• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanılmış don hediye edilmesi????

Yalnız sizinki ile konu sahibinin durumu aynı değil.
Sizin velinin maddi durumu yok ama düşünmüş bir atkı bere örmüş, bir el emeği var ortada. Siz beğenmeyip başkasına vermişsiniz :) Konu sahibinin komşusu ise kullanılmış don hediye ediyor. Sizin velinin hediyesi, buradaki komşunun hediyesiyle kıyaslanmamalı bile.
Aynen sadece gelen tişört olsaydı yine rahatsız olmazdım

Bence kullanamam diyip geri vermeyin. Durumu yokmuş demekki düşünememiş öyle bir şey getirmemesi gerektiğini ama getirmiş bulunmuş. Hiç konusunu açmayın, unutun gitsin.

Belki de defolu ürünlerden almıştır ucuz diye ondan eski duruyordur.Kullanılmış olsa getirmezdi bence

Ben kullanılmış olduğuna ihtimal vermiyorum.
Belki almış kenarda tuttuğu, etiketi olmayan ama hiç kullanılmamış çamaşırdır.
Yıkayıp ütüleyip vermiştir.

Haa ilk tanışma, samimiyetin olmadığı birine don hediye etmek çok saçma elbette.

Şahsen böyle çamaşır hediyesi aldım da verdim de hem de çok :)

Ama bu aramızda her türlü muhabbetin çekinmeden geçtiği dostlarımla oldu yani..
Mesaj içerikli hediye olaraktan şeyy ettik :)

bunun maddı durumla alakası yok hıc bısey getırmese nolur du sankı durumunu bılıyorsun sonucta
bu buyuk terbıyesızlık bence hıc bısey deme cope at ve bıraz resmıyet koy derım ben

Foto koysaydiniz daha iyi yorum yapardik bence o kullanilmamistir

Tamamen antihijyenik hediyeler bütünü. Maddi durumu iyi olmayabilir ama bir başkasının sağlığını tehlikeye atma cesaretini kimse göstermemeli..

Evet çamaşır çok saçma bir hediye ama kullanıldığı üzerinde mi yaziyor ? Belli ki alınıp yıkanmış ,yada sandıktan falan cikardi tozlanıp sarardigi için yıkamiş getirmiş...
Ben hiç bir insan evladının kullanılmış çamaşır hediye getirecegini dusunmuyorum.Baslikta bile kullanılmış yaziyor,nereden biliyorsunuz ?
Çöpe atarsanız olur biter,ne var bu kadar büyütecek ,yok geri vereyim falan...

Kullanmiyosaniz kullanmayın ama geri vermeyin.

Maddi durumu iyi değildir ama bu şekilde kullandığı birşeyi getirmek yerine hiçbirşey getirmeyebilirdi ya da el emeği ceyizinde filan mutlaka bir şey vardır poşete ördüğü bir lif koyabilirdi ne biliyim belki o an aklına gelmemiştir söylemeyin kendisine birşey üzülmesin şimdi.

arkadaşlar bu yıl oğlum okula başladı.ve biz veliler arasında bir grup oluşturduk 5-6 kişilik her hafta birimizde toplanıyorduk.sıra bana gelince aramıza katılmayı çok isteyen bir arkadaş daha vardı.Bende onu davet ettim evime.Gelirken bana bi poşet uzattı hediye olarak.Bende tam açacakken açma sonra açarsın dedi.Bende onlar gittikten sonra poşete baktım içinde iki tane iç çamaşırı bide tişört vardı.iç çamaşırına baktığımda yeni olmadığını fark ettim.yıkanmış ütülülenmiş ve parfüm sıkılmıştı.tişörtte yeni değil kızlarının tişörtünü getirmiş büyük ihtimalle.Şimdi bu arkadaşın maddi durumu hiç iyi değil ama böyle bir hediyede getirilirmi hiç.daha sonra bu konuyu hiç kimseye söylemedim rencide olmasın diye şuan aramız iyi .napim sizce konuyu tamamen unutup iç çamaşırlarını çöpe mi atyım yoksa ben bunları kullanamam deyip geri mi vereyim.

Hayrina al bi fakire ver o kapindan eli bos girmek istememis ama yokluk limiti sacmalatmis onu

Maddi durumu iyi değildir ama bu şekilde kullandığı birşeyi getirmek yerine hiçbirşey getirmeyebilirdi ya da el emeği ceyizinde filan mutlaka bir şey vardır poşete ördüğü bir lif koyabilirdi ne biliyim belki o an aklına gelmemiştir söylemeyin kendisine birşey üzülmesin şimdi.

+1
Maddi durumu yokmuş kendince bir şeyler yapmak istemiş utandırmak çok çok ayıp olur

+1
Maddi durumu yokmuş kendince bir şeyler yapmak istemiş utandırmak çok çok ayıp olur
Getirdiği hediyenin orda açılmasını istememiş bir de çekindi diye düşünüyorum.Arkadaşların dediği gibi kullanılmış olmayadabilir.Daha özenmek için de utulemis parfumlemis olabilir

Back
X