Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende bir ara olmayan kotlarımdan çanta yapmaya takmıştım küçük büyük çok değişik çok güzel olabiliyor hele bir de süsleyince.. şort yaparım.. annemin artan yünlerinden değişik saç bantları örerim, kışın kulaklarım üşümesin diye okula giderken takarım, beğenilir de... pazardan dümdüz tişortlar alıp üzerini ordan burdan yolduğum dantellerle süslerim misal yüzücü tipi siyah bir badimin yakasını anneannemin perdesiyle süslemiştim.. küpe kolye malzemeleri edinip yapmışlığım da olmuştur, toka da yaparım, kız kardeşimin lekelenen kot pantolon cebi üzerine de siyah dantel dikmiştim çıtçıtlı badiden kalma, sanırım dantele takığım ben :s eski bozulmuş rujlarımı eritip lens kutusunda birbirine karıştırırım, rengini beğenmezsem far allık vs eklerim vazelin eklerim yeni ruj yaparım daha bir çok şey aklıma geldikçe yazarım.. kimisi alıntı kimisi benim düşünüp yaptığım şeyler işte :)