- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çocuk iç çamaşırı değil ki bayan iç çamaşırıKilodun yenisini bile goturmek sacma yaw. Bana ne cocugun donundan.
Bi kek yapıp gelse daha iyiymişarkadaşlar bu yıl oğlum okula başladı.ve biz veliler arasında bir grup oluşturduk 5-6 kişilik her hafta birimizde toplanıyorduk.sıra bana gelince aramıza katılmayı çok isteyen bir arkadaş daha vardı.Bende onu davet ettim evime.Gelirken bana bi poşet uzattı hediye olarak.Bende tam açacakken açma sonra açarsın dedi.Bende onlar gittikten sonra poşete baktım içinde iki tane iç çamaşırı bide tişört vardı.iç çamaşırına baktığımda yeni olmadığını fark ettim.yıkanmış ütülülenmiş ve parfüm sıkılmıştı.tişörtte yeni değil kızlarının tişörtünü getirmiş büyük ihtimalle.Şimdi bu arkadaşın maddi durumu hiç iyi değil ama böyle bir hediyede getirilirmi hiç.daha sonra bu konuyu hiç kimseye söylemedim rencide olmasın diye şuan aramız iyi .napim sizce konuyu tamamen unutup iç çamaşırlarını çöpe mi atyım yoksa ben bunları kullanamam deyip geri mi vereyim.
okuldayken aynı gün davet ettim hep beraber arkadaşlarla bize geçecektik.arkadaş benim önce eve uğramam lazım dedi.bizden yarım saat sonra geldi.yani yıkayıp ütüleme zamanı yoktu.daha önce yıkanmış olmalı.üzerinde yazmıyor da yeniye benzemiyor.ne bileyim bide mandal izi görünce aklıma ilk o geldi.belkide kullanılmamıştır ama aklıma ilk öyle geldi.Evet çamaşır çok saçma bir hediye ama kullanıldığı üzerinde mi yaziyor ? Belli ki alınıp yıkanmış ,yada sandıktan falan cikardi tozlanıp sarardigi için yıkamiş getirmiş...
Ben hiç bir insan evladının kullanılmış çamaşır hediye getirecegini dusunmuyorum.Baslikta bile kullanılmış yaziyor,nereden biliyorsunuz ?
Çöpe atarsanız olur biter,ne var bu kadar büyütecek ,yok geri vereyim falan...
çamaşır arkasında bulunan etiketin rengi soluk muokuldayken aynı gün davet ettim hep beraber arkadaşlarla bize geçecektik.arkadaş benim önce eve uğramam lazım dedi.bizden yarım saat sonra geldi.yani yıkayıp ütüleme zamanı yoktu.daha önce yıkanmış olmalı.üzerinde yazmıyor da yeniye benzemiyor.ne bileyim bide mandal izi görünce aklıma ilk o geldi.belkide kullanılmamıştır ama aklıma ilk öyle geldi.
arkadaşlar bu yıl oğlum okula başladı.ve biz veliler arasında bir grup oluşturduk 5-6 kişilik her hafta birimizde toplanıyorduk.sıra bana gelince aramıza katılmayı çok isteyen bir arkadaş daha vardı.Bende onu davet ettim evime.Gelirken bana bi poşet uzattı hediye olarak.Bende tam açacakken açma sonra açarsın dedi.Bende onlar gittikten sonra poşete baktım içinde iki tane iç çamaşırı bide tişört vardı.iç çamaşırına baktığımda yeni olmadığını fark ettim.yıkanmış ütülülenmiş ve parfüm sıkılmıştı.tişörtte yeni değil kızlarının tişörtünü getirmiş büyük ihtimalle.Şimdi bu arkadaşın maddi durumu hiç iyi değil ama böyle bir hediyede getirilirmi hiç.daha sonra bu konuyu hiç kimseye söylemedim rencide olmasın diye şuan aramız iyi .napim sizce konuyu tamamen unutup iç çamaşırlarını çöpe mi atyım yoksa ben bunları kullanamam deyip geri mi vereyim.