadar da saçma bir şey olamaz. Ne saçma bir şey getirdiğinin de farkında belli ki açma demiş. Yani bir işi sırf yapmak için yapanlara da kızıyorum. Bence iyi niyet de yok. Saçmalık var sadece.

İç çamaşırı kullanılmış olmasada saçma bi hediye ne alaka yani biraz saf mi acaba

arkadaşlar bu yıl oğlum okula başladı.ve biz veliler arasında bir grup oluşturduk 5-6 kişilik her hafta birimizde toplanıyorduk.sıra bana gelince aramıza katılmayı çok isteyen bir arkadaş daha vardı.Bende onu davet ettim evime.Gelirken bana bi poşet uzattı hediye olarak.Bende tam açacakken açma sonra açarsın dedi.Bende onlar gittikten sonra poşete baktım içinde iki tane iç çamaşırı bide tişört vardı.iç çamaşırına baktığımda yeni olmadığını fark ettim.yıkanmış ütülülenmiş ve parfüm sıkılmıştı.tişörtte yeni değil kızlarının tişörtünü getirmiş büyük ihtimalle.Şimdi bu arkadaşın maddi durumu hiç iyi değil ama böyle bir hediyede getirilirmi hiç.daha sonra bu konuyu hiç kimseye söylemedim rencide olmasın diye şuan aramız iyi .napim sizce konuyu tamamen unutup iç çamaşırlarını çöpe mi atyım yoksa ben bunları kullanamam deyip geri mi vereyim.
Bence geri verme. Kullanmak zorunda değilsin sonuçta. Durumu iyi olup ta bu davranışı yapsaydı ayıplardım. Durumu iyi olmayıp bunu yapması da hoş değil açıkçası. Durumu iyi değilse değildir bu utanılacak bişey değil. Yani karışık bi durum.

Hediye alamayacak durumdaysam ilk seçenek gitmem.
İkinci olarak iki tas çorba yaparım.
Kullanılmış şey götürmem ama illa gotureceksem evde çok az kullanmış olduğum bir borcam tarzı bişe götürürüm.
Don da atlet de götürmem.
Ya cahil ya niyet iyi değil.
Kimsenin yanında açmanızi da istememiş.
Bilemedim

Neresinden tutsan elinde kalıyor konu.
Çamaşırın kullanılmış olmasını geçtim kimin aklına gelirki hediye diye don getirmek.

Ben çocuğum. Karşı apartmandan bir çocuğun doğum günü var. Neyse annem pazardan don almış. Yanına da borcam falan vardı herhalde. Borcamdan cok emin degilim. Neyse ama o donem nasil parasiziz anlatamam. Okula giymeye ayakkabim yok. O derece. Bana dediler ki doğum gününe gidince bunları ver. Ben çocuk halim ile ne kadar saçma sapan bir istek olduğunu anlamıştım. Elin çocuğuna beyaz slip dön götüreceğim ne alaka. Neyse verdik mi nasıl verdik vs hiç hatırlamıyorum. Sonra annem evde bana doğum günü partisi falan yaptı sanırım. Teyzeler ve çocuklar gelmişti. İşte bize de cam tabak ne bileyim kayık tabak falan getirmişlerdi. Doğum günü hediyesi. O zaman bunun yine anormal birşey olduğunu ama bu teyzelerin bunu normal bulduklarını fark etmiştim. :D

Bosver kimseye soyleme yazik durumu kotuymus mahcup olmasin ben cok uzuldum ama cokta sasirdim ya insan durumu yoksa bile kullanilmis ic camasiri getirmez ki ne bileyim.ic camasiri olmasi cok tuhaf vardir bi is ya ne bileyim aldigi seyleri yikiyosa yumusatici falandir o parfum dediginiz sey belkide normalde tavirlari nasil peki ? araniza alin kardesim imkanlariniz el verdigi kadariyla da yardim etseniz keske cokta uzuldum ben ya

İyi niyetli bakıyorum ve aldığı iç çamaşırlarını kullanmadan yıkayıp kaldırdığını gelirkende size getirdiğini düşünmek istiyorum yoksa iğrenç... bide anlamadığım durumu yoksa niye ısrarla gelmek istiyor sonuçta onunda çağırması gerekiyor misafir ağırlamak kolay değil

Unuttun gitsin ne başkasina nede arkadaşiniza söyleyin.

bende maddi olarak cok sikintilar cektim.. 1 tl bulamadigim gunler cok oldu..
yani parasizlik ne demek cok iyi biliyorum..

ama bence bu durumun maddiyatla alakasi yok..
tamam iyi degil ama sokakta yasamiyor herhalde..
az cok bi 20 tl bulabilir..
illa ic camasir alacaksa 3 tanesi 10 tl ye camasirlar var en azindan giyilmis degil..
yada tsihirtler var..
hadi 20 tl de bulamiyor diyelim eli bos gelsin o zaman.. kim ayiplayacak onu..

bence bisey yapma cope at gitsin..

Son düzenleme:
Giysilerimizi kullanmadan once yikamamiz gerekiyor ya hani,acaba bu dusunceyle yikayip getirmis olabilir mi? Kullanilmis oldugundan eminmisin?

Hediyeyi açacakken sonra açın demesi zaten yaptığının ayıp olduğunun farkında olduğunu gösterir böyle şeylerin maddiyatla alakası yok ben görüşmezdim. Hiç birşey getirmese hiç bir sıkıntı olmazdı

:( çok üzüldüm inanin bazen 5 kuruş desen olmuyor.kötü niyet sezmedim,bence yeni camaşırları yikayıp oyle getirmis.ucuz olur ya pazarlarda biraz tozlu falan olur oyledir bence.
Mahcup olmamak icin yanında açılmasıni istememiş :(

Back
X