- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.005
- 133
- 42
- Konu Sahibi Prensescann
Onun bulaşığını çamaşırını ayırmıyorum sadece katlama kısmıSizde baya inatlasiyoraunuz kendinizinkini katlayip onunkileri ayirmak kendi bulasiini yıkayıp onunkileri ayirmak cok yorucu ruhen.
Soyle yapsaniz nasil olur oturun bu konuyu yeniden konusun ben surekli is takip etmek istemiyirum bardagi yika sunu kaldir katla sen evde hangi isleri yapabilirsin. Heralde hicbisey yapmam demez.
Olduki derse tamam ben maasimla haftada iki gun yardimci tutacagim deyin. Maasin yarisi yardimciya gitsin.
İstiyor ki sesimi çıkartmadan yapayım
Kaç kere dedim kurutmadan çıkanlar birikiyor bi on dakika el atalım herkes kendininkini katlasın diye evindiler de ben katlayıp koyarım hep zaten
Uyumsuz yaratık gel yapalım deyince yapmıyor , sessizce katlayayım hepsini istiyor, yapamam ben onu ,
Evin genelinde iş çok bakarsan , banyo WC’ler Ocak temizliği sağda solda bardak çanak birikmesi vs let çok yanı , evdeki vaktim kısıtlı benim , az mutfakta bana yardımetse ben geçiyorum içeri diyo hemen, e ben ???
Vicdansızlık gibi geliyor bana
Ha sizin dediğiniz gibi ev içi işleri paylaşmaya gelemez, öğrenci evi mi diye çıkışıyor hemen
Hani uğraşmışımdır içten gelip güzel bi yemek yaparım yeriz , canım ben baya yoruldum bulaşıkları da sen yerleştirilerek misin desem mesela , hemen trip atıyor , hemen iş paylaşımı mı yapılırmış bilmem ne , hemen of lar, ben de O an lanet olsun neden özenip bunca şeyi hazırladım ki diye içim içimi yiyor
Yani öyle paylaşım vs istemez , ben zaten iş yapıyorum bu evde diyo hemen , yani onun istediği şey ; isteidği zaman isteidği kadar iş yapmak