• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanılmış don hediye edilmesi????

arkadaşlar bu yıl oğlum okula başladı.ve biz veliler arasında bir grup oluşturduk 5-6 kişilik her hafta birimizde toplanıyorduk.sıra bana gelince aramıza katılmayı çok isteyen bir arkadaş daha vardı.Bende onu davet ettim evime.Gelirken bana bi poşet uzattı hediye olarak.Bende tam açacakken açma sonra açarsın dedi.Bende onlar gittikten sonra poşete baktım içinde iki tane iç çamaşırı bide tişört vardı.iç çamaşırına baktığımda yeni olmadığını fark ettim.yıkanmış ütülülenmiş ve parfüm sıkılmıştı.tişörtte yeni değil kızlarının tişörtünü getirmiş büyük ihtimalle.Şimdi bu arkadaşın maddi durumu hiç iyi değil ama böyle bir hediyede getirilirmi hiç.daha sonra bu konuyu hiç kimseye söylemedim rencide olmasın diye şuan aramız iyi .napim sizce konuyu tamamen unutup iç çamaşırlarını çöpe mi atyım yoksa ben bunları kullanamam deyip geri mi vereyim.
Bi kek yapıp gelse daha iyiymiş:işsiz:

Evet çamaşır çok saçma bir hediye ama kullanıldığı üzerinde mi yaziyor ? Belli ki alınıp yıkanmış ,yada sandıktan falan cikardi tozlanıp sarardigi için yıkamiş getirmiş...
Ben hiç bir insan evladının kullanılmış çamaşır hediye getirecegini dusunmuyorum.Baslikta bile kullanılmış yaziyor,nereden biliyorsunuz ?
Çöpe atarsanız olur biter,ne var bu kadar büyütecek ,yok geri vereyim falan...
okuldayken aynı gün davet ettim hep beraber arkadaşlarla bize geçecektik.arkadaş benim önce eve uğramam lazım dedi.bizden yarım saat sonra geldi.yani yıkayıp ütüleme zamanı yoktu.daha önce yıkanmış olmalı.üzerinde yazmıyor da yeniye benzemiyor.ne bileyim bide mandal izi görünce aklıma ilk o geldi.belkide kullanılmamıştır ama aklıma ilk öyle geldi.

Bu zamana kadar hiç bir arkadaşıma çamaşır almadım aklıma gelmedi yani hediye bana göre tuhaf bi de kullanılmış olması beni benden aldı.durumu kötü diyorsunuz hiç birşey almasaymis keşke bi mecburiyette yokmuş .ilk.okuyunca acaba bebek görme falan da çocuğa mi don aldı dedim.
Bence söyle kullanılmış olup olmadigini söyler misin bilemem ama çamaşır mahrem birşeydir öyle hediye götürülmek bana göre

okuldayken aynı gün davet ettim hep beraber arkadaşlarla bize geçecektik.arkadaş benim önce eve uğramam lazım dedi.bizden yarım saat sonra geldi.yani yıkayıp ütüleme zamanı yoktu.daha önce yıkanmış olmalı.üzerinde yazmıyor da yeniye benzemiyor.ne bileyim bide mandal izi görünce aklıma ilk o geldi.belkide kullanılmamıştır ama aklıma ilk öyle geldi.
çamaşır arkasında bulunan etiketin rengi soluk mu

Bana da bir velim yirtik-pirtik bir kitabi paketleyip vermisti.
Ha kullanilmis hediye, ha yeni olup da asiri derecede sacma hediye ikisi de ayni. Bebegim dogdugunda maddi durumu iyi insanlar hayvan giyse giyilmeyecek cul-caput resmen naylon poset hediye etmislerdi. Sirf cimriliklerinden ha. 5 lira daha fazla verip guzelce bir hediye alamiyorlar.

Araniz iyiymis, durumu da iyi degilmis arkadasinizin, caktirmadan atin cope gitsin.

Durumu olmayabilir, çok normal. Biz küçükken bizim de yoktu. Ama annem hiç biryere bizim kullanılmış kıyafetlerimizi götürmezdi. Hele ki iç çamaşırı. Yani bence çok garip. Ben işkillendim. Hemen at çöpe bence. Evinde bulundurma bile. Gerçekten yaptığı normal değil bence

Canim o kullanilmamistir. Almistir onceden yikamistir yeni diye getirmistir. Benim cocugunda hic giyinmemis giysileri var. Alir almaz etiketi acitmasin diye soker yikarim. Gelmeyincede kalir. Birine versem kullanilmis der ayni sekilde. Sizde kullanmayin donlari ama biseyde demeyin kadina.

İyice tanımadan birşey demeyin bence. Belki hayatınızda olması gereken bir insan olacak. Durumu da iyi değilmiş zaten. Bazen bende kullanmadan yıkıyor utuluyorum ve kalıyor. Belki öyle olmuştur.

Bende bazi arkadaslarin ifade ettigi gibi olduğunu düşünüyorum. annem aldigimiz seyleri yıkar dolaba öyle koyar yada hediye icin ayirdiklarimiz olur bazen (hediye gelipte boyu vs uymadiysa bebek kiyafetlerinde özellikle..)..

Belki bir leke olmustur dolapta bekleme lekesi. yok olsun diye yikamistir.

Durumu yokmuş, sana eli boş gelmek istememiş anlaşılan napsın kötü niyet arama boşver.
Durumu olmadığı halde gün yapanları anlamıyorum fakat bu bayana sen çağırdığına göre böyle bir durumu yoktur herhalde .
Aldırma ihtiyacı olan biri varsa ona ver gitsin yoksa da kullanmak istemiyorsan toz bezi falan yap.

arkadaşlar bu yıl oğlum okula başladı.ve biz veliler arasında bir grup oluşturduk 5-6 kişilik her hafta birimizde toplanıyorduk.sıra bana gelince aramıza katılmayı çok isteyen bir arkadaş daha vardı.Bende onu davet ettim evime.Gelirken bana bi poşet uzattı hediye olarak.Bende tam açacakken açma sonra açarsın dedi.Bende onlar gittikten sonra poşete baktım içinde iki tane iç çamaşırı bide tişört vardı.iç çamaşırına baktığımda yeni olmadığını fark ettim.yıkanmış ütülülenmiş ve parfüm sıkılmıştı.tişörtte yeni değil kızlarının tişörtünü getirmiş büyük ihtimalle.Şimdi bu arkadaşın maddi durumu hiç iyi değil ama böyle bir hediyede getirilirmi hiç.daha sonra bu konuyu hiç kimseye söylemedim rencide olmasın diye şuan aramız iyi .napim sizce konuyu tamamen unutup iç çamaşırlarını çöpe mi atyım yoksa ben bunları kullanamam deyip geri mi vereyim.

Maddi durumu iyi değilse hiç açamayın konuyu sadece güzellik yapmak istemiş kendince

Durumu iyi deilmjs eli boş gelmek istememiş büyük ihtimalle ki evden bişey koymak istemjs onları koymuş unutun gitsin

Durumu yokmuş tamam da görgü kurallarından haberi de mi yok kullanılmış şeylerden mi getirilir ya?

Bende kullanılmış olduğunu düşünmüyorum yaa. Daha önceden almış bir kenara koymuş getirmedende yıkamıştır diye düşünüyorum. Yoksa kimsenin kullandığı iç çamaşırını başkasına götüreceğini zannetmem. İçinize sinmediyse giymezsiniz atarsınız ama söylemenizde onu incitebilir.

Back
X